کتاب «چه کسی پنیر مرا جابهجا کرد؟» داستانی نوشتهی «اسپنسر جانسون» و «کن بلانچارد» است که با نامهای دیگری مانند چه کسی پنیر مرا دزدید نیز شناخته میشود.
این داستان راه تغییرکردن در زندگی و ایجاد تنوع در زندگی را به شیوهای زیبا، آموزش میدهد.
چاپ نخستِ متن اصلیِ کتاب در سال ۱۹۹۸ منتشر شدهاست.
در این داستان چهار شخصیت خیالی ترسیم شدهاند:
موشها: «اسنیف» و «اسکوری» و آدمکوچولوها، «هم» و «هاو». این چهار شخصیت برای نشاندادن قسمتهای ساده و پیچیدهی درون ما، بدون توجه به سن، نژاد یا ملیت، در نظر گرفته شدهاند.
ما، گاهی اوقات، ممکن است مثل اسنیف عمل کنیم که تغییرات را زود بو میکشد؛ یا مثل اسکوری که بهسرعت وارد عمل میشود. گاه مانند «هم» میشویم که با انکار تغییرات در برابر آنها میایستد، چونکه میترسد به طرف چیزی بدتر کشیده شود. یا مثل «هاو» که یاد میگیرد وقتی شرایط او را به طرف چیز بهتری راهنمایی میکند، خود را با آن تغییر وفق دهد.
فرمت فایل: ورد(word) _ قابل ویرایش و بخشی از متن تحقیق
تعداد صفحه : 59 22-1 مقدمه سنجش دقيق ولتاژ، جريان يا ديگر پارامتر هاي شبکه ي نيرو پيش نيازي براي هر شکلي از کنترل مي باشد که از کنترل اتوماتيک حلقه ي بسته تا ثبت داده ها براي اهداف آمارب مي تواند متغير مي باشد . اندازه گيري و سنجش اين پارامتر ها مي تواند به طرق مختلف صورت گيرد که شامل استفاده از ابزار ها ي مستقيم خوان و نيز مبدل هاي سنجش الکتريکي مي باشد. مبدل ها خروجي آنالوگ D.C دقيقي را توليد مي کنند – که معمولا يک جريان است- که با پارامتر هاي اندازه گيري شده مرتبط مي باشد (مولفه ي مورد اندازه گيري)آنها ايزولاسيون الکتريکي را بوسيله ي ترانسفورماتور ها فراهم مي کنند که گاها به عنوان ابزولاسيون گالوانيکي بين ورودي و خروجي بکار برده مي شوند.اين مسئله ابتداء يک مشخصه ي ايمني محسوب مي شود ولي همچنين به اين معني است که سيم کشي از ترمينال هاي خروجي و هر دستگاه در يافت کننده مي تواند سيک وزن و داراي مشخصات عايق کاري کمي باشد مزيت هاي ابزار هاي اندازه گيري گسسته در زير ارائه گرديده است. الف) نصب شدن در نزديکي منبع اندازه گيري، کاهش بار ترانسفورماتور وسيله و افزايش ايمني بدنبال حزف سلسله ي سيم کشي طولاني. ب) قابليت نصب نمايشگر دور از مبدل ج) قابليت استفاده از عناصر نمايشگر چندگانه به ازاي هر مبدل د) بار روي CT’s/VT’s بصورت قابل ملاحظه اي کمتر است. خروجي هاي مبدل ها ممکن است به روش هاي مختلف از ارائه ي ساده ي مقادير اندازه گيري شده براي يک اپراتور تا بهره برداري شدن بوسيله ي برنامه ي اتوماسيون سک شبکه براي تعيين استراتژي کنترلي مورد استفاده قرار گيرد. 2-22) مشخصه هاي عمومي مبدل ها مي توانند داراي ورودي ها يا خروجي هاي منفرد و ...
فرمت فایل: ورد(word) _ قابل ویرایش و بخشی از متن تحقیق
تعداد صفحه : 51 تاریخچه ترانزیستور ترانزیستور در سال 1947 در آزمایشگاه های بل هنگام تحقیق برای تقویت کننده های بهتر و یافتن جایگزینی بهتر برای رله های مکانیکی اختراع شد.لوله های خلاء، صوت و موسیقی را در نیمه اول قرن بیستم تقویت کرده بودنداما توان زیادی مصرف می کردند و سریعا می سوختند . ترانزیستور چیست؟ترانزیستور در سال 1947 در آزمایشگاه های بل هنگام تحقیق برای تقویت کننده های بهتر و یافتن جایگزینی بهتر برای رله های مکانیکی اختراع شد.لوله های خلاء، صوت و موسیقی را در نیمه اول قرن بیستم تقویت کرده بودنداما توان زیادی مصرف می کردند و سریعا می سوختند . شبکه های تلفن نیز به صد ها هزار رله مکانیکی برای اتصال مدارات به همدیگر نیاز داشتند تا شبکه بتواند سر پا بایستد و چون این رله های مکانیکی بودند لازم بود برای عملکرد مطلوب همیشه تمیز باشند .در نتیجه نگه داری و سرویس آنها مشکل و پر هزینه بود.با ظهور ترانزیستور قیمت ها نسبت به زمان استفاده از لامپ خلاء شکسته شد و بهبودی زیادی در کیفیت شبکه های تلفن حاصل گردید. ترانزیستور چگونه کار می کند؟ترانزیستور کاربرد های زیادی دارد اما دو کاربرد پایه ای آن به عنوان سوئیچ و استفاده در مدولاسیون است که کاربرد دومی بیشتر به عنوان تقوت کننده مورد نظر است.این دو کاربرد ترانزیستور را می توان اینگونه توضیح داد :سوئیچ همان کلید است مثل کلید چراغ خواب اتاقتان .دارای دو حالت روشن و خاموش است با قرار دادن کلید در حالت روشن چراغ اتاقتان روشن می شود و با قراردادن کلید در حالت خاموش چراغ خاموش می شود . بله به همین سادگی ! کاربرد ترانزیستور هم به عنوان سوئیچ به همن صورت است.اما کاربرد تقویت کنندگی آن را می توان بدین صورت توضیح داد :چراغ خواب نور کمی دارد اما اگر بتوان این نور را چنان زیاد کرد که تمام اتاق را روشن کند آنوقت عمل تقویت کنندگی صورت گرفته است.فرق بین سوئیچینگ به...
رولو مِی (۱۹۰۹-۱۹۶۹) روانشناس بزرگ و پدر روانشناسی اگزیستانسیال آمریکا در شصت سالگی اثری منتشر کرد که به قدری مورد استقبال قرار گرفت که کتاب پرفروش همان سال شد. این شاهکار کم نظیر که “عشق و اراده” نام داشت، جایزه ملی رالف والدو امرسون را نیز در سال بعد از آن خود کرد. رولو می در باب این کتاب خود در فصل اول میگوید: “من این کتاب را بر اساس تجربه ۲۵ سال کار فشرده خود مینویسم که به عنوان روان درمانگری روانکاو، به درمان کسانی پرداختهام که میکوشند با تعارضهای خود روبهرو شوند و به آنها بپردازند. زیربنای این تعارضها وجوه از کار افتاده عشق و اراده است. به عبارتی هر روان درمانگر همواره در حال پژوهش است یا باید باشد، پژوهش به معنای کندوکاو برای یافتن سرچشمهها”. پس این اثر کندوکاوی برای یافتن سرچمشههای عشق و اراده است. اما چه ضرورتی دارد که در پی چنین کاری باشیم؟
از نظر رولو می دلیل این مطلب یک نکته تکان دهنده در مورد وضعیت عشق و اراده در زمانه ماست. آن نکته تکان دهنده این است که گرچه در گذشته عشق و اراده را پاسخ معضلات زندگی قلمداد میکردند، اکنون اما خودشان به مشکل زندگی بدل شدهاند. این دو مورد نه تنها دچار مشکل شدهاند، بلکه خود مسبب مشکلات گوناگونی برای ما هستند. برای نمونه به علت وجود مشکلاتی در عشق و اراده، اساس وجودمان از احساسات و فرآیندهای مرتبطی که عشق و اراده دو نمونه شاخص آنهاست، تهی شده است. انسانها از روی ناچاری در خود فرو میروند و با نوع جدیدی از بحران هویت درگیر میشوند. در مرحله بعدی دچار بیاحساسی میگردند. مرحله بعد از آن هم خشونت است؛ زیرا هیچ کس نمیتواند تجربه کرختکننده عجز و ناتوانی خود را به مدت طولانی تاب آورد.
اساسا باید گفت جهان ما در وضعیتی به سر میبرد که عشق ورزیدن و اراده کردن در آن به طرز عجیبی دشوار شده است. در جهانی که دارای پیشرفتهترین ابزار ارتباطی است، برقراری ارتباط شخصی واقعی بسیار دشوار و نادر میشود. بسته شدن راههای تاثیرگذاری ما بر دیگران و تاثیرگذاری دیگران بر ما اختلال اصلی موجود در عشق و اراده است. به همین علت عشق و اراده روزبهروز مسئلهدارتر میشوند تا جایی که برخی بر این باورند که دستیابی به این دو اساسا ناممکن است.
همچنین از آنجایی که زمانه ما زمانه در حال گذار است- یعنی زمانهای که همه وابستگیهای فکری و عاطفی آشنا از میان رفتهاند و چیز جدیدی هنوز جانشین آنها نشده است- دستیابی به عشق و اراده روزبهروز دشوارتر میشود. ظاهرا بیاحساسی و بیعاطفگی ویژگی روحی غالب روزگار ماست. به همین علت میتوان عمیقا درک کرد که چرا پرداختن به عشق و اراده چنین دشوار شده است. بیاحساسی به دلیل رابطه نزدیکش با عشق و اراده بسیار اهمیت دارد. نکته مهم آن است که نقطه مقابل عشق نفرت نیست، بلکه بیاحساسی است. نقطه مقابل اراده هم دودلی نیست، بلکه خود را با وقایع خاصی درگیر نکردن، بیاعتنا بودن و بیارتباط ماندن ما با آنهاست. در این حالت مسئله اراده اصلا نمیتواند مطرح شود. به همین دلیل زمانه ما، روزگار اموری است که در تقابل کامل با عشق و اراده هستند. خلاصه آنکه شرایط به گونهای است که کاملا در جهت دورشدن از عشق و اراده گام برمیداریم.
همه این موارد روشنگر این مطلب است که چرا ضرورت دارد شالوده تازهای برای عشق و اراده که تلفات اصلی بیاحساسی بودهاند، بجوییم. کل این اثر در واقع سفری اکتشافی برای یافتن چنین شالودهای است. رولو می در این مسیر پر فراز و نشیب نه تنها از یافتههای دانش روانشناسی استفاده میکند، بلکه در بهرهبرداری از آثار دانشمندان، هنرمندان، نویسندگان و فیلسوفان نیز هیچ تردیدی به خود راه نمیدهد. لذا این کتاب یک ماجراجویی بسیار جالب و جذاب در مورد عشق و اراده است؛ سفری در پی دستیافتن به سرچشمههای این دو موضوع مهم و حیاتی. رولو می در این مسیر به همه جا و همه چیز و همه کس سر میزند. از روانشناسی گرفته تا ادبیات، رمان، شعر، روانشناسی، فلسفه، اسطوره شناسی، دین و…
مطلب آخر اینکه این اثر کلاسیک امروزه نیز برای ما بسیار مفید و راهگشاست؛ زیرا هنوز دچار همان مشکلی هستیم که رولو می آن را مطرح کرده بود. همه ما میخواهیم عشق را تجربه کنیم و خواهان این هستیم که ارادهای قوی داشته باشیم، اما کمتر کسی در رسیدن به چنین مقصودی کامیاب بوده است. نه تنها در دست یافتن به عشق و اراده موفق نیستیم، بلکه خود این دو موضوع بر مشکلات ما میافزایند و باری دیگر بر دوش ما اضافه میکنند. اگر هم در معدود مواردی ناکام نباشیم، فقط به یکی از آنها دست پیدا میکنیم. وقتی اراده قوی و نیرومندی پیدا میکنیم، نفوذناپذیر میشویم و نمیتوانیم عشق بورزیم. در مقابل، هنگامی که عاشق میشویم، کاملا بهصورت سست و منفعل درمیآییم و اراده خود را از دست میدهیم. راه حل در وحدت و اتحاد عشق و اراده است و برای رسیدن به این مطلوب باید سرچشمههای این دو را پیدا کنیم. البته این کار به هیچ وجه ساده و آسان نیست. آری! عشق و اراده هم خوباند و هم ضروری، اما به همان میزان که ضروریاند، سخت و دشوار نیز هستند. این اثر میتواند از این سختی و دشواری بکاهد، حصول آنها را تسهیل و ما را در جهت درستی راهنمایی کند و روشن است که این امر کم چیزی نیست.
فرمت فایل: پاورپوینت(powerpoint) _ قابل ویرایش و بخشی از متن پاورپوینت - ,
( -- توجه: چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است قابل ویرایش بودن و و آماده پرينت و ارائه بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد. )
تعداد اسلاید : 26 اهمیت پیوند اعضاء از بیمار مرگ مغزی اهميت پيوند اعضاء از بيمار مرگ مغزي : پيوند اعضاء از جسد يكي از روش هاي درماني شناخته شده در بيماران مبتلا به نارسايي اعضاء مي باشد. نرخ اهدا پاسخگوي نياز بيماران به اعضاي پيوندي نبوده و تفاوت فاحشي با شاخص هاي جهاني دارد. در ايران چندين هزار بيمار نيازمند به عضو در ليست انتظار پيوند مي باشند كه سالانه 25% از آنها فوت مي شوند. . اهميت پيوند اعضاء از بيمار مرگ مغزي : ميانگين رضايت گيري كنوني اهداي عضو در ايران 37% است. با افزايش موارد پيوند از بيمار مرگ مغزي تعداد موارد پيوندي از موارد زنده كاهش يافته است. به جز كليه كه قابل اهدا از زنده به زنده مي باشد تنها منبع فراهم آوري اعضاي پيوندي براي نجات جان بيماران نيازمند به عضو ارگان هاي افراد فوت شده یا مرگ مغزي است. مشكلات برنامه پيوند اعضا : عدم اعلام همه موارد مرگ مغزي به عنوان اولين گام در آغاز فرآيند پيوند از جسد آموزش ناكافي گروه هاي حرفه اي (ارجاع ديرهنگام موارد بالقوه و محتمل مرگ مغزي ، عدم ارائه مراقبت هاي لازم به اهداء كنندگان محتمل) عدم تعريف جايگاه شغلي تعريف شده و مشتمل جهت هماهنگ كنندگان پيوند تاریخچه پیوند ایران : اولين پيوند انجام شده در ايران پيوند كليه بوده است در سال 1314 در بيمارستان فارابي تهران انجام گردیده است . اولين پيوند مغز استخوان انجام شده در سال 1346 در شيرازصورت پذیرفته است . اولين پيوند كبد انجام شده در سال 1372 در بيمارستان نمازي شيراز بوده است . تاریخچه پیوند ایران : روش محاسبه تعداد دهندگان بالقوه سالانه در هر بيمارستان : مراحل اهداء اعضا : مراحل اهداء اعضا : جنبه هاي شرعي و قانوني پيوند در اهدا كننده مرگ مغزي : انتخاب و ارزيابي اهداكننده : انتخاب و ارزيابي اهداكننده : انتخاب و ارزيابي اهداكننده : انتخاب و ارزيابي اهداكننده : آزمايشات درخواستي : آزمايشات درخواستي : كنترا انديكاسيون هاي مطلق پيوند اعضا : كنترا انديكاسيون هاي مطلق پيوند اعضا : كنترا انديكاسيون نسبي اهداء اعضا : كنترا انديكاسيون نسبي اهداء اعضا : كنترا انديكاسيون نسبي اهداء اعضا : اخذ رضايت به اهداء عضو از خانواده مرگ مغزي : راه حل اين مشكل : مراحل رضايت گيري : مراحل رضايت گيري : پایان
فرمت فایل: پاورپوینت(powerpoint) _ قابل ویرایش و بخشی از متن پاورپوینت - ,
( -- توجه: چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است قابل ویرایش بودن و و آماده پرينت و ارائه بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد. )
تعداد اسلاید : 20 بیماری های کبد سيروز كبدي چيست؟ وزن كبد در حالت معمولي در حدود 1/5کیلوگرم و بزرگترين غده بدن ميباشد. كبد در قسمت ربع فوقاني سمت راست شكم و پشت دندههاي تحتاني قرار دارد. التهاب شدید کبد از نظر آسیبشناسی (پاتولوژی) خصوصیات معینی دارد. این بیماری حاصل التهاب مزمن بافت کبد ميباشد که به دلایل گوناگونی اتفاق می افتد هر گونه التهابی به صورت کم یا زیاد باعث تخریب بافت کبد میشود.سپس بافت های تخریب شده به صورت جبرانی بازسازی می شوند. ادامه این فرایند به طور مزمن و مکرر، ساختار منظم و یک شکل کبد را در هم میریزدو به تدریج فيبروزو سفتی کبد افزایش می یابد. علل عمده سيروز کبدي در ايران شامل هپاتيت B ،هپاتيت C وهپاتيت اتوايميون است. ولی داروها و مواد سمي-کبد چرب-بيماري ويلسون –تنگی مجاری صفراوی -مشکلات قلبی و انسداد وریدهای کبدی از علل این بیماری مي باشند . عوارض وعلايم سيروز کبدي 1 از علايم سيروز کبدي آسيت و تجمع مايع در شکم مي باشد که به دليل کاهش ميزان آلبومين خون و افزايش سديم و آب در بدن بوجود مي آيد. اين عارضه باعث تورم پاها و بزرگي شکم مي شود. آنسفالوپاتي کبدي که به دليل تاثير مواد سمي از جمله آمونياک برروي مغز مي باشد از علائم ديگر است که با حالت گيجي و منگي و خواب آلودگي، تغييرات خلقي، فراموشي و در حالات پيشرفتهتر با کاهش سطح هوشياري و حالت اغما خود را نشان ميدهد. در حالت عادي آمونياک و مواد سمي خون توسط کبد تصفيه ميشود و به مغز نمي رسد ولي در کم کاري کبد تصفيه آن توسط سلولهاي کبدي مختل ميشود. عوارض وعلايم سيروز کبدي 2 عوارض وعلايم سيروز کبدي 3 سیروز و تغذیه کاهش اشتها سوء جذب پروتئین آسیت آنسفالوپاتی کبدی متابولیسم گلوکوز متابولیسم چربی ها حمایت تغذیه ای 1 حمایت تغذیه ای 2 حمایت تغذیه ای 3 حمایت تغذیه ای 4 غذاهايي که مجاز به مصرف آنها مي باشيد نان کم نمک، سيب زميني، برنج، ماکاروني بدون نمک، تخم مرغ، گوشت گوساله به صورت محدود، مرغ و ماکيان، ماهي، سبزيجات تازه، ميوههاي تازه، شير، خامه، ماست، دوغ بدون نمک، پنير کم نمک، روغنهاي گياهي (ذرت، زيتون) انواع سوپ هاي کم نمک، بستني، ژله، مربا، شکر، عسل، قهوه، چاي، آب ميوه، سرکه غذاهايي که بايد پرهيز شود بيسکويت، نان هاي شور، چيپس، پاپکرون، ماهي دودي، زيتون پرورده، زيتون شور، ماکاروني با پنير، کنسروها، سوسيس، کالباس، هات داگ، پيتزا، غذاهاي فست فود حاوي سس، غذاهاي سوخاري، ترشي، شور، ميوههاي خشک حاوي نمک، آجيل، پسته، تخمه، آب گازدار، آب گوجهفرنگي ، سوپهاي آماده و کنسرو شده و مارگارين شور پایان...
فرمت فایل: پاورپوینت(powerpoint) _ قابل ویرایش و بخشی از متن پاورپوینت - ,
( -- توجه: چيزی که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است قابل ویرایش بودن و و آماده پرينت و ارائه بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد. )
تعداد اسلاید : 36 پردازش داده ها و مدیریت پایگاه اطلاعات پردازش داده ها : پردازش داده ها سيستم هاي پردازش اطلاعات مورد سخت افزار و نرم افزار سيستم كامپيوتري معمولي پردازش داده ها : مقدمه هدف جمع آوري داده از بيماران تهية اطلاعات براي گروه پزشكي اغلب دادة خام جمع آوري شده را به صورت مستقيم نمي توان در فرايند تصميم گيري وارد كرد استخراج اطلاعات معنايي (Semantic) از داده مستلزم پردازش آن: 1-مشاهده 2-تشخيص 3-درمان مشاهده: 1-جمع آوري داده و انتقالآن 2-ذخيره و بازيابي داده 3-پردازش داده و نمايش آن سيستم پردازش اطلاعات: حافظه تجهیزات: سخت افزار Hardware برنامه ها: نرم افزار Software كامپيوتر در تهية داده هايي كه كاربر براي تصميم گيري به آن نيازمند است كمك مي كند. «سيستم پردازش-كنترل» : سيستم كامپيوتري براي كنترل خودكار فرود هواپيما يا درمان بيمار در واحد مراقبت ويژه به كار مي رود. فعاليت هاي فرد و سيستم كامپيوتري 1-كاربر 2-ورود داده 3-اينترفيس با كاربر 4-نرم افزار پردازش داده 5-نمايش داده کاربر مسئول وارد كردن داده به سيستم و كنترل پردازش 1-كاربران موردي (Occasional) 2-كاربران روزمره (Routine) 3-متخصص ها كاربران موردي با عملكرد سيستم آشنا هستند نيازي به آشنايي با جزئيات همة امكانات سيستم ندارند سيستم بايد: امكان راهنمايي آن كاربران را داشته باشد كاربران را در برابر اتفاقات نامطلوب (از دست دادن داده) حمايت كند. به كاربر اعلام كند كه چه گام هايي را بردارد هنگام تقاضا كمك (Help) لازم را به صورت كلي يا با جزئيات ارائه دهد. Help بايد به سادگي با يك كليد يا دستور فراخواني شود. كاربران روزمره متخصصين ورود داده روش هاي تشخيص خطا و تصحيح داده اينترفيس كاربر اينترفيس كاربر مبتني بر كاراكتر اينترفيس هاي كاربر گرافيكي پردازش داده نمايش داده سخت افزار واحد پردازندة مركزي CPU حافظة كامپيوتر تجهيزات جانبي تجهيزات ذخيرة دادة خارجي نرم افزار مديريت بانكهاي اطلاعاتي مديريت بانكهاي اطلاعاتي مديريت بانكهاي اطلاعاتي مديريت بانكهاي اطلاعاتي مديريت بانكهاي اطلاعاتي مدلسازي داده كنترل داده كنترل دستيابي همزمان كنترل حق دستيابي پردازش دادوستد حفاظت داده ساختارهاي انديس ساير ساختارهاي بانك اطلاعاتي...
فروشگاه فایل کیا؛
منبع جامع انواع فایل...
چنانچه فایل مد نظرشما در بین فایل های بارگذاری شده در سایت موجود نبود،می توانید از طریق دایرکت پیج اینستاگرام@kiyafile.ir سفارش دهید.