مثلث برمودا واقعا یک مثلث نیست، بلکه شباهت بیشتری به یک بیضی (و شاید هم دایرهای بزرگ) دارد که در روی بخشی از اقیانوس اطلس در سواحل جنوب شرقی آمریکا واقع است. راس آن نزدیک برمودا و قسمت انحنای آن از سمت پایین فلوریدا گسترش یافته و از پورتوریکو گذشته ، به طرف جنوب و شرق منحرف شده و از میان دریای سارگاسو عبور کرده و دوباره به طرف برمودا برگشته است. طول جغرافیایی در قسمت غرب مثلث برمودا 80 درجه است، بر روی خطی که شمال حقیقی و شمال مغناطیسی بر یکدیگر منطبق میگردند. در این نقطه هیچ انحرافی در قطب نما محاسبه نمیشود.
وینسنت گادیس که مثلث برمودا را نامگذاری کرده، آن را به صورت زیر توصیف میکند: « یک خط از فلوریدا تا برمودا ، دیگری از برمودا تا پورتویکو میگذرد و سومین خط از میان باهاما به فلوریدا بر میگردد. »
این محل فتنهانگیز و تقریبا باور نکردنی اسرار غیر قابل توصیف جهان را به خود اختصاص داده است. مثلث برمودا نامش را در نتیجه ناپدید شدن 6 هواپیمای نیروی دریایی همراه با تمام سرنشینان آنها در پنجم دسامبر 1945 کسب کرد. 5 فروند از این هواپیماها به دنبال اجرای ماموریتی عادی و آموزشی ، در منطقه مثلث ، پرواز میکردند که با ارسال پیامهایی عجیبی درخواست کمک کردند. هواپیمای ششم برای انجام عملیات نجات ، به هوا برخاست که هر شش هواپیما به طرز فوقالعاده مشکوکی مفقود شدند.
آخرین پیامهای مخابره شده آنها با برج مراقبت حاکی از وضعیت غیر عادی ، عدم روئیت خشکی ، از کار افتادن قطب نماها یا چرخش سریع عقربه آنها و اطمینان نداشتن از موقعیتشان بود. این در حالی بود که شرایط جوی برای پرواز مساعد بود و خلبانان و دیگر سرنشینان افرادی با تجربه و ورزیده بودند. با وجود مدتها جستجو هیچ اثری از قطعه شکسته ، لکه روغن ، آثاری از اجسام شناور ، خدمه یا تجمع مشکوکی از کوسهها دیده نشد. هیچ حادثهای چه قبل و چه بعد از آن ، تا این حد حیرتآورتر از ناپدید شدن دسته جمعی هواپیماهای مذکور نبوده است. در حوادثی مشابه در این منطقه قایقها و کشتیهایی مفقود شدهاند (قربانیان مثلث برمودا)، در برخی موارد هم فقط خدمه و سرنشینان ناپدید گشتهاند.
کتاب چشم طلایی دانلود اولین مرجع کامل اثار و علائم
فروش الکترونیکی کتاب چشم طلایی اسکن گرفته شده از روی کتاب اصلی کامل
فهرست کلیات مطالب گ ن ج و گ ن ج پژوه زبان علامت ها سمبل چیست؟ نشانه یا علامت چیست ؟ منطق نهفته در علامت ها معانی مختلف در علامت ها الفبای مصری
ارقام یونانی ، رومی و میخی ابجد علامت های شکسته شده علامت هایی که مفهومشان را نمی فهمید سمبل ها سمبل حیوانات معانی سمبل ها و نشانه ها بعضی از علائم رایج در گ ن ج ی ا ب ی ساروج و حلال ساروج چیست؟ نقاط دفن در صنعت گ ن ج و د ف ی ن ه نسخه های گ ن ج خط میخی فارسی باستان خط پهلوی کلید الفبای باستانی سکه های ایرانی
کتاب چشم طلایی اولین مرجع کامل اثار و علائم دفینه است و کتاب اسرار نشانه ها کامل ترین مرجع رمز گشایی علائم و نشانه های دفینه میباشد
تفسیر و توضیح علائم و نشانه های مهم دفینه در علم باستان شناسی شامل :نشانه های دفینه را بشناسیم ، نشانه های دفینه چگونه رمز گشایی می شوند ، معانی آثار و علائم دفینه: ماهی ، درختان کهنسال ، بت خانواده ، شیر ، جای پا ، شکل چارق یا کفش ، نماد دنده و قفسه سینه انسان ، خرس و خرس لنگان ، زرافه ، اردک ، غاز ، نهنگ و بچه نهنگ ، تبر ، عصا ، جغد ، سنگ سواری ، کوزه های خالی ، اتاق های خالی ، صلیب ، علامت ضربدر ، انبردست ، چکش ، کلنگ ، گل ، گل آفتابگردان ، زن لخت ، زن حامله ، خط و خطوط ، چوپان و گوسفندانش ، سنگ حکاکی شده به شکل جدول چهار خانه dama ، سنگ آسیاب ، سنگ سوراخ شده یا دوربین سنگ ، شتر ، چنگال مخصوص بلند کردن بسته علوفه و یونجه ، اژدها ، خوک و بچه هایش ، دست ، الاغ ، زین ، فیل ، آهو گوزن ، چشم ، خورشید ، کبوتر ، پرنده ، صلیب ها ، حلقه ، ماه ، ستاره ، پارچ یا ظرف آب ، انسان ، دایره های تو در تو ، قلب ، لاک پشت ، حکاکی کانال ، کانالهای سنگی ، عقاب و شاهین ، پروانه ، مار مولک ، شمشیر ، سنگ کیلومتر ، قوچ ، سنگ صندلی ، سگ ، نشانه جای پای سگ ، قورباغه ، موش ، چاه ها ، نشانه های غار ، قیچی ، پله ، سنگهای اسکنه خورده ، نعل اسب ، نشانه تیر یا پیکان ، گاو نر ، تپه سنگ ریزه ، پلیکان ، حلزون ، نشانه های عددی ، لوله های آب ، چشمه های آبدار یا بی آب ، تفنگ ، خرگوش ، مرغ و جوجه هایش ، طاووس ، ترازو ، انگور ، نشانه v در دفینه یابی , نشان Y در باستان شناسی ، مار ، پاکت ، نشانه زنجیر ، عقرب ، نشان شکارچی ، خرچنگ ، نشان باقلو (مربع) ، کشتی ، قاشق ، بز ، مومیایی ، روباه ، تمساح ، کمان ، گرده طلا ، سکه های تقلبی چگونه تشخیص داده می شود ، نشانه های طبیعی چیست ، ویرانه های باستانی ژئو فیزیک ، تله های فیزیکی و خنثی کردن آنها ، رعد و برق ، مثلث ، پله ها ، طلسم در دفینه یابی چیست ، توضیحات کامل در مورد همه جوغن ها حکاکی های مربع مستطیل و گرد ، روش برش سنگ در گذشته معدن سنگ ، روش شناختن و شکستن ساروج ، توضیحات کامل در مورد تومولوس و تپه های باستانی و مطالب مفید دیگر و...
این فایل در قالب پاورپوینت قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
قالب: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 41
توضیحات:
کرمان یکی از استانهای ایران است. استان کرمان(پهناورترین استان ایران) در جنوب شرقی ایران قرار گرفته و با در بر گرفتن بیش از ۱۱ درصد از وسعت ایران از لحاظ وسعت خاکی بزرگترین استان ایران وبا در نظر گرفتن مرز آبی پس از سیستان و بلوچستان دومین استان پهناور ایران می باشد.کرمان از استانهای مهم و تاریخی کشور به حساب میآید. جمعیت این استان در سال ۱۳۹۰ وبراساس آمار مرکز آمار ایران برابر با ۲٫۹۳۸٫۹۸۸ نفر بودهاست و مرکز آن کلانشهر کرمان است. استان کرمان مرکز جنوبشرق کشور است و به نوعی مرجع صنعتی، فرهنگی، سیاسی، کشاورزی دانشگاهی-علمی، مذهبی و سایر شاخصها در میان استانهای منطقه جنوب شرق کشور است.استان کرمان همچنین بیش از ۶۶۰ اثرملی ثبت شده دارد و از استان های تاریخی ایران است.
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
قالب:Word
تعداد صفحات: 17
توضیحات:
خلیج فارس
مقدمه
خلیج فارس از، کم عمقترین دریاهای جهان و در حد فاصل شبه جزیره عربستان و فلات ایران واقع شده است. این دریا از طریق تنگهی هرمز به دریای عمان متصل است و دریای عمان حاشیهی شمال غربی اقیانوس هند را در برمیگیرد. خلیج فارس در طول تاریخ از قدیمیترین ایام تا روزگار کنونی از اهمیت و جایگاه ویژه از لحاظ موقعیت و همچنین در مناسبات بینالمللی برخوردار بوده است. چنانکه امروز به واسطهی ذخایر عظیم نفت و گاز و نیاز جهانی به این مواد، روزی نیست که مسائل و اخبار مربوط به آن در رأس گزارشهای خبری نباشد.
این منطقه در طی قرنها به دلیل سواحل طولانی و بنادر و جزایر متعدد به لحاظ تجاری، اقتصادی، نظامی و سیاسی نقش عمده را به خصوص در عرصهی داخلی و خارجی حاکمیتهایی که در ایران بر سر کار میآمدند، ایفا نموده است. از جمله راههای دریایی خلیج فارس، نواحی شرقی را از حوالی رود سند تا غربیترین مرزها که نقطهی اتصال دو رودخانهی دجله و فرات، که اروندرود باشد را در برگرفته و به هم متصل میساخت.
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
قالب: Word
تعداد صفحات: 22
توضیحات:
راه ابريشم
مقدمه:
راه و ساختمان وابسته به آن از آغاز تاريخ تا كنون در اين سرزمين اهميت به سزايي داشته است و مردم ايراني تبار دسته دسته زادگاه خود را رها مي كردند و اسبان تيزتك و گردونه هاي روان به سوي سرزمين ايران و گوشه كنار آن راهسپار مي شدند، رههاي هموار و آسايشگاههاي ساخته و پرداخته مي خواستئند و شايد هم در ميان راه به اين گونه ساختمانها برخورد مي كردند كه مردم بومي اين سرزمين ساخته بودند، اين است كه از آغاز ايراني به راه و وابسته هاي آن چشم داشته است. وجود تعدادي بسياري از واژه ها و اصطلاحات مربوط به راه و راهداري در زبان فارسي مانند كاروانسرا، خان ساباط، آب انبار پل و مانند آنها مي نمايد كه زندگي مردم اين كشور تا چه اندازه به راهي وابسته بوده است. پيدايش راه در ايران و تاسيسات مربوط به آن سرگذشتي بسيار كهن دارد. راهها و معابر كنوني ايران كه شرق را به غرب و شمال را به جنوب و كشور را به سرزمينهاي بيرون از مرز آن پيوند مي دهد كم و بيش با جزئي تغيير كه علم و صنت جديد در اين اواخر در آن بوجود آورده همان مسيرهاي قديمي است كه ساختمان طبيعي اين آب و خاك آن را الزام كرده و از همان روزگاري كه سرزمين ايران مورد استفاده مردم آن واقع شده است در حقيقت مي توان گفت طرح راهها و جاده هاي ايران قديم و ايران كنوني طبق الگويي است كه طبيعت آب و خاك بر اهالي آن تحميل كرده است، منتهي هر چه بر ميزان تمدن و درجه قدرت صنعتي مردمش افزوده شده، توانسته اند با دستكاري و رفع دشواريهاي اين الگوي طبيعي راه خود را براي رسيدن به هدفها آسانتر و كوتاهتر سازند.
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
قالب: Word
تعداد صفحات: 97
توضیحات:
بررسي ويژگيهاي شهر نيشابور
شهر نيشابور مانند ساير شهرهاي خراسان جزء اولين مراكز سكونتي است كه اقوام آريايي نژاد پس از ورود به ايران در آن سكني گزيدند. اين شهر در دامنه جنوبي كوه نيشابور واقع شده است و ارتفاع آن از سطح دريا 1200 متر است. وسعت شهرستان نيشابور بالغ بر 8722 كيلومتر مربع بوده كه معادل 9/2 درصد وسعت استان و 53% كل كشور است.
مطالعات طبيعي:
مشخصات جغرافيايي نيشابور:
الف: موقعيت جفرافيايي شهر نيشابور:
شهرستان نيشابور در مركز منطقه خراسان شمالي واقع است. اين شهرستان از طرف شمال به شهرستانهاي چناران و از طرف مشرق به شهرستان مشهد و از طرف جنوب به شهرستان تربت حيدريه و كاشمر و از طرف مغرب به شهرستان سبزوار محدود است.
مساحت آن بر مبناي تقسيمات سياسي سال 1370 بالغ بر 8722 كيلومتر مربع است كه 41000 كيلومتر آن شامل دشت نيشابور و بقيه را ارتفاعات تشكيل مي دهند.
ب: مختصات جغرافيايي شهر نيشابور:
شهرستان نيشابور بين 58 درجه و 17 دقيقه تا 59 درجه و 30 دقيقه طول و جغرافيائي و 35 درجه و 40 دقيقه تا 36 درجه و 39 دقيقه عرض جغرافيايي واقع است.
ج: وضعيت پستي و بلندي هاي
شهر نيشابور در دامنه جنوبي رشته ارتفاعات بينالود قرار گرفته است. اين رشته كوهها از شمال غربي سرولايت تا جلگه رخ، امتداد دارد و حد طبيعي بين شهرستان مشهد و نيشابور محسوب مي شود.
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
قالب: Word
تعداد صفحات: 60
توضیحات:
ترکیه Turkey
ترکیه در خاور با کشورهای ایران، جمهوری آذربایجان (نخجوان)، ارمنستان، و گرجستان؛ در جنوب خاوری با عراق و سوریه؛ و در شمال باختری (بخش اروپایی) با بلغارستان و یونان همسایهاست. همچنین ترکیه از شمال با دریای سیاه، از باختر با دو دریای کوچک مرمره و اژه، و از جنوب باختر با دریای مدیترانه مرز آبی دارد. دو تنگه راهبردی بسفر و داردانل نیز در اختیار ترکیهاست.
پهناوری ترکیه ۷۸۳٬۵۶۲ کیلومتر مربع (۳۷ام) است. ترکیه کشوری کوهستانی و نسبتا پرباران است. شکل این کشور مانند یک مستطیل است که از سوی خاور و باختر امتداد یافتهاست. ترکیه با قرار گرفتن در یکی از حسّاسترین مناطق جهان، دارای موقعیّت جغرافیایی راهبردی و بسیار خوبی است و گذرگاه جنوب باختر آسیا و اروپا به شمار میآید و کشورهای بسیاری، به ویژه ایران از خاک ترکیه برای ترانزیت کالا و انرژی استفاده میکنند.
ترکیه حدود ۷۲ میلیون تن (براورد ۱۳۸۷) جمعیت دارد، که حدوداً ۷۵ درصد مردم سنی و ۱۵ تا ۲۵ درصد هم علوی هستند. با این که حکومت ترکیه لائیک است ولی بسیاری از مردم هنوز به دین اسلام پایبند هستند و عید فطر و عید قربان در این کشور تعطیل رسمی است. همچنین در ترکیه حدود ۷۵ درصد مردم ترک و ۲۰ درصد نیز کرد هستند که بیشتر در جنوب خاور کشور زندگی میکنند امّا به تدریج با مهاجرت، در نواحی دیگر بهویژه استانبول و آنکارا نیز جمعیت چشمگیری را تشکیل دادهاند.
زبان رسمی ترکیه، ترکی (استانبولی) است که در گذشته با خط عربی (عثمانی) نوشته میشد و از زمان تشکیل جمهوری ترکیه توسط آتاترک در سال ۱۳۰۲ هجری خورشیدی (۱۹۲۳) با خط لاتین نوشته میشود. ترکیه در میانه دو فرهنگ شرقی و غربی قرار دارد هرچند فرهنگ این کشور به شرق بسیار نزدیکتر است تا به غرب.
ترکیه با نام امپراتوری عثمانی در چند سده گذشته، بخشهای بزرگی از خاورمیانه و جنوب خاوری اروپا را در دست داشت. تا اینکه پس از جنگ جهانی اول و فروپاشی امپراتوری عثمانی، جمهوری ترکیه به رهبری مصطفی کمال پاشا آتاترک در سال ۱۳۰۲ (۱۹۲۳) تأسیس شد.
بسیاری از مفاهیم اجتماعی، که در محدوده آسیبهای عمیق اقتصادی – اجتماعی قرار دارند در اکثر کشورهای بزرگ جهان قابلمشاهدهاند و در برخی از موارد از شاخصهای موازی و مشترک فراوانی برخوردارند. یکی از آن موارد، که کشور ما نیز سالهاست مبتلا به این پدیده نامطلوب شده است، مساله حاشیهنشینی در شهرهای بزرگ است. در این زمینه دیدگاهها و نظرات مختلفی از سوی دانشمندان ارائه شده است.
حاشیهنشینی یک پدیده اجتماعی است و این پدیده اختصاص به عصر فعلی نداشته و ریشه در ادوار و اعصار گذشته دارد که هم در کشورهای توسعهیافته و هم در کشورهای در حال توسعه وجود داشته و دارد و تنها تفاوت آن در کشورهای توسعه یافته با کشورهای در حال توسعه، از حیث ریشه های تاریخی بوجود آورنده آن و رفتار کالبدی و اجتماعی آن می باشد. کشور ایران نیز از این پدیده مصون نمانده منتهی شرایط حادی که در برخی کشورها از جمله برزیل، هندوستان، پرو و برخی کشورها ی آفریقایی وجود دارد در کشور ما حاکم نیست، ولی از حیث قدمت مشابه سایر کشورها می باشد.
پدیده حاشیه نشینی در ایران نیز همانند اکثر کشورهای در حال توسعه تا حدود زیادی ریشه در مهاجرت و عوامل دافعه و جاذبه روستایی- شهری دارد. فقدان و کمبود امکانات رفاهی و خدماتی در مناطق روستایی و شهرهای کوچک فرآیند مهاجرت را تشدید کرده و حاشیه نشینی را پدید آورد.
شهر اردبیل نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مهاجرت های صورت گرفته از روستا باعث بوجود آمدن و توسعه بافت حاشیه شهر گردیده است.
1-1 بیان مسئله
حاشیه نشینی از ویژگی های جدائی ناپذیر رشد شهری ایران است که در سالیان اخیر به دلیل افزایش مطالبات اجتماعی در این مناطق و با توجه به تجربه چند دهه گذشته بیشتر مورد توجه محققان و کارشناسان واقع شده است. تجربه نشان می دهد که چاره ای جز ادغام واقعی این نواحی در درون نظام شهری نداریم، مدل بهسازی مداخله در حاشیه باید بر بکارگیری ملاحظات مبتنی بر نیازهای اساسی اجتماعی و اقتصادی برای جذب حاشیه ها در سبک زندگی شهری تاکید نمایند....
تودههاي هوا،ابرهارادراطرافزمینبهحرکتدرمیآورند. قطعات ابربایکدیگر برخوردکرده،رشدمیکنند وبه شکل بارش به سمت پایین می آیند. قسمتی ازاین بارش به شکل برف برروي تودههاي برفی ویخچالهاتجمع می یابند. برفدرنقاط گرمترذوب دهوبه شکل نهرجاري میشود وتبدیل به برفاب میشوند. بارش هابر روي سطح اقیانوسهاریخته میشوند و قسمت دیگري ازآن نیزبر روي زمین می بارند که دراثر جاذبه روي سطح زمین جاري شده و تبدیل به روان اب سطحی میشوند.
بعضی از رواناب هاي سطحی وارد رودخانه ها شده و درنهایت به سمت اقیانوسها حرکت میکنند؛برخی دیگر نیز به صورت آب شیرین در دریاچه هاو رودخانه هاتجمع پیدا میکنند. تمام روانابهاي بر روي سطح زمین جاري نمیشوند و قسمت زیادي از آنها به زیر زمین فرو میروند (نفوذ). بخشی از این آب نفوذ یافته،به اعماق پایینتر رفته و آبخوانهاراتغذیه میکنند (سنگهاي زیرسطحی اشباعازآب) وحجم زیادي ازآب شیرین رابراي مدتهاي مدید نگهداري می کنند.
تعداد صفحه : 62 وضع عمومي علم وادب در قرن هفتم و هشتم مقدمه در اوايل قرن هفتم ايران با يكي از بزرگترين مصائب تاريخي يعني حمله مغولان خونخوار مواجه شد (616هجري). اين حمله به سرداري چنگيز تا سال 619 ادامه يافت و بعد از او همچنان ايلغارهاي پياپي مغول و تاتار به ممالك مختلف و از آنجمله ايران امتداد داشت تا در ميان سالهاي 651ـ 656 حملات هولاكو نواده چنگيز آخرين مراكز قدرت را در ايران و عراق از ميان برداشت و سلسله امراي ايلخاني را در ايران به وجود آورد. در گير ودار اين حملات سخت قسمت بزرگي از شهرها و مراكز ادبي علمي ايران از ميان رفت و جز چند پناهگاه كوچك و بزرگ در داخل ايران و در ولايت سند و آسياي صغير محلي براي حفظ بازمانده حوزههاي علمي و ادبي و پاره اي از كتب باقي نماند، كه مهمتر از همه آنها اراضي تابع ممالك غوريه در آنسوي رود سند و سرزمين حكمفرمايي سلاجقه آسياي صغير و فارس بوده است. بعضي نواحي كوچك هم در اين ميان از آسيب حمله مغول مصون ماند كه ارزش علمي و ادبي آنها اصولاً قابل توجه نيست. وجود اين پناهگاههاي كوچك و بزرگ در آغاز قرن هفتم از يك لحاظ مهم است و آن پناه بردن چند تن معدود از دانشمندان و اديبان و عارفان است بدانها و ايجاد فرصتي براي آنان در پرورش شاگردان و ادامه تعليم در ايران. با اين حال نيمه اول قرن هفتم به سبب انقلابات و قتل و غارتها و ويراني شهرها و حملات پياپي وحشيان تاتار و عدم استقرار احوال، و نيمه دوم قرن هفتم در نتيجه وجود نداشتن كتب و مراكز تعليم و معلمين، به هيچ روي مساعد به احوال علوم نبود. قرن هشتم نيز تقريباً به همين منوال گذشت و اگر در اين يك قرن و نيم اثري از عده اي از فاضلان و عالمان و شاعران ميبينيم نه از آن باب است كه عهد وحشيان تاتار دوره رونق علم و ادبست بلكه اولاً نتيجه باقي ماندن بعضي از علما و دانشمندان و
تعداد صفحه : 78 زندگينامه وودي آلن هنرمند سينما دريافتن اينكه يك شوخي خنده دار است يا نيست كار ساده ايست. يا به آن مي خنديد يا نمي خنديد. اين يك واكنشي آني ست. شوخي ها مي توانند چيزهاي زيادي را دوباره آدمهايي كه آنها را تعريف مي كنند و همين طور آدمهايي كه به آنها مي خنديد آشكار كنند. به نظر فرويد شوخي مثل روياست. زيرا بيانگر عناصر نادلپذيري است كه معمولآً از ورودشان به خرد آگاهي آدمها دوري مي كند. به ندرت پيش مي آيد كه يك بازيگر كمدي از سر لودگي گذر كند و به دليل احساسي كه در شوخي اش نهفته است شناخته شود. مي توان شخصيت دلقك در نمايشنامه شاه لير را مثال زد كه حقيقت را در قالب شوخي به زبان مي آورد. هيچ كسي كمدينها را جدي نمي گيرد. در موارد نادري كه كمدنيها نقشي با احساس وجدي را ايفا مي كنند اغلب بسيار خوب ظاهر مي شوند، چون مهارت و حس زمان بندي آنها چنان خوب است كه حتي در يك درام هم بخوبي يك اثر كمدي نتيجه مي دهد. مثل جري لوئيس در فيلم سلطان كمدي (مارتين اسكورليزي) ايده هاي يك شوخي صريح و بي پرده اند. يك شوخي گذشته از اينكه با چه دشواري آراسته شده پنداشت. بازيگر كمدي ميزان جديت انديشه هايش را پنهان نگه مي دارد. كمدي حالت ستيزه جويانه ندارد. زيرا موقعيتي را در هم مي ريد و سبب رهايي از تنشي مي شود. امام درام در سوي ديگر، ستيزه جويانه است زيرا بر مشكلات متمركز مي شود و تنشي ايجاد مي كند. در مورد وودي آلن اين مايه مسرت است كه او كمديني است با انديشه هايي جدي و در همان حال كه تنش مي آفريند. ما را به خنده نيز وا مي دارد. آلن استيوارت كانيگزبرگ در اول دسامبر 1935 در برو كلين آمريكا به دنيا آمد: جايي كه در نزديكي آن 25 سالم سينما وجود داشت. او در 3 سالگي اولين فيلم...
تعداد صفحه : 78 ویژگی جلد کتاب : عکس کوه آمده نشانه بخش جغرافی کتاب و بزرگترین قله یعنی دماوند آمده ولی عکس پشت صفحه که ادامه تصویر جلویی است با کیفیت چاپ نشده و اگر می شد از یک تصویر تاریخی استفاده می شد به نظر بهتر می آمد ، که تمام مطالب چه جغرافیایی ، چه تاریخی و چه اجتماعی را شامل می شد . از نظر اجتماعی همان تصویر خانه ما و تصویر جاده به عنوان وسیله ارتباطی است و از نظر جغرافیایی تصویر کوه ، سبزه و خود جاده نیز جنبه جغرافیایی جلد است . ولی متأسفانه از جنبه تاریخی در تصویر نیامده البته چنین به نظر می رسد که تصویر دو تصویر زمین مسطح و کوه نشانه گذر تاریخ و زمان است که در بوجود آمدن این گونه خانه ها ، سبزه زارها وکوهها گسسته است . چرا که اینها قبل از یک تاریخی نبوده اند و بعد از گذر زمان های بسیار این چنین شده اند . می توان عکس روی جلد همه محتوا را به گونه ای گفت که همه جنبه ها را زیر نظر داشته عکس جاده را نشان می دهد یعنی سفر یعنی رانندگی ، یعنی مسیر رفت و آمد ماشین ها ، یعنی رفتن از جایی به جایی جاده یعنی زمینه رفتن ، یعنی زمانی باید از جاده گذشت می شود تعبیر این را کرد که جاده می تواند یادآوری خاطرات زمان شاه ملعون که از مسیری آمد و از مسیری دیگر رفت ، می شود به عمق حوادث که انسان ها مجبورند برای انجام کارهایشان چه کاری و چه خانوادگی باید از جاده بگذرند ، همه باید به گونه ای از جاده عمرمان گذر کنیم ، جاده یعنی همه در جاده باید زندگی کنیم و هر کس در حاشیه باشد عقب می ماند ، کوه را نشان داده ، نشانه صلابت و بزرگی ایران نشانه سربلندی ، نشانه اقتدار. کوه هم با همه عظمت روزی زمینی مسطح بود ، کوه اگرچه عظیم است اما دست یافتنی است ، می شود تعبیر آرزوهایمان هر چه بزرگتر بشد رسیدن به آنها نیز مشکلات بزرگتری می طلبد ، کوه آخرین مرز...
تعداد صفحه : 68 پيشگفتار بيماري ايدز از جديدترين ومهلك ترين عفونتهاي ويروسي مي باشد كه اولين بار در سال 1981 شناسايي شد .از آن تاريخ تا كنون هر سال بر تعداد قربانيان اين بيماري افزوده شده ،به طوريكه از 173 كشور تا پايان سال 1992 گزارشاتي در اين زمينه به چشم مي خورد. بعضي از كشورها موارد كمي از اين بيماري راگزارش كرده اند كه علت آن مي تواند واقعا كم بودن موارد اين بيماري يا كمبود امكانات آزمايشگاهي كافي و نا آگاهي پزشكان از علائم بيماري براي تشخيص در آن كشورها و يا خوب نبودن نظام گزارش دهي آنها باشد. آمار بيماران مبتلا به ايدز امروزه، نمايانگر وضعيت آلودگي در بيش از يك دهه گذشته در دنياست. بنابراين مسئولين امور پزشكي، بهداشت عمومي، سياسي و اجتماعي نبايد تنها به بررسي مراحل انتهاي طيف بيماري كه ايدز ميباشد كفايت كنند، بلكه مي بايست تمامي طول دوره عفونت HIV را در نظر گيرند. تنها با بررسي آمار آلوده شدگان به ويروس در زمان حاضر است كه ميتوان به وضعيت واقعي عفونت HIV در دنيا پي برد. بنابر تخمين سازمان جهاني بهداشت تا 15 ژانويه 1993 (بهمن ماه 1371 ) حدود 13-10 ميليون نفر مرد و زن و كودك در سراسر جهان آلوده به ويروس ايدز بوده اند كه در بين اين عده ايدز در 611589 نفر ظاهر و گزارش شده است. دانشمندان پيش بيني كرده اند كه تا سال 2000 ميلادي حدود 40-30 ميليون انسان به ويروس ايدز آلوده خواهند شد كه 30-20 ميليون آن را مردان و زنان بالغ به نسبت مساوي و 10 ميليون ديگر را كودكان تشكيل ميدهند. ضمنا 10 ميليون كودك غير آلوده نيز در اثر از دست دادن والدين خود به علت ايدز يتيم خواهند شد. در امريكا و اروپا به دليل آگاهي مردم از راههاي سرايت بيماري سرعت شيوع بيماري كاهش يافته ولي برآورد ميشود كه 90 درصد از موارد آلوده در سالهاي آينده در جهان سوم رخ دهد. از بدو شروع مبازه با ايدز در ايران تا تاريخ آخر اسفند
تعداد صفحه : 50 موضوع مقاله : ويژگي هاي ليلي از نظر نظامي به نام يگانه خالق هستي الحمد لله الذي لا يبلغ مدحته القائلون ، و لا يحصي يغماءه العدون ، و لا يوذي حقه المجتهدون . ( با سپاس خداوندي را كه سخنوران از ستودن او عاجزند و حسابگران از شمارش نعمت هاي او ناتوان و تلاشگران از اداي حق او درمانده اند … ) امام علي (ع) «فهرست مطالب» 1-مقدمه 2-آغاز داستان 3-عاشق شدن ليلي و مجنون به يكديگر 4-رفتن مجنون به نظاره ي ليلي 5-رفتن پدر مجنون به خواستگاري ليلي 6-در احوال ليلي 7-رفتن ليلي به تماشاي بوستان 8-خواستگاري ابن سلام ليلي را 9-رسيدن نوفل به مجنون و جنگ كردن نوفل با قبيله ي ليلي 10-دادن پدر ليلي را به ابن سلام 11-بردن ابن سلام ليلي را به خانه ي خود 12-آگاهي يافتن مجنون از شوهر كردن ليلي و شكايت كردن با خيال ليلي 13-وداع كردن مجنون پدر را و آگاهي يافتن از مرگ پدر 14-رسيدن نامه ي ليلي به مجنون 15-رسيدن ليلي و مجنون به همديگر و غزل خواندن مجنون نزد ليلي 16-وفات يافتن ابن سلام شوهر ليلي 17-صفت رسيدن خزان درگذشتن ليلي 18-زاري كردن مجنون در مرگ ليلي 19-وفات مجنون بر روضه ي ليلي 20-منابع و مأخذ مقاله مقدمه : در جهان با عظمت شعر و ادب ايران حكيم نظامي گنجه اي يكي از نوابغ نادر است ، تا آنجا كه در ميان
هخامنشیان مردم لیدی مردم لیدی بسیار از جان و مال خود بیمناک بودند و صد البته چه فکر بیهوده ای . آنها نمی دانستند که کوروش برای چپاول مال و جان آنها نیامده است، او در زندگی هدفی والاتر از چپاول سایر اقوام را دنبال می کند. او دوستدار پیشرفت همه قومها در زیر یک پرچم واحد است. سه روز پس از تسخیر کامل لیدی جارچی ها در سرتا سر لیدی امان بودن مردم را جار زدند و به آنها ندا دادند که کوروش به هیچ کس کاری ندارد و همه در زیر سایه قدرت کوروش بزرگ در امان هستند. سپس شورایی از فرماندهان را در دربار کرزوس تشکیل داد. صبحگاه روز بعد مشخص گردید کوروش بزرگ با مشورت میان سردارانش چه تصمیمی گرفته است.ابتدا گروهی از سپاهیان ارشد و زبده خود را به فرماندهی گشتاسپ هزاره پاتیش خود ( هزاره پاتیش به فرمانده هزار سرباز می گفتند) همراه کرزوس و خانواده اش راهی کرمان نمود و قبل از حرکت آنها پیکی را به سمت کرمان فرستاد تا شرایط استقرار کرزوس را فراهم سازند. سپس با مشورت سرداران خود تابالوس را بعنوان فرمانده ساتراپ جدید برگزید و گروهی از مادها و پارسها را در خدمت او قرار داد تا او را در اداره سرزمین لیدی یاری سازند. بازسازی خرابیها و نظارت بر کارها و آموزش سرزمین داری تابالوس و همراهی با او دو ماه وقت او را گرفت و پس از آنکه متوجه گردید که تابالوس با نیروهای جدید به راحتی می تواند، سرزمین جدید را اداره کنند و داته بره ها( داته بره به داورانی می گفتند که بر اساس داتم یا همان قانون شاهنشاهی که شورای سلطنتی آنرا تعیین می کرد قضاوت می کردند) کار خود را آغاز کنند زمان حرکت فرا رسیده است و مردم لیدی در حال فراهم کردن تدارکات لازم برای سفر بازگشت پادشاه جدیدشان می باشند و سپاه ایران زمین به سرعت خود را آماده بازگشت می کرد. شب آخری که در لیدی بود ، جشنی با شکوه گرفت
تعداد صفحه : 44 مقدمه: كشور ايران به علت ا ينكه در مسير سلسله جبال آلپ هيماليا قرار دارد يكي از مناطق مهم زلزله خيز دنيا محسوب مي شود و به همين جهت اكثر شهرهاي مهم كشور و به خصوص تهران يعني مركز مهم سياسي و اقتصادي ميهن اسلامي در معرض خطر جدي زلزله مخرب و ويرانگر قرار دارند و نيز عدم رعايت مقررات ايمني در ساخت و ساز ها اين خطرات را به صورت تصاعدي افزايش داده است و استفاده بي رويه از منابع طبيعي و تخريب جنگلها و عدم التزام به مراعات مسائل زيست محيطي –بسياري از مناطق كشور را در برابر خطر سيل آسيب پذير ساخته است و به همين نحو خطر طوفان –صاعقه و ساير حوادث غير مترقبه كه افزون بر سي مورد مي شود جدي و قابل تامل است . بنا بر همين مقولات كشور ايران جزء ده كشور حادثه خيز مهم دنيا تلقي مي شود . از بديهيات مسلم آن است كه پيشگيري قبل از وقوع حادثه امري ضروري و ارزان و مقدم بر امداد و نجات پس از حادثه مي باشد . جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي ايران به عنوان موسسه اي امدادي و عام المنفعه كه از تجربيات نزديك به هشتاد سال فعاليت برخور دار است در امر قبل از حادثه –عمده فعاليت خود را به موضوع (آمادگي )و( آموزش كمك هاي اوليه ) متمركز نموده است و معتقد است كه مردم بايد باور كنند كه ( حادثه خبر نمي كند ) و شعار جمعيت هلال احمر آن است كه (در هر خانواده ايراني حد اقل يك نفر آموزش ديده وجود داشته باشد )بر همين اساس كليه امكانات خود را براي آموزش همگاني بسيج نموده است . نهضت بين الملي صليب سرخ و هلال احمر تشكيلاتي بين المللي است كه وظيفه اصلي آن كمك رساني به افراد آسيب ديده از حوادث طبيعي و غير طبيعي و همچنين ارائه خدمات بشر دوستانه به افراد د آسيب پذير جامعه مي باشد . كار گروهي به مفهوم آن است كه براي به انجام رساندن يك فعاليت ويژه بيش از يك نفر...
تعداد صفحه : 107 مقدمه اصطلاحي در مباحث هنري ،داراي دو مفهوم تاريخي و نقد هنري است و به دو صورت اسم و صفت به کار برده مي شود. هر چند سبک باروک واحد يا مجموعه اصولي به نام اصول سبک باروک وجود ندارد .منشاء اين واژه برکسي روشن نيست. احتمال دارد که از واژه پرتغالي barroco به معني مرواريد نامتنظم مشتق شده باشد . بدون ترديد اين اصطلاح در آغاز مخصوصاً درباره معماري رنسانس با يک معني حقارت آور به کار برده مي شد و از نظر منتقدان سده نوزدهم به معماري کلاسيک منحط- بي ساختار ،داراي تزئينات زيادي ،نمايشي، وعجيب و غريب- اطلاق مي شد. ولي استفاده از اصطلاح ((باروک)) به عنوان يک واژه حقارت آور از رواج افتاده و از مدتها پيش به صفتي مشترک براي هنر دوره اي تبديل شده است که تقريباً از 1600 تا1750 را در بر مي گيرد . محققان تدريجاً دريافتند که سبکهاي باروک تفاوتهاي بنيادين با سبکهاي رنسانس دارند مثلاً سبک باروکپوياست ولي سبک رنسانس نسبتاً ايستاست . کاربه جايي رسيد که برخي از هنرشناسان ادعا کردند که دو سبک مزبور از پايه با سکديگر متفاوتند .هنوز تفاوت کلي درباره رابطه تاريخي و صوري اين دو دوره و دو سبک حاصل نشده است . واقعيت تاريخي را بايد در مسير تحول سبکها جستجو کنيم و اصطلاح باروک نيز هر گاه به خواهيم گرايشها و برآيندهاي تحول سبکها را از يکديگر مجزا کنيم در کار طبقه بندي مفيد واقع مي شود بدين ترتسب از اين پس اضطلاح باروک را در بيان خصوصيات مشترک سبکهاي رايج در سده هاي هفدهم و هجدهم به کار خواهيم برد. عصر باروک همچون هنري که از دل آن پديد آمد عصري گونه گون –پردامنه و پويا ، درخشان و رنگارنگ ، نمايشي و پرشور ، احساسي و خلسه آور ، پرشکوه و مسرف، نوجو و هنر دوست – بود . عصر باروک عصر انبساط در پي عصر اکتشافات بود، و انبساط اين عصر نيز به کشفيات باز هم بيشتر انجاميد. نيروهاي بالنده ...
تعداد صفحه : 61 من يكي كارگر بيل به دستم ، بر من نام شاعر مگذاريد و حرامم مكنيد بيش از 10 سال است كه يغما در نيشابور زندگي نمي كند و در هيچ جاي ديگر اين دنيا هم زندگي نمي كند . امروز اگر بخواهي او را ببيني با تمام كوشش نبوغ بشري ، باز هم كار به جايي نمي رسد . يغما 16 سال است كه روي در نقاب خاك كشيده حيدرش مي گفتند و خشتمال بود ، مرد بود و آزاده . در تمام روزهاي زندگيش كار كرد و در تمام ايام حياتش شعر گفت . او در جايي مي گويد : (( من از همان روزهاي كودكي كه بزرگترهاي صومعه در شبهاي بي پاياني زمستان ، دور كرسي ، شاهنامه و امير ارسلان مي خواندند ، با لذت و ولع گوش مي دادم . شايد مي دانستم كه شعر در خونم مي جوشد )) . از آن روزها تا دوم اسفند 1366 هجري شمسي ، حتي يك بار ، نام قدر ، نزاع و خشم را نبرد و حتي يك نظر ، چشم از فقر برنداشت . آخرين شب عمرش را زير يك سقف چوبي و در ميان ديوارهاي گلي كه با خشتهاي خودش سامان گرفته بود خوابيد و چنان آرامشي در درون داشت ، كه خوابش تا ابد خواهد پاييد . در جاي ديگري مي گويد : (( نام شناسنامه من ((يغما)) است . اما مردم هنوز اين را باور نكرده اند . گمان مي كنند تخلص من است . مردم در بسياري از موارد گمان مي كنند ، مردم اند ديگر ! )) تحقيقاً هيچ آدمي از ديدنش ، جسارتش ، محبتش و خشتش پي به شعرش نمي بردد ، اما از شعرش همه اينها بر مي آيد . در طول 20 سال كه عقل داشتنم ، مي ديدمش و مي شناختمش . از هيچ انساني بد نگفت و هيچ حيواني را آزار نداد . آدمها انسانها ، حيوانها ، هر كدام در جاي خود بودند ، همه در جاي خود . حيدر ، فرزند محمد و كشور يغما ، از مهاجران كوير يزد – خور و بيابانك
تعداد صفحه : 3 هدف روابط انساني به رفتار متقابل انسان هاي اجتماعي توجه خاص دارد و سعي مي کند که اثر بخشي و کارايي سازمان را به شکل مطلوبي با تيکه بر اهميت جنبه ي انساني سازمان بالا برد و در عين حال با تامين نيازهاي منطقي و مادي و رواني افراد گروه ها مراتب رضايت آنها را فراهم سازد ، روابط انساني داراي اهداف زير است : شناخت خصوصيات فردي ، علم روابط انساني سعي دارد که شخصيت ، نيازها انگيزه ها و همينطور تيرگي هاي اخلاقي ، عاطفي و احساسي افراد را مورد دقت وبررسي قرار داده و با پيشنهاد راه هاي علمي به زدايش جنبه هاي منفي و تقويت وايجاد جنبه هاي مثبت اين خصوصيات آنچنان که در برقراري روابط انساني موثر واقع شوند مي پردازند . شناخت کنش ها و واکنش ها : هر سازماني جو مخصوص به خود را دارد و در سايه همين جو هنجارهاي گروهي ، رفتار افراد نسبت به هم تفاوت دارد . مدير بايد موضع رفتاري و رابطه گروه ها را با خود مورد ارزيابي قرار دهد و ويژگي اساسي اين واکنشها را مشخص مي کند . 3) شناخت ريشه و تفاوت و اختلافات : موقعي يک سازمان آموزشي مي تواند به اهداف مشترک وهماهنگي رفتاري وجود داشته باشد . براي ميل به چنين منظوري بايد از تمام اختلافات و تعارضات تا آن جا که ممکن است کاسته و بر ميزان همدلي و هماهنگي بين افراد و گروهها افزوده گردد . 4) پيدا کردن راه هاي علمي جلب همکاري : مديريت روابط انساني ، تنها بايد بين افراد و گروه هاي سازماني ديگر رابطه ايجاد کند بلکه بايد با وجود آوردن علائق واهداف مشترک موجبات استحکام و دوام اين هماهنگي را فراهم سازد . 5) پيدا کردن راه هاي علمي تشويق و تنبيه : مدير بايد رفتار و عملکردهاي افراد سازمان را مورد توجه قرار دهد و به طور علمي موجبات رغبت و علاقه مندي بيشتر افراد را با تشويق هاي مناسب و با احتمالا" با تنبيه هات بي جا و به موقع فراهم سازد . 6) وجود آوردن جو مناسب : اين هدف يکي از مهمترين اهداف
فروشگاه فایل کیا؛
منبع جامع انواع فایل...
چنانچه فایل مد نظرشما در بین فایل های بارگذاری شده در سایت موجود نبود،می توانید از طریق دایرکت پیج اینستاگرام@kiyafile.ir سفارش دهید.