دانلود مقاله هنر دوره قاجار و تأثیرات آن در تزئینات بنا
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
قالب: Word
تعداد صفحات: 21
توضیحات:
هنر دوره قاجار و تأثیرات آن در تزئینات بنا
هنر دورهی قاجار ادامهی مستقیم هنر دورههای قبلهای نبود و در این دوره، هنر دارای سه مشخصه بود: جدایی فرهنگ ایرانی از فرهنگ و سنت اسلامی، ورود عناصر مردمی و عامیانه و وابستگی افزاینده به عناصر هنر غربی. در این دوره، هنر هویت مستقلی را ارائه داد. ساختمانهای متعددی در آرامش نسبی و حکومت طولانی قاجار ساخته شدند و با توجه به ورود عکاسی به ایران و گسترش نشریات و وقایعنگاری اطلاعات مفید و منابع دسته اولی از این بناها در دسترس است. در دوره قاجار دیوارنگارهها متأثر از هنر نقاشی اروپایی است. بیشترین دیوان کارها متعلق به دیوار نوارهای تجار ثروتمندان در تهران است و بعد از آن میتوان به شهرهای اصفهان، شیراز، تبریز و کاشان اشاره کرد.
نقاش دوره قاجار را میتوان مرحله مهمی برای عبور از نقاشی به شیوه جدید و تکوین یک مکتب ایرانی با تلفیقی از سنتهای نگارگری و دستاوردهای هنر غربی دانست. تأثیر هنر غرب در ایران از زمان صفویه آغاز و در دوره زند و قاجاریه رونق بیشتری مییابد و شئون مختلف فرهنگ و هنر، خصوصاً دیوارنگاری را متأثر میسازد. دیوارنگارههای این دوره علاوه بر کاخها برای تزیین درون و بیرون خانهها، حمامها و امامزادهها بکار برده میشوند. مضامین این دیوارنگارهها اغلب مضامین سیاسی و حماسی، تزیینی و بزمی و دینی هستند.
آثار چاپی گوناگون نقاشان اروپایی تأثیرات گوناگونی بر هنرمندان نقاش قاجار بر جای گذاشت و علاوه بر پیامدهای قابل توجه و حتی کژفهمیهایی نیز به همراه داشت. بازنمایی عین خارجی ناسوتی موضوع، تفسیری است که در مرحله نخست در تفکر هنرمند مصداق یافته، و این برخورد تلاش میشود واقعیت جهان بیرون جایگزین نقاشی تجریدی در پیوند با شعر و ادبیات شود. در این تلاش، حضور جهانی بیرونی به عنوان موردی نفسانی، در آثار آشکار میشود. بدین ترتیب اثری مستقل از تخیل شاعر و ادبیات به ظهور میرسد. هنرمند نقاش دوره قاجاریه با مکاشفهای هنری کل تجربیات سنتی و مدرن زمان خود را به نمایش میگذارد. (جلالی جعفری ۱۳۸۲، ص ۴۵).
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
قالب: Word
تعداد صفحات: 34
توضیحات:
هنر صفوی و تأثیرات آن در تزئینات بنا
دورهی صفویه را یکی از اعصار درخشان معماری و هنر ایران میدانیم؛ چرا که تمامی زمینههای هنری از معماری و تزئینات آن، نگارگری و خوشنویسی، موسیقی سنتی، هنرهای صناعی، نمایش و در نهایت مباحث حکمی و فلسفی هنر و ادبیات ایران، شاهد رشد و شکوفایی هنر و خلق آثار هنری بودهایم که نمونههای باارزش آن دوران، تاکنون موجود است. معماری دورهی صفویه که به نام شیوه یا سبک اصفهانی معروف است در بناهای مساجد، کاخها، کاروانسراها، مدارس، مقابر، حمامها، پلها و بازارها به چشم میخورد (حسن یاوری، 1388، ص 165).
تداوم و عمر طولانی این سلسله و استحکام جنبههای مذهبی و فرهنگی آن، موجب تقویت و تحکیم سنت هنری آن گردید. تولیدات و محصولات هنری این دو قرن، کاملاً ویژگی و مشخصه آن را داشت. تنها نوآوری دوره صفوی را در هنرها باید در زمینه طراحی شهری جستجو کرد. در این دوره نیز، سبکی اصیل از آثار نگارگری، نساجی و قالیبافی با شکوه و جدید نیز به وجود آورده است (جیان روبرتو اسکاچیا، 1376، ص 15).
بیشتر آثار معماری اوایل دوره صفوی از بین رفته؛ از این رو، زیباییشناسی هنر این دوره را تنها میتوان از روی هنرهای تزئینی آن بازآفرینی کرد. نگاره های دوره صفویان دربردارنده گیاهان سرسبز، معماری دقیق و سنجیده و رنگبندی درخشان نگارههای دوره ترکمانان است؛ به نظر میرسد که کارگاههای سلطنتی عصر ترکمانان تبریز هنوز در زمان صفویان، فعال و کوشا بودهاند.
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
قالب: Word
تعداد صفحات: 17
توضیحات:
ویژگیهای کتاب آرایی
وجود سرلوحه به شکل گلدسته و تاج بر بالای نخست صفحات کتاب، قرار گرفتن کتیبه در اطراف عبارت «بسماللهالرحمنالرحیم» در شروع کتاب و خطکشی های عمودی در جدا شدن متنها و تصویرها (به ویژه متنهای شعری) از ویژگیهای آرایه کتاب در این دوره به شمار میرود. چاپ کتاب به صورت «ورقی» که از طریق تا زدن چندتایی صفحات دراز کاغذ پدید میآمد نیز از ویژگی صحافی کتابچههای مکتبخانهای است. در همراهی عناصر محتوایی، متن و تصویر کمتر در یک دیگر بافته میشوند و تصویر بیشتر در پایین، بالا و یا کنار متن قرار میگیرد؛ از سوی دیگر، قرار گرفتن نام شخصیتها و کنش آنها در میانهی تصویر از ویژگیهای شمایل نگاری و تصویرهای قهوهخانهای است که در مجموعه آثار تصویری چاپ سنگی در این دوره نیز رعایت شده است. با وجود این، هنوز هم آرایه کتاب همپای هنر گرافیک، آنچنانکه باید و شاید در این دوره کودکان نیست، اما با گذشته خود، فاصله زیادی گرفته و در مجموع، گام بلندی رو به جلو برداشته است.
محمود جوادی پور، لیلی تقی پور و محمد بهرامی
محمود جوادی پور و لیلی تقی پور از دهه 20، تصویرگری کتابهای کودکان را در بخش کتابهای درسی و تصویرگری مجلهای را در کنار نقاشی حرفهای آغاز کرده بودند. در کنار تصویرگران چون محسن وزیری مقدم، رضا شهابی، محمد ناصر صفا، ابراهیم بنی احمد، یحیی دولتشاهی، افضلالدین آذربد، محمد تجویدی، محسن دولو، ملک الکلامی برجستهترین تصویرگران دهههای پیشین به شمار میروند. تصویرگری لیلی تقی پور برای مجموعه کتاب افسانههای صبحی، مهمترین تلاش این هنرمند در دهه 30 و پس از آن به شمار میرود. محمود جوادی پور نیز با تصویرگری کتابهای داستانهای شاهنامه، داستانهای ایران باستان و موش و گربه در این دوره، رد پای درخشانی از خود بر جای گذاشت. محمد بهرامی با تصویرگری سه جلد نخست قصههای خوب برای بچههای خوب در انتشارات امیرکبیر، این فرایند را قوت بخشید.
این فایل در قالب Word قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
قالب:Word
تعداد صفحات: 15
توضیحات:
سپهری شاعر یا نقاش
این حقیر با مطالعه ی آثار سپهری و زندگی نامه ایشان متوجه شدم که ایشان علاوه بر شعر در نقاشی نیز در حد بالایی از مهارت و مشهوریت در زمان خودشان بودند و در نمایشگاههای زیادی شرکت داشتند، به همین دلیل تصمیم گرفتم هر دو بعد شاعری و نقاشی ایشان را مورد بررسی قرار دهم.
در هر قسمت سعی شده است مقداری از آن مقوله صحبت شود و نمونههایی نیز بیان شود. در مقوله ی نقاشی برای نمونه؛ نمایشگاهها و … معرفی شدهاند.
سهراب سپهری یکی از شعر او نقاشان معاصر است که هم در آثار ادبی اش شیوه ی خاص خود را داشت و هم در آثار نقاشیاش رویکرد نوینی ارائه داد. بیشک بین نقاشیهای او و شعرهایش ارتباطی است.
چهار کتاب نخستین او صدای پای آب (1344)، مسافر(1345)، حجم سبز (1346)، ما هیچ، ما نگاه (1356). را بیشتر باید نشان دهنده ی کارنامه ی شاعری او دانست.
سهراب از معدود شاعرانی است که جهان بینی خاص خود را دارد و برای فهمیدن آثارش باید از جهانبینی او آگاه بود.
این فایل در قالب پاورپوینت قابل ویرایش، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی می باشد
قالب: پاورپوینت
تعداد اسلاید: 26
توضیحات:
در تئوری رنگ سنتی، قرمز، زرد و آبی رنگ های اصلی هستند زیرا دانه های رنگی تشکیل دهنده آنها از ترکیب هیچ رنگ دیگری به وجود نیامده و تمام رنگ های دیگر از ترکیبات مختلف این سه رنگ با یکدیگر به دست می آیند. برای کاربر راحتترین چیز اینه که بدون فکر کردن و از روی عادت کاری رو که میخواد انجام بده. برای این منظور باید رابط کاربر رو جوری طراحی کرد که کاربر با استفاده از اون چیزهایی که تو دنیای واقعی ملکه ذهنش شده راه خودش رو به سادگی تو برنامه پیدا کنه.
به دستورات تصویری مناسب نسبت بدید که گویای عملکرد دستور باشه.
یک تصویر گویای هزار حرفه ولی بخاطر داشته باشید که نبود یک تصویر بهتر از بودن یک تصویر نامناسبه، بهتره. قراره این تصویر راهنمای کاربر باشه نه باعث گمراهی اون.
از اقلامی استفاده کنید که خودشون انجام کاری رو از کاربر طلب میکنند.
به عنوان مثال یک دکمه فشاری (Puch Button) با اون ظاهر برجستهای که داره، داد میزنه که باید روی من فشار بدید.
فروشگاه فایل کیا؛
منبع جامع انواع فایل...
چنانچه فایل مد نظرشما در بین فایل های بارگذاری شده در سایت موجود نبود،می توانید از طریق دایرکت پیج اینستاگرام@kiyafile.ir سفارش دهید.