یادگیری و پیشرفت
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
دیجیتال مارکتینگ
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
رشد کسب‌وکار
:::::::::::::::: ::::::::::::::::
صنعت آموزش


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : شنبه 4 اسفند 1397
بازدید : 581
نویسنده : کیا فایل

نیروگاه شهید بهشتی

نیروگاه شهید بهشتی

 نیروگاه شهید بهشتی در 87 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب:

 مقدمه

 نیروگاه شهید بهشتی لوشان

 بویلر

 وظیفه دیگ بخار

 اساس كار دیگهای بخار

 اجزاء دیگ بخار

 اكونومیزر ECONOMIZER

 لوله های دیوراه ای و محوطه احتراق

 قسمتی از محوطه احتراق دیك

 درام

 تقسیم آب و بخار

 مقطع درام

 سوپر هیتر

 دی سوپر هیتر

 دی سوپر هیتر

 ری هیتر Reheater

 مثالی در مورد نحوه قرار گرفتن ری هیتر در داخل دیگ بخار

 مسیر آب و بخار در داخل دیگ بخار

 فن یا دمنده هوا Forced Draught Fan

 گرم كن بخاری

 ساختمان ساده یك گرم كن بخاری

 ژنكستروم یا گرم كن دوار هوا

 دریچه های كنترل هوا یا دامپرها

 گردش دهنده مجدد دود

 فن مكش دود از بویلر

 دود كش

 توضیح در خصوص مسیر هوا و دود در داخل دیگ بخار

 مسیر هوا و دود در داخل دیگ بخار

 توربین

 سیكل آب و بخار

 دیاگرام ساده سیكل آب و بخار نیروگاه

 

 

مقدمه

 نیروگاه شهید بهشتی لوشان كه در كیلومتر 90 جاده رشت به تهران قرار دارد ، این نیروگاه تشكیل شده از چهار واحد كه دو واحد آن بخار و دو واحد آن گازی می باشد . تولیدی واحد بخار هر كدام mw120 و در مجموع mw 240 می باشد و تولیدی واحد گازی هر كدام mw 60 كه در مجموع mw 120 می باشد. حال توضیحاتی مختصر و مفید راجع به واحد های بخار می پردازیم .

 

واحد بخار در مجموع تشكیل شده از بویلر ، توربین و الكتریك یا ژنراتور كه از ابتدا شرحی در رابطه با بویلر و بعد توربین و بعد ژنراتور می پردازیم.

 

فصل اول

 

بویلر

 1-وظیفه دیگ بخار

 همانطور كه در توضیح داده شد در ابتدا وظیفه دیگهای بخار تولید بخار جهت به حركت درآوردن موتورهای بخار نظیر موتور وات برای انواع كارهای صنعتی بوده است كه می توان موتورهای بخار قطارها یا پمپ ها را مثال زد. ولی پس از كشف موتورهای دیزل و همچنین موتورهای الكتریكی موتورهای بخار مورد استفاده ای نداشته و لذا نیروگاهها بكار می روند. بنابراین در عصرل حاضر دیگهای بخار با استفاده از سوخت های فسیلی و یا اتمی وظیفه تامین بخار را برای نیروگاههای برق عهده دارد هستند.

 

2-اساس كار دیگهای بخار :

در ابتدا آب تغذیه ای وارد مخزن استوانه ای شكل به نام درام شده و پس از طی لوله های پائین آورنده وارد لوله های دیواره ای می شود . در این محوطه درجه حرارت آب دائماً اضافه شده تا حدی كه به نقطه جوش می رسد و سپس مقداری بخار در لوله های ایجاد می گردد. در نهایت مخلوط آب و بخار وارد همان مخزن استوانه ای شده و توسط تجهیزات مخصوصی در این مخزن بخار ها جدا شده و آبها مجدداً مسیر فوق الذكر را ادامه می دهد . بخارها پس از خروج از این مخزن وارد لوله ها معمولاً در معرض حرارت ناشی از دود بویلر قرار دارند. بنابراین به درجه حرارت بخار داخل آنها افزوده می شود و در نهایت به صورت بخار خشك این لوله ها را ترك نموده و به طرف توربین هدایت می گردند.

 

3-اجزاء دیگ بخار

 ابتدا به شرح اجراء دیگ بخار كه در مسیر آب و بخار قرار دارند می پردازیم :

 

اكونومیزر ECONOMIZER

 اكونومیزر حاوی تعدادی لوله موادی است كه در آخرین مراحل دود خروجی از بویلر قرار دارند . داحل این لوله ها آب تغذیه ورودی به بویلر جریان دارد . این آبها مادامی كه لوله های اكونومیزر را طی می نمایند . حرارت دود را جذب نموده و سپس به سمت درام هدایت می گردند. اساس كار این اكونومیزر و بطور كلی نامگذاری آن بر این است كه در واقع درآن از حرارت دود استفاده می شود كه در بویلر های قدیمی این حرارت بوسیله دود و بدون استفاده از دودكش دیگ خارج می گردید. بنابراین راندمان بویلرهای قدیمی كمتر از بویلر های جدید كه اكونومیزر در آن بكار رفته است می باشد . بنابراین مهمترین فلسفه وجودی اكونومیزر در داخل دیگهای بخار بالا بردن راندمان دیگ بخار و بطور كلی نیروگاه می باشد .

 

4-لوله های دیوراه ای و محوطه احتراق

 همانطور كه از نام محوطه احتراق پیداست ،فضایی است كه عمل احتراق در آن صورت می گیرد. اطراف این محوطه عموماً تعداد زیادی لوله های موازی نزدیك به هم كه لوله ها دیواره ای موسوم هستند پوشیده شده است . بخشی از حرارت حاصل از احتراق از طریق تشعشعات و جابجایی به این لوله ها منتقل می گیرد. این لوله ها نیز حرارت را بوسیله هدایت ،به آب داخل خود منتقل می نمایند . بنابر این در كوره هر سه نوع انتقال حرارت با یكدیگر انجام می گیرند حاصل این تبادل حرارت جذب حرارت توسط آب داخل لوله ها و تبدیل آن به بخار است به عبارت دیگر كلیه بخار تولیدی دیگ در این لوله های دیواره ای باعث خنك شدن فضای اطراف كوره می شوند و لذا مشكلی از نظر عایقكاری دیواره ای اطراف محفظه احتراق پیش نخواهد آمد به عبارت دیگر لوله ها دیواره ای همانطور كه از نامشان پیداست دیواره كوره را تشكیل داده و با حذب حرارت و انجام آن به آب داخل خود دیواره كوره را خنك می نمایند .

 در گذشته دیوارهای اتاق احتراق از آجرنسوز ساخته می شدند كه بعلت حرارت زیاد در این محوطه به سرعت خراب می شدند.این اشكال در عصرحاضر بوسیله لوله های دیواره ای خنك شونده با آب(لوله های دیواره ای ذكر شده)حل شده است.

 

قسمتی از محوطه احتراق دیك

 در شكل سعی شده است بطور بسیار ساده ای قسمتی از محوطه احتراق نشان داده شود.همانطوریكه ملاحظه می شودبین لوله های دیواره ای یك نوار فلزی كه بهfinموسوم است قرار دارد.این فین رابط بین لوله ها بوده وهمچنین از نظرتبادل حرارت نیز نقش مؤثری بعهده دارد.

 همواره جریان آب در داخل لوله های دیواره ای از پایین به بالا است.هر چه آب درطول كوره به طرف بالا حركت می نماید حرارت بیشتری جذب نموده ودر نتیجه بخار بیشتری تولید می گردد.در بویلر های گردش طبیعی این حركت به صورت طبیعی(بخاطر اختلاف دانسیته آب بین ولوله های پایین آورنده ودیواره ای)انجام می گیرد ولذا در خاتمه لوله های دیواره ای مخلوطی از آب وبخار موجود خواهد بود.كه به محض ورود به درام آب وبخار از یكدیگرجدا می شوند.در بریلر های گردش اجباری جریان آب در داخل لوله های دیواره ای به كمك یك پمپ كه در مسیرلوله های پایین آورنده نصب است انجام می گیرد ،در این نوع بویلرطراحی مجموعه محوطه احتراق ولوله های دیواره ای به نحوی است كه كلیه آبهای موجود در لوله های دیواره ای پس از طی محوطه احتراق به بخار تبدیل شده ومستقیماً به سوپرهیترها هدایت می گردند.ولذا ساختمان درام از این نوع بریلرها قابل حذف خواهد بود.

جهت دریافت فایل نیروگاه شهید بهشتی لطفا آن را خریداری نمایید

 

 

 




:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , برق , ,
:: برچسب‌ها: نیروگاه شهید بهشتی , بویلر , دیگ بخار , ری هیتر ,
تاریخ : شنبه 4 اسفند 1397
بازدید : 463
نویسنده : کیا فایل

هادیهای خطوط توزیع و انتقال

هادیهای خطوط توزیع و انتقال

 

هادیهای خطوط توزیع و انتقال در 17 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب:

هادیهای خطوط توزیع و انتقال

 دسته بندی هادیها

 مقره های خطوط هوایی

 مقره اتكائی

تسمه حائل

 مزایای مقره شیشه ای نسبت به چینی

 شكست الكتریكی مقره

 انواع مقره ها

 مقره های سوزنی

 مقره سوزنی ساده

 مقره آویزی یا بشقابی

 كراس آرم صلیبی

مقره چرخی

 كراس آرم یا كنسول و انواع آن

 دمپر (موج گیر

 كراس آرم ال ارم

 كراس آرم فولادی

 كراس آرم پرچمی

كراس آرم كانادایی ( جناقی

 كراس آرم چتری

 یا بازو كراس آرم نیرو شكن

 هادیهای خطوط توزیع و انتقال:

 هادیهای خطوط توزیع و انتقال:

 بهترین فلزات از نظر هدایت الكتریكی نقره و طلای سفید می باشد كه به علت گرانی و كمیابی نمی توان از آن استفاده نمود. بنابراین فلزاتی كه بعنوان هادیهای شبكه بكار می روند عبارتند از : مس ‚ آلومینیوم وفولاد كه ممكن است به تنهایی یا بصورت تركیبی از دو یا چند فلز بكار روند

مانند: مس ‚ فولاد و آلومینیوم/ فولاد.

 مس: COPPER

 از معمولترین هادیهای خطوط است كه قابلیت هدایت بسیار خوبی دارد و از نظر هدایت الكتریكی بعد از نقره به حساب می آید و هر چقدر ناخالصی آن بیشتر باشد قابلیت هدایت آن كمتر است و چون در طبیعت به وفور یافت می شود ارزان تر از نقره است. استقامت مكانیكی آن خوب و عوامل جوی بر آن تاثیر زیاد ی ندارد.

 آلومینیوم:

 آلومینیوم بیشتر در خطوط انتقال بخصوص با ولتاژ قوی بكار می رود. دارای 5/99درصد آلومینیوم و 5/. درصد فلزات دیگر می باشد. ضریب هدایت آلومینیوم از مس كمتر ولی قیمت آن ارزانتر و وزنش سبكتر است. استحكام مكانیكی آن از مس كمتر و تاثیر عوامل جوی و رطوبت بر آن به مراتب بیشتر از مس است و در هوای مرطوب زود اكسیده می شود.

 الملك:

 این فلز در آلمان به الداری معروف است آلیاژی از 3/98درصد آلومینیوم و بقیه آن منیزیم و سیلیسیوم می باشد. قابلیت هدایت آن 10درصد از آلومینیوم خالص كمتر ولی مقاومت مكانیكی آن خیلی زیادتر می باشد.

 آلومینیوم ـ فولاد:

 منظور هادی می باشد كه در وسط یك مغز فولادی و اطراف آن رشته های آلومینیومی قرار دارند. مغز فولادی برای استحكام مكانیكی ورشته های آلومینیومی برای هدایت الكتریسیته می باشد.

 مقاومت مخصوص این هادی دو برابر مس و مقاومت مكانیكی آن 80 درصد مس سخت است. ضمنا برای جلوگیری از زنگ زدگی و همچنین خوردگی بین سیمها فولادی و آلومینیومی از فولاد گالوانیزه استفاده می كنند.

 

 فولاد:

 فولاد دارای مقاومت مكانیكی زیاد و قابلیت هدایت كمی می باشد و با اسپانهای بلند به كار میرود. در شبكه به عنوان سیم گارد به كار می رود و سیمهای فولادی كه در هوای آزاد بكار میروند بایستی گالوانیزه باشند تا زود زنگ نزنند.

 دسته بندی هادیها:

 هادیها به دو دسته تك رشته ای و چند رشته ای تقسیم می گردد. هادی تك رشته ای دارای یك دسته سیم و هادی چند رشته ای از یك گروه سیم كه به هم تابیده شده مشتمل می باشد.

 مقره های خطوط هوایی :

 هادیهای خطوط هوایی باواسطه مقره ها بر روی كراس آرم قرار دارند.علت استفاده از مقره در خطوط عبارت است از:

 1. عایق نمودن هادیها نسبت به كراس آرم و پایه و درنتیجه زمین.

  1. 2. عایق نمودن هادیها نسبت به یكدیگر و ایجاد فاصله ایمن بین فازها

 مقره ها بایستی از تحمل یك مقاومت الكتریكی و مكانیكی خاصی برخوردار باشند تا بتوانند علاه بر نیروهای مختلف مكانیكی ( فشار ‚ كشش ‚ خمش ) كه به آنها وارد می شود در مناسب ترین شرایط ( باران ‚ مه ‚ شبنم و آلودگی هوا ) فشار الكتریكی وارده مانند ولتاژ دائمی خط و ولتاژ ضربه ای ( رعد وبرق ‚ كلید زنی ) را نیز تحمل كنند. استقامت مكانیكی مقره ها بستگی به جنس و ضخامت عایق دارد. استقامت الكتریكی آن بستگی به جنس ‚ طول و شكل مقره دارد. دو ماده اصلی برای ساختن مقره های خطوط هوایی ‚ چینی و شیشه سخت می باشد.

 

مزایای مقره شیشه ای نسبت به چینی:

 1. در مقابل لب پریدگی و قوس الكتریكی نسبت به چینی مقاوم تر است.

  1. 2. اگر بشكند به تكه های كوچكی شكسته شده وآن عیب را می توان از روی زمین مشاده كرد بنابراین تشخیص عیب در مقره های شیشه ای آسانتر از مقره های چینی است .
  2. 3. استقامت عایقی شیشه بیشتر از چینی و در حدود 120كیلو ولت بر میلی متر می باشد.
  3. 4. تحت فشار مقاوم تر از چینی بوده و در مقابل كشش استقامت معادل چینی را دارد.
  4. 5. تنها عیب مقره شیشه ای این است كه در اثر ضربه لبه های آن كاملا خرد شده و در عین اینكه یك حسن در مقابل عیب یابی است ‚ عیب بزرگ آن این است كه بطور فوق العاده از قدرت عایقی آن زنجیره و مقره كاسته می شود.

جهت دریافت فایل هادیهای خطوط توزیع و انتقال لطفا آن را خریداری نمایید

 


 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , برق , ,
:: برچسب‌ها: هادی های خطوط توزیع و انتقال , خطوط انتقال , دسته بندی هادی ها ,
تاریخ : شنبه 4 اسفند 1397
بازدید : 468
نویسنده : کیا فایل

آشنایی با عملیات یکی از مناطق نفتی

آشنایی با عملیات یکی از مناطق نفتی

 

آشنایی با عملیات یکی از مناطق نفتی در 34 صفحه word قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

 

آشنایی با عملیا ت یکی از مناطق نفتی 

 

واحد برق

 

پست فشار قوی

 

تجهیزات پست 

 

ترانسفورماتور 

 

ترانسفورماتور سه فاز 

 

اتصالات ترانسفورماتورسه فاز 

 

اتصال ستاره – ستاره

 

اتصال مثلث – مثلث 

 

اتصال مثلث - ستاره 

 

اتصال ستاره – مثلث 

 

اتصال مثلث باز 

 

ترانسفورماتورهای جریان

 

ترانسفورماتورهای اندازه گیری 

 

ترانسفورماتورهای پتانسیل 

اشکال ضمیمه

 

آشنایی با عملیات یکی از مناطق نفتی:

 

شرح فعالیتها:

 

منطقه خطوط و لوله تهران زیر مجموعه ی شرکت خطوط لوله ونفت ایران می باشد این شرکت با قریب 13000 کیلومتر خطوط لوله با گذر از ارتفاعات و کوهپایه ها حمل مواد نفتی را به اقصی نقاط کشور برعهده دارد یا به صورتی وظیفه این شرکت حمل مواد نفتی از منابع زیر زمینی آن تحت عنوان نفت خام به پالا یشگاههای کشور می باشد که پس از انجام مراحل پالایش ودر اختیار گرفتن مواد پالایشی تحت عنوان فرآورده های نفتی شامل نفت سفید, نفت گاز, بنزین و... در پوشش پروسه ی برنامه ریزی شده ی حمل مواد از طریق لوله و هدایت و پشتیبانی تلمبه خانه های مسیر راه به مراجع مورد نیاز حمل و تحویل شرکت پخش جهت استفاده ی مصرف کنندگان می گردد .

 

منطقه ی تهران خود دارای واحدهای مکانیک , برق , بهره برداری, مخابرات اداری ومالی، تعمیرات عمومی وتعمیرات خط می باشد که شرح وظایف آن به اختصار بیان می گردد:

 

واحد مالی واداری:

 

نقل وانتقالات پرسنلی، محاسبات کنترل ایاب وذهاب , مکاتبات اداری , ترفیعات , انتصابات , حقوق ودستمزد , پرداخت اسناد مالی و کنترل بودجه را به عهده دارد.

 

واحد بهره برداری کنترل وبرنامه ریزی :

 

حمل به موقع مواد نفتی را به عهده دارد افراد این واحد باید آشنایی کامل با کامپیوتر وعملکرد سیستمهای کنترل پیشرفته را داشته باشند به این منظور پس از استخدام نیروی لازم آموزش لازم توسط واحدهای آموزشی دایر خواهد شد.

 

واحد تعمیرات عمومی :

 

موظف به نگهداری وتعمیرات ساختمان ها یا ملحقات مربوطه و سیستمهای جانبی مربوطه می باشند وهمچنین ایمنی وآتش نشانی کلیه ی سیتمها را نیز به عهده دارند.

 

واحد مکانیک :

 

مسئول تأمین قطعات ونگهداری و تعمیرات کلیه ی موتورها و پمپها با ملحقات مربوطه در سطح منطقه اعم از تلمبه خانه ها که در مسیر لوله قرار دارند.

 

واحد برق:

 

مسئول تأمین قطعات, نگهداری , تعمیرات الکتروموتورها پستهای فشار ضعیف وقوی تأمین کننده ی تغذیه ی تلمبه خانه های مواد نفتی و مسیرهای ارتباطی لازم می باشد .

 

- واحد مخابرات:

 

مسئول تأمین ارتباط ثابت وسیار یاد شده درون صنعت می باشد.

 

- تعمیرات خط:

 

مسئول نگهداری وتعمیرات به موقع مسیرخطوط لوله کنترل ورسیدگی حریم لوله ها با انجام بازدید دوره ای وتعریف شده می باشد.

 

واحد برق:

 

این واحد از قسمتهای مختلف تشکیل شده است بخشی از آن گروه های تعمیراتی که در طول شبانه روز آماده ی عملیات تأمینی و نگهداری وکنترل خطوط ارتباطی برق و سیستمهای در حال کار بوده ودر این راستا علاوه بر برنامه ریزی بازدیدهای دوره ای و ثبت نمونه ها آماده ی اعزام به موقع گروه های تعمیراتی به واحد مورد نیاز می باشند.

 

بخش دیگر آن در شاخه های مختلف شامل فشار ضعیف وقوی به صورت گردشی ( نوبت کاری) مسئول بهره برداری ونگهداری سیستمهای کنترلی یاد شده می باشند.

 

کلیه ی واحدها تحت آموزش ونگهداری و رعایت مجموعه کنترلهای ایمنی واستاندارد فعالیت داشته و دارای گواهینامه های بین المللی مربوطه می باشد .

جهت دریافت فایل آشنایی با عملیات یکی از مناطق نفتی لطفا آن را خریداری نمایید

 


 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , برق , ,
:: برچسب‌ها: مناطق نفتی , آشنایی با عملیات مناطق نفتی ,
تاریخ : شنبه 4 اسفند 1397
بازدید : 613
نویسنده : کیا فایل

پکیج اموزشی کارشناسی مجموعه مهندسی برق pdf

 

پکیج آموزشی کارشناسی ارشد مجموعه مهندسی برقpdf

 


 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , برق , ,
:: برچسب‌ها: مهندسی برق , پکیج آموزشی , مجموعه مهندسی برق ,
تاریخ : شنبه 4 اسفند 1397
بازدید : 445
نویسنده : کیا فایل

تحلیل تاثیر ضربه صاعقه بر خطوط انتقال بلند

 

 

    مقاله تحلیل تاثیر ضربه صاعقه بر خطوط انتقال بلند              

         
صاعقه - خطوط انتقال - رعد و برق 

 

 فهرست مطالب پروژه تحلیل تاثیر ضربه صاعقه بر خطوط انتقال بلند

خلاصه

1- مقدمه

2-نمای کلی از بررسی صاعقه

2.1 بررسی شوک صاعقه به تاورها و سیم اتصال به زمین

2.1.1 پیکر بندی سیستم نظارت

2.1.2 نمونه ای از بررسی شوک صاعقه برGW

2.2 بررسی شوک صاعقه به هادی فاز(مشاهدات ضربه صاعقه بر هادی فاز)

2.2.1 پیکربندی سیستم نظارت

2.2.2  نمونه ای از بررسی شوک مستقیم صاعقه بر هادی فازی

3 تجزیه و تحلیل صاعقه از منظر قطع

3.1 ویژگی های قطع صاعقه

3.2 نسبت موفقیت یا شکست عایقی و میزان قطع صاعقه

3.2.1 کلیت نسبت موفقیت یا شکست عایقی و میزان قطع صاعقه

3.2.2 موفقیت یا شکست عایقی صاعقه و میزان قطع خطوط انتقال UHV

3.2.3 موفقیت یا شکست عایقی صاعقه و میزان قطع خطوط انتقال 500KV

3.3 مقایسه شوک صاعقه و میزان قطع بین خطوطUHVو 500KV

3.3.1 مقایسه ای از جزئیات مربوط به شوک صاعقه در هر کلاس ولتاژی

3.3.2 مقایسه شوک صاعقه در مقادیر مطلق

3.4 میزان معادل عایقی و زاویه معادل عایقی

4 بحث پیرامون اقدامات حفاظت از خطوط انتقال بلند در مقابل صاعقه

4.1 قطعی ناشی از شکست عایقی حاصل از صاعقه (شوک مستقیم صاعقه بر هادی فازی )

4.2 قطعی ناشی از موفقیت عایقی حاصل از صاعقه (شوک صاعقه بر GW )

5 نتیجه گیری

مراجع

 




:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , برق , ,
:: برچسب‌ها: ضربه صاعقه بر خطوط انتقال بلند , تحلیل تاثیر ضربه صاعقه , صاعقه , خطوط انتقال ,
تاریخ : شنبه 4 اسفند 1397
بازدید : 563
نویسنده : کیا فایل

انرژی خورشیدی

 

انرژی خورشیدی

انرژي خورشيد يکي از منابع تامين انرژي رايگان، پاك و عاري از اثرات مخرب زيست محيطي است که از دير باز به روش‌هاي گوناگون مورد استفاده بشر قرار گرفته است. بحران انرژي در سال‌هاي اخير، کشورهاي جهان را بر آن داشته که با مسائل مربوط به انرژي، برخوردي متفاوت نمايند که در اين ميان جای‌گزيني انرژي‌هاي فسيلي با انرژي‌هاي تجديدپذير و از جمله انرژي خورشيدي به منظور کاهش و صرفه‌جويي در مصرف انرژي، کنترل عرضه و تقاضاي انرژي و کاهش انتشار گازهاي آلاينده با استقبال فراواني روبرو شده است.

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , برق , ,
:: برچسب‌ها: انرژی خورشیدی ,
تاریخ : شنبه 4 اسفند 1397
بازدید : 668
نویسنده : کیا فایل

سایز کابل

 

محاسبه سطح مقطع کابل

 


 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , برق , ,
:: برچسب‌ها: سایز کابل , محاسبه سطح مقطع کابل , کابل ,
تاریخ : شنبه 4 اسفند 1397
بازدید : 1365
نویسنده : کیا فایل

جزوه طراحی پست

 

 

جزوه طراحی پست های برق

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , برق , ,
:: برچسب‌ها: طراحی پست های برق , برق , جزوه طراحی پست ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 544
نویسنده : کیا فایل

ايقان وجدان قاضي - مقايسه اجمالي سيستم‌هاي حقوق اسلام، حقوق ايران و فرانسه 29ص

 

فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 29
ايقان وجدان قاضي - مقايسه اجمالي سيستم‌هاي حقوق اسلام، حقوق ايران و فرانسه چكيده : در باره حجيت علم قاضي و دامنه اجراي آن بين حقوقدانان و فقها اختلاف شده است. در اين مقاله ضمن بيان راه حل‌هاي‌حقوق فرانسه و نيز فقه اماميه، علم قاضي را در مواردي خاص حجت دانسته ولي آنرا مشروط به نوعي بودن مستند علم، وجود مستند علم در پرونده و بيان مستند توسط قاضي در راي نموده و مهمتر از همه، امكان استناد به مستند علم را منوط به رعايت اصل تعارضي بودن دادرسي و يا رعايت حق دفاع متهم نموده‌ايم. در هر حال، فارغ از تفكيك فقهي حق الله و حق الناس، در موارد غير مصرح در قانون با وجود مقام بيان و برخي موارد كه طرق خاصي در قانون براي آنها پيش بيني شده را از شمول حجيت علم قاضي خارج دانسته‌ايم. مقدمه : مهم‌ترين دليل اثبات دعوي، ايجاد اطمينان در وجدان قاضي و حصول يقين (ايقان) براي وي است. اساساً مي‌توان گفت حجيت سائر ادله نيز تابع ميزان اطميناني است كه براي قاضي ايجاد مي‌نمايند زيرا همانطور كه جوهره قانون پاسداري از عدالت است، جوهره دليل نيز ايجاد علم در وجدان قاضي است. حصول چنين قناعت وجداني[۲] در حقوق فرانسه تا آنجا اهميت دارد كه در امر كيفري تنها دليل مهم تلقي مي‌شود يعني تمام دلايل ديگر مثل اقرار و شهادت شهود مآلا به ميزان علمي كه براي قاضي ايجاد مي‌كنند، برمي‌گردند و مشروعيت آنها با درجه علم ايجادي در وجدان قاضي سنجيده مي‌شود. اين در حالي است كه در حقوق ما علم قاضي هم وفق ماده ۱۳۳۵ (ق.م.) و هم در مقاطع مختلف در قانون مجازات اسلامي، تنها يكي از ادله اثبات دعوي در عداد سائر دلايل اثباتي محسوب شده است. در اين مقاله اولاً مي‌پردازيم به اينكه منظور از علم قاضي كدام علم است و آيا اين علم در چه مواردي از نظر ماهوي و از نظر مراحل دادرسي حجيت دارد و پس از اثبات دليليت آن بطور كلي، چنين حجيتي ...

 



 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , عمران , ,
:: برچسب‌ها: مقایسه سیستم های حقوقی , ایران و فرانسه , ایقان وجدان قاضی , سیستم های حقوق اسلام ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 544
نویسنده : کیا فایل

ایلات فارس 23 ص

 

فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 23
مقدمه: اگر بخواهيم گذشته‌ي عشاير ايران را مورد مطالعه قرار دهيم بدون شك بايد مطالعه را از منطقه‌ي فارس آغاز كنيم. زيرا اين منطقه از آغاز دوران اسلامي و حتي قبل از آن عشاير نشين بوده است و ايلات و عشاير در آن زندگي مي كردند. ما اين نوشته ها را از كلمه هايي شروع مي كنيم كه ممكن است براي شما ناآشنا باشد. زموم كردان منشأ اين كلمه از اينجا گرفته شده است كه در گذشته عشاير ايران براي بهره‌وري بهتر از مراتع سردسير و گرمسير دو تا ده سياه چادر را در جايگاه مشخصي كنار هم بر پا مي‌داشتند كه در مناطق كردنشين به جمع اين سياه چادرها كه واحد مستقلي را تشكيل مي دهند زومه گفته مي شود و عشاير كرد هنوز اين واژه را به كار مي برند. در سالهاي كم باران و خشك تعداد خانوارهاي هر زومه به حداقل و در سالهاي پرباران به حداكثر مي رسد ولي معمولا تعداد سياه چادرهاي در هر زومه از ده تجاوز نمي كند. معمولاً خانوارهاي هر زومه با هم خويشاوند هستند و سرپرستي هر زمه به دست يك نفر به نام سرزومه است كه زير نظر سرپرستان رده بالاتر خود انجام وظيفه مي كند. زومه آخرين تقسيمات در رده بندي كردهاي جلالي است كه به طور متوسط درهرزومه 9 خانوار زندگي مي‌كنند وهرخانوار داراي حدود 135 رأس‌دام است. كردان فارس كردان فارس نامي است كه جغرافيدانان قديم (سده‌هاي پيشين) به عشاير فارس داده اند ومنشأ اين نام اين است كه در سال شانزدهم هجري قمري وقتي عربها جلگه هاي جنوبي عراق كنوني را تخسير كردند و باز هم پيشروي كردند، هنگام عبور به سمت شرق ايران كردهاي كوچنده را در سياه چادرهايي مي ديدند و وقتي به فارس رسيدند ديدند عشاير اين منطقه نيز در سياه چادرهايي اين چنين زندگي مي كنند. به همين علت آنان را كردان فارس ناميدند و هر كه در اين سياه چادرها زندگي مي كرد كرد خواندند. ايلات فارس مساحت منطقه‌ي فارس (استان فارس به علاوه قسمت هايي

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , عمران , ,
:: برچسب‌ها: ایلات فارس ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 626
نویسنده : کیا فایل

ایمان وخشونت 18ص

 

فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 18
Anti Memoirs « دگم و متا-دگم: يک مساله‌ي اخلاقي | Main | فاجعه‌اي در تاريخ تمدن: به زير آب رفتن تنگه‌ي بلاغي » January 06, 2005  اين نوشته بحث‌اي است درباره‌ي خشونت و ايمان. بحث‌اي ديالکتيک که در آن حداقل نظر من در ميانه‌ي راه تصحيح شده است: در يکي از پست‌هاي پيشين‌ام چنين چيزي را نوشته بودم: "چيزي نمانده تا لحظه‌اي که از تلاش کم‌فايده‌ي عيسي مسيح 2005 سال گذشته باشد: هم‌چنان هم‌ديگر را گاز مي‌گيريم و وحشي‌ترين‌هاي‌مان، با ايمان‌ترين‌هاي‌مان هستند!" که يکي از خوانندگان اين‌جا به نام بهار –که من قبلا از طريق وبلاگ پويان با او آشنا بودم- براي‌ام نوشت: "سلام:) ميشه بيشتر توضيح بدين که چطور به اين نتيجه رسيدين که وحشيترها، با ايمانترينها هستند؟!خيلي جالب شد واسم!" و من هم پاسخ گفتم: "شايد لفظ "ايمان" آن‌قدر صحيح نباشد که "ايمان به مذهب" (و نه الزاما خداوند) به اين موضوع بيايد. اما يک نگاهي به جنگ‌افروزان اخير بکنيد، به ارتباطشان پي مي‌بريد: -جامعه‌ي امريکا مذهبي است و بوش جز مذهبي‌ترين رييس‌ جمهوران آن‌جاست. هم‌چنين کلي از راي اين دوره‌ي بوش به خاطر برانگيختن حس مذهبي‌ي مردم آن‌جا بوده است. اميدوارم نيازي نباشد تا اثبات کنم که بوش يک "وحشي" است! -کلي از بدبختي‌ي فعلي‌ي جهان زير سر اصول‌گرايان اسلامي است. آن‌ها آن‌قدر به "ايمان" خود باور دارند که حاضرند جان هزاران نفر را بدون اغماض بگيرند. -اسراييل! -فلسطين! -ايران! … و خيلي موارد ديگر. نکته‌ي مشترک بين همه‌ي اين‌ها اين است که "ايمان" به عنوان يک عنصر "غيرعقلاني" باعث کم اثر شدن "تعقل" لازم براي انسانيت مدرن مي‌شود. ايمان باعث مي‌شود آرماني والا به عنوان هدف اصلي درآيد و آن آرمان درست مثل چماق چماق‌داران عزيز بخورد

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , عمران , ,
:: برچسب‌ها: ایمان و خشونت , خشونت , ایمان ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 1118
نویسنده : کیا فایل

ایمن سازی ساختمان 15 ص

 

فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 14
براي مقابله با زلزله چگونه بسازيم : زلزله در كشورهاي پيشرفته خصوصا درزمينه ساختمان كه درگيري نزديكي هم با زلزله دارند ، همچون ژاپن و امريكا تقريبا مهار شده است ، آنان توانسته اند با بهينه سازي ساختمانهايشان و رعايت اصول ايمني در ساخت و نظارت بر اجرا به نقطه اي برسند كه بگويند در كشور ما زلزله بلا نيست ، بنابراين در ابتدا به شما پيشنهاد مي كنيم در بخش «چگونه بسازيم» سايت با اصول اوليه محاسبات، طراحي ، ساخت و چگونگي نظارت ويژه برمراحل فوق آشنا شويد تا اگر در حال ساخت خانه اي براي خود هستيد آنگونه بسازيد كه پس از زلزله باز در منزل خود در كنار خانواده محترمتان صحيح و سالم باشيد .  چگونه آنچه ساخته ايم را ايمن سازي كنيم : الف - ايمن سازي سازه و بنا  ايمن سازي يعني مشخص نمودن نقاط ضعف يك ساختمان در طراحي واجرا و رفع آن اين كار با توجه به پيچيدگي و تخصصي بودن آن بايد توسط نيروهايي كه داراي تخصص ويژه زلزله هستند انجام بگيرد. ممكن است شما اكنون در ساختماني زندگي ميكنيد كه به تازگي به پايان رسيده و يا چند سالي از ساخت آن گذشته باشد ، براي چنين ساختمانهايي ميتوانيد از تخصصهاي گروه ايمن سازي بهره ببريد ، كارشناسان اين رشته قادرند پس از بازديد از ساختمان براي ايمن سازي منازل شما طرحهاي مربوطه را ارائه كنند . براي آشنايي با نحوه عملكرد اين گروه به بخش ايمن سازي سايت مراجعه كنيد .   ب - ايمن سازي دكوراسيون و لوازم داخلي منزل در صورتي كه منزل شما در برابر زلزله دوام بياورد ، ممكن است لوازم و دكوراسيون منزل موجب صدمه به اعضاء خانواده شما گردد پس ايمن سازي در داخل منزل را به همان اندازه ساخت جدي بگيريد ! 1- تمام تابلو ها را به ديوار مهار کنيد و از نصب تابلو بالاي مکان خواب خود و فرزندانتان خوداري کنيد ۲- کتابخانه . کمد لباس . ساعت ديواري ، کامپيوتر و هر چيزي که با سقوط آن موجب صدمه زدن به کودکتان ميگردد

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , عمران , ,
:: برچسب‌ها: ایمن سازی ساختمان , ایمن سازی ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 588
نویسنده : کیا فایل

ایمن-سازی-ساختمان-15-ص

 

فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 14
براي مقابله با زلزله چگونه بسازيم : زلزله در كشورهاي پيشرفته خصوصا درزمينه ساختمان كه درگيري نزديكي هم با زلزله دارند ، همچون ژاپن و امريكا تقريبا مهار شده است ، آنان توانسته اند با بهينه سازي ساختمانهايشان و رعايت اصول ايمني در ساخت و نظارت بر اجرا به نقطه اي برسند كه بگويند در كشور ما زلزله بلا نيست ، بنابراين در ابتدا به شما پيشنهاد مي كنيم در بخش «چگونه بسازيم» سايت با اصول اوليه محاسبات، طراحي ، ساخت و چگونگي نظارت ويژه برمراحل فوق آشنا شويد تا اگر در حال ساخت خانه اي براي خود هستيد آنگونه بسازيد كه پس از زلزله باز در منزل خود در كنار خانواده محترمتان صحيح و سالم باشيد .  چگونه آنچه ساخته ايم را ايمن سازي كنيم : الف - ايمن سازي سازه و بنا  ايمن سازي يعني مشخص نمودن نقاط ضعف يك ساختمان در طراحي واجرا و رفع آن اين كار با توجه به پيچيدگي و تخصصي بودن آن بايد توسط نيروهايي كه داراي تخصص ويژه زلزله هستند انجام بگيرد. ممكن است شما اكنون در ساختماني زندگي ميكنيد كه به تازگي به پايان رسيده و يا چند سالي از ساخت آن گذشته باشد ، براي چنين ساختمانهايي ميتوانيد از تخصصهاي گروه ايمن سازي بهره ببريد ، كارشناسان اين رشته قادرند پس از بازديد از ساختمان براي ايمن سازي منازل شما طرحهاي مربوطه را ارائه كنند . براي آشنايي با نحوه عملكرد اين گروه به بخش ايمن سازي سايت مراجعه كنيد .   ب - ايمن سازي دكوراسيون و لوازم داخلي منزل در صورتي كه منزل شما در برابر زلزله دوام بياورد ، ممكن است لوازم و دكوراسيون منزل موجب صدمه به اعضاء خانواده شما گردد پس ايمن سازي در داخل منزل را به همان اندازه ساخت جدي بگيريد ! 1- تمام تابلو ها را به ديوار مهار کنيد و از نصب تابلو بالاي مکان خواب خود و فرزندانتان خوداري کنيد ۲- کتابخانه . کمد لباس . ساعت ديواري ، کامپيوتر و هر چيزي که با سقوط آن موجب صدمه زدن به کودکتان ميگردد


 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , عمران , ,
:: برچسب‌ها: ایمن سازی ساختمان , ایمن سازی ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 773
نویسنده : کیا فایل

ایمنی برق 25 ص

 

فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 24
ايمني برق   در صنعت برق اگر ايمني رعايت نشود ، خطر برق گرفتگي حتمي است. بنابراين قبل از دست زدن به سيم يا ادوات برقي جهت تعمير و يا هر گونه بازرسي بايستي حتماً جريان برق در مدار قطع بوده و مطمئن باشيد كه جريان برق وجود ندارد و آزمايش وجود يا عدم وجود جريان برق توسط فازمتر صورت ميگيرد. مقاومت الكتريكي :             مقاومت در برابر جريان الكتريسيته را مقاومت الكتريكي گويند و واحد اندازه گيري آن اهم مي‌باشد.جدول زير مقاومت بدن انسان را در مقابل جريان الكتريسيته نشان مي‌دهد. مقاومت بر حسب اهم اجزاي بدن  100000 تا 600000 پوست خشك  1000 پوست خيس  400 تا 600 دست و يا اندام داخلي  100 گوش تا گوش    سيستم ارت وسايل برقي :             ازآنجائي كه مقاومت سيم در برابر جريان برق از مقاومت بدن انسان كمتر است چنانچه دستگاه برقي ما بوسيله يك سيم به زمين وصل شود ، جريان برق از طريق اين سيم به زمين منتقل خواهد شد.دستگاههاي برقي سيار بوسيله سيمي كه در دو شاخه آن تعبيه شده به پريز مخصوص متصل مي گردد. براي دستگاهها و سازههاي بزرگ بايد تمامي كابلها به يك نقطه به نام چاه ارت EARTH PEAT  متصل گردند. پاره‌اي از اصول اوليه ايمني برق : 1.       قبل از شروع تعمير وسايل برقي حتماً مجوز لازم را اخذ نمائيد. 2.       قبل از شروع به كار (تعمير) كليد اصلي برق شبكه را قطع نموده و درب جعبه تقسيم را قفل نمائيد. 3.       چنانچه امكان قفل كردن جعبه وجود نداشته باشد، با در آوردن فيوز جريان را قطع نمائيد. 4.       در صورت امكان برچسب تعميرات نيز زده شود. 5.       فقط برقكاران اجازه كار بر روي شبكه يا دستگاه ها را دارند. 6.       تمامي دستگاههاي برقي بايد داراي سيم ارت باشند. 7.       تمامي كابلهاي معيوب بايد تعويض شوند.

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , عمران , ,
:: برچسب‌ها: ایمنی برق , برق , ایمنی ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 634
نویسنده : کیا فایل

ایمنی برق

 

فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 19
ايمنی برق Electrical safety -بخش HSE : بخش تدوين کننده دستورالعملها و قوانين HSE در کارخانجات و ناظر براجرای آنها . واحد اجرای قوانين و دستورالعملهای HSE در کارخانه . منظور از حفاظت افراد دربرابر تماس مستقيم که در اين مبحث مطرح می شود ، کليه مقررات و قوانينی می باشد که برای حفاظت پرسنل از خطراتی که در هنگام لمس تجهيزات برقدار ممکن است پيش بيايد .  حداکثر ولتاژ ايمن به ولتاژ اسمی گفته می شود که در بين هاديها از 42 ولت و در بين سيمهای فاز و نول مدارها از 24 ولت تجاوز نکند . در مورد مدارهائی که زير بار نيستنداين مقادير به ترتيب نبايد از 50 و 29 ولت تجاوز نمايد (موثرترين نتيجه فرکانس 60-50 هرتز خواهد بود . ) ولتاژ تماسی ، بخشی از ولتاژ نشتی يا ولتاژ تخليه شده به زمين می باشد که ممکن است در معرض تماس افراد قرار گيرد . اتصال زمين ياسيستم ارت عبارت است از متصل کردن بدنه تجهيزات به نحوی که اطمينان حاصل شود درصورت هر گونه نقص الکتريکی ، ولتاژ فورا و بدون هيچگونه خطری به زمين تخليه خواهدشد . 2- مسئوليتها : 4-1- مسئوليت نگهداری صحيح و بازرسی قبل از شروع کار در خصوص کابلهای نرم (انعطاف پذير) وسائل برقی قابل حمل و نقل بعهده کارگر و سرکارگر مربوطه است . 4-2- مسئوليت بازو بسته نمودن در تابلوهای برق و يا هرگونه تعمير و يا تغييری در سيستم تابلوها و يا راه اندازی و برقراری مجدد جريان برق بعهده افراد ذيصلاح مجرب برقکار که قبلا از واحد برق کارخانه به واحد HSE کارخانه معرفی شده اند می باشد . 4-3- مسئوليت علامتگذاری و تعيين مشخصات کليه انواع قطع کننده های مدارهای برقی د رکاخانه بعهده رئيس واحد برق کارخانه است . 4-4- مسئوليت بازرسی دوره ای و هرگونه تست و آزمايشی بر روی تجهيزات برقی از قبيل کابلها ، قطع کننده های مدار ، فيوزها ، کليدها و ... و در نهايت

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , عمران , ,
:: برچسب‌ها: ایمنی برق , برق , ایمنی ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 583
نویسنده : کیا فایل

ايمني در برق 15 ص

 

فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 15
نكات ايمني در برق مقدمه اصول ايمني در محيط كار ايمني بعنوان حفاظت انسان و كارآيي او از صدمات و پيشگيري از صدمه ديدن انسان تعريف ميشود. اولين تلاش انسان در جهت بهبود ايمني 2000 سال پيش در كتاب تاريخ طبيعي Pliny و Elder آمده است. بعنوان مثال در اين كتاب گفته شده كه براي جلوگيري از استنشاق مواد سمي كارگران بايد از ماسكهاي حفاظتي استفاده نمايند و از اولين وسايل ايمني لامپهاي ايمني معادن را مي توان نام برد. هدف از اجراي مقررات ايمني و دستورالعملهاي مربوطه،امكان بوجود آمدن محيط سالم است بنحوي كه كارگران بدون دغدغه خاطر و بدون ترس از خطرات صنعت بكار خود ادامه دهند. بدين ترتيب ترس از آينده نامعلوم كه زائيده و معلول حوادث و سوانح در محيط كار مي باشد در جامعه صنعتي ما رخت بر خواهد بست. بدون وجود مسئول ايمني نه تنها قدمي در راه پيشرفت صنعتي برداشته نمي شود بلكه صنعت دچار هرج و مرج و از هم پاشيدگي شده و دير يا زود به سوي زوال تدريجي سوق پيدا نموده و به قهقرا راه خواهد سپرد. نظم و نظافت كارگاهي (House Keeping ) روزگاري فروش زياد و يا تعداد كاركنان و بزرگي كارخانه موجبات افتخار يك شركت را فراهم مي آورد زيرا ظاهرا فروش بالا و توليد انبوه،كاهش هزينه توليد و سود بالاتر را تضمين مي كرد. در ديدگاه جديد مديريتي مهارت كارگر خط توليد و نيز شرايط توليد و محيط كارخانه و كيفيت محصول است كه تعيين كننده فروش و سود شركت است. پاكيزگي در سيستم هفت سين مديريتي ژاپن يعني پاكيزگي انسان،ماشين آلات ،مواد و محيط مي باشد.جهت دستيابي به صنعتي منضبط و كارگاهي تمييز با كارگران بهره ور و كاهش ريخت و پاش راهكارهاي زير توصيه مي شود: 1- علامت گذاري و نوشتن مشخصات مواد و يا قطعاتي كه در داخل قوطي ها و يا بشكه ها هستند و نوع آنها مشخص نيست. 2- لوازم ضروري از لوازم غير ضروري تفكيك شده و ...

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , عمران , ,
:: برچسب‌ها: ایمنی در برق ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 685
نویسنده : کیا فایل

ایمنی ساختمان 23 ص

 

فرمت فایل: ورد - Word Image result for word 

کتاب سبز - قابل ویرایش ) 

 

تعداد صفحه : 21
ایمنی ساختمان اصول ساختمانهای صنعتی: برای طراحی ساختمانهای صنعتی آگاهی و آشنایی دقیق ازعملیات کارخانه ای که درآن احداث خواهد شد از شروط اساسی طراحی ساختمان آن است : سطوح مورد نیاز فضاهای یک ساختمان صنعتی براساس فضای مورد احتیاج: * ماشین آلات * تولید سالانه * تعدادکارگران و کارمندان شاغل * انبارهای مورد نیاز * رستوران * آشپزخانه * تأسیسات جنبی کارخانه و سریسهای مورد نیاز ( توالتها- دوشها- آسانسور- پله و...) و نهایتاً فضای سرکولاسیون مناسب با توجه به عملکرد کارخانه ، تعیین میگردد. احتیاجات ویژه ای که در رابطه با ساختمانهای صنعتی از نظر بهداشت و سلامتی و رفاه کارگران و کارمندان آن مطرح میگردد، عبارتند از: - حداکثر رطوبت مصنوعی - سطوح روشنایی مورد نیاز - تهویه مناسب - دوشها و سرویسها - رختشویخانه - مجزا سازی بخش ماشین آلات - خروجیهای فرار در مواقع آتش سوزی - در نظز گرفتن حداقل فضای مورد نیاز افراد( معمولاً 11 متر مربع برای هر نفر) - گرم سازی و خنک سازی هوای کارخانه - تهیه آب آشامیدنی مورد نیاز - حفاظت از تصادفات - تأسیسات آتش نشانی - بخش کمکهای اولیه در طرح بندی بخشهای مختلف و عرض مسیرهای گذرگاهها با توجه به نوع ماشین آلات وفضای کار سیرکولاسیون مناسبی راباید درنظرداشت. فضاهای انبار – وسایل حمل و نقل و ماهیت کارخانه مشخص کننده تعداد طبقات آن میباشد و با توجه به این موارد ساختمان را یک طبقه – دو طبقه و يا بصورت ساختمان آشیانه ای احداث می نمایند ارتفاع بخشهای مختلف یک کارخانه با توجه به فونکسیون آن تعیین میگردد . در صورتیکه طراحی یک ساختمان صنعتی بطور صحیح و دقیق انجام شود. باعث ایجاد شرایط کاری مناسب و درنتیجه کارآیی بهتر و افزایش تولیدات کارخانه خواهد بود. بطور معمول برای استفاده بهتر از نورآفتاب سیستم طراحی ساختمانهای صنعتی باید بصورتی باشد که طول آنها( جهت نورگیرها) به سمت شمال وجنوب قرارداده شود و

 


 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , عمران , ,
:: برچسب‌ها: ایمنی ساختمان , ایمنی , عمران ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 496
نویسنده : کیا فایل

برنامه تحت اکسل طراحی اتصال مفصلی تیربه تیربا 4 پیچ

برنامه تحت اکسل طراحی اتصال مفصلی تیربه تیربا 4 پیچ

 

 

در این برنامه اتصال مفصلی تیربه تیربا 4 پیچ براساس دو روش حالت حدی مقاومت و تنش مجاز , مطابق آخرین ویرایش مبحث 10(ویرایش92) طراحی خواهد شد.

در مراحل طراحی , بندهای مربوط به مبحث در کنار روابط استفاده شده درج گردیده است.

در قسمت مشخصات پروفیل های جدول اشتایل , ردیفی با عنوان "جدید" در نظر گرفته شده تا در صورت انتخاب پروفیل جدیدی خارج از پروفیل های جدول اشتایل , مشخصات آن را در این قسمت وارد کنید.

دانلود جدول اشتایل جدید

نمایی از محیط برنامه :

طراحی اتصال مفصلی تیر به تیر

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , عمران , ,
:: برچسب‌ها: اتصال مفصلی تیر به تیر , آموزش طراحی سازه فولادی , آموزش طراحی اتصالات فولادی ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 444
نویسنده : کیا فایل

طراحي و ساخت سيستم ضبط و پخش سيگنال با ميکروکنترلر  AVRو کارت حافظه ی MMC

طراحي و ساخت سيستم ضبط و پخش سيگنال با ميکروکنترلر AVRو کارت حافظه ی MMC

 

عنوان پروژه :

طراحي و ساخت سيستم ضبط و پخش سيگنال با ميکروکنترلر AVRو کارت حافظه ی MMC

  

مقدمه:

در اين پروژه سعي بر اين است که علاوه بر آشنايي با ميکروکنترلر AVRو محيط نرم افزاري (labview) سخت افزار،به گونه اي طراحي شود که با دريافت سيگنال آنالوگ ورودي (صوت) از ميکروفن،از طريق واحدADC ميکرو اين سيگنال به ديجيتال تبديل شود وبا توجه به برنامه‎اي که در داخل ميکرو تعبيه شده است،اين اطلاعات به داخل MMC ريخته شده وميکرو با دريافت فرمان از کامپيوتر به صورت ارتباط سريال دستور پخش را دريافت مي‎کند واز طريق واحد تايمر/ کانترکه در مد PWM کار مي‎کند,اطلاعات ذخيره شده در MMC را با آشکار سازي موج PWM توسط يک انتگرال گير،باز سازي وبه آنالوگ تبديل مي‎کند و اين سيگنال آنالوگ بوسيله يک سري مدارات مورد نياز براي پخش از طريق يک هدفن پخش مي‎گردد.

  

فصل اول :

 نگاهي اجمالي به ميکروکنترلرها

 بخش اول : ميکروکنترلرها

 سير تكاملي ميكروكنترلرها :

 اولين ميكروكنترلرها در اواسط دهه 1970 ساخته شدند. اين ميكروكنترلرها در ابتدا پردازنده‎هاي ماشين حساب بودند که داراي حافظه برنامه كوچكي از نوع ROM ، حافظ داده از نوعRAM وتعدادي درگاه ورودي وخروجي بودند.

با توسعه فناوري سيليكون ، ميكرو كنترلرهاي 8 بيتي قويتري ساخته شدند . در اين ميكروكنترلرها علاوه بر بهينه شدن دستورالعمل ها، تايمر /شمارنده روي تراشه، امكانات وقفه و كنترل بهينه شده خطوط ورودي وخروجي نيز به آن اضافه شده است. حافظه موجود بر روي تراشه هنوز هم محدود مي‎باشد و دربسياري موارد كافي نيست .يكي از پيشرفتهاي قابل توجه در آن زمان، قابليت استفاده از حافظهEPROM قابل پاك شدن با اشعه ماورا بنفش،روي تراشه بوداين قابليت، زمان طراحي و پياده سازي محصول را بطور محسوسي كاهش داد و نيز براي اولين بار امكان استفاده از ميكروكنترلرها را در كاربردهايي كه حجم توليد پاييني دارند، فراهم ساخت.

خانواده 8051 در اوايل دهه 1980 توسط شركت اينتل معرفي گرديد . از آن زمان تاكنون 8051 يكي از محبوبترين ميكروكنترلرها بوده و بسياري از شركتها ديگر نيز به توليد آن اقدام كرده‎اند . در حال حاضر مدل‎هاي مختلفي از 8051 وجود دارد كه در بسياري از آنها امكاناتي نظير مبدل آنالوگ به ديجيتال حجم نسبتاً بزرگ از حافظه برنامه و حافظه داده،مدولاتور عرض پالس(PWM) در خروجي‎ها كه امكان پاك كردن و برنامه ريزي مجدد آن توسط سيگنال‎هاي الکتريکي وجود دارد،تعبيه شده است.

ميكروكنترلرها اكنون به سمت 16 بيتي شدن در حركت هستند . ميكروكنترلر هاي 16 بيتي، پردازنده‎هايي با كارايي بالا (نظير پردازش سيگنالهاي ديجيتال ) مي‎باشند كه در كنترل فرايندهاي بلادرنگ و در مواردي كه حجم زيادي از عمليات محاسباتي مورد نياز است، به كار برده مي‎شوند.

بسياري از ميكروكنترلرهاي 16 بيتي، امكاناتي نظير حجم زياد حافظه برنامه و حافظه داده، مبدل هاي آنالوگ به ديجيتال چند كانالي، تعداد زيادي درگاهI/O ، چندين درگاه سريال، عملكردهاي بسيار سريع رياضي و منطقي و مجموعه دستورالعمل‎هاي بسيار قدرتمند با قابليت پردازش سيگنال را دارا مي‎باشند .

 

 معماري داخلي ميكرو كنترلرها:

ساده ترينمعماري ميكروكنترلر، متشكل از يك ريز پردازنده، حافظه و درگاه ورودي/خروجي است. ريز پردازنده نيزمتشكل از واحد پردازش مركزي(CPU)و واحد کنترل(CU) است.

CPUدر واقع مغز يك ريز پردازنده است و محلي است كه در آنجا تمام عمليات رياضي و منطقي ،انجام مي‎شود.واحدكنترل ، عمليات داخلي ريزپردازنده را كنترل مي‎كند و سيگنال‎هاي كنترلي را به ساير بخش‎هاي ريز پردازنده ارسال مي‎كند تا دستورالعمل‎هاي مورد نظر انجام شوند.

حافظه بخش بسيار مهمي از يک سيستم ميکروکامپيوتري است.ما مي‎توانيم بر اساس بکارگيري حافظه ،آن را به دو گروه دسته‎بندي مي‎کنيم: حافظه برنامه و حافظه داده . حافظه برنامه ، تمام كد برنامه را ذخيره مي‎كند .اين حافظه معمولا از نوع فقط خواندني (ROM) مي باشد.انواع ديگري از حافظه‎ها نظيرEPROM وحافظه‎هاي فلش EEPROM براي کاربردهايي که حجم توليد پاييني دارند وهمچنين هنگام پياده‎سازي برنامه به كار مي‎روند .حافظه داده از نوع حافظه خواندن/نوشتن(RAM) مي‎باشد.در كاربردهاي پيچيده كه به حجم بالايي از حافظه ‎‎RAM نياز داريم، امكان اضافه كردن تراشه هاي حافظه بيروني به اغلب ميكروكنترلر ها وجود دارد.

در گاههاي ورودي / خروجي (I/O) به سيگنال‎هاي ديجيتال بيروني امكان مي‎دهند كه با ميكروكنترلر ارتباط پيدا كند .درگاههاي (I/O) معمولاً به صورت گروههاي 8 بيتي دسته بندي مي‎شوند و به هر گروه نيز نام خاصي اطلاق مي­­شود به عنوان مثال ، ميكروكنترلر 8051 داراي 4 درگاه ورودي / خروجي 8 بيت مي‎باشد که P3,P2,P1,P0 ناميده مي‎شوند.در تعدادي از ميكروكنترلرها ، جهت خطوط درگاه I/O قابل برنامه ريزي مي‎باشد . لذا بيتهاي مختلف يك درگاه را مي توان به صورت ورودييا خروجي برنامه‎ريزي نمود. در برخي ديگر از ميكروكنترلرها (از جمله ميكروكنترلرهاي 8051) درگاههاي I/Oبه صورت دو طرفه مي‎باشند . هر خط از درگاه I/O اين گونه ميكرو كنترلرها را مي توان به صورت ورودي و يا خروجي مورد استفاده قرار داد . معمولاً ، اين گونه خطوط خروجي ، به همراه مقاومتهاي بالا كش بيروني به كار برده مي‎شوند.

 خانوادهAVR:

ميکروکنترولر AVR به منظور اجراي دستورالعملهاي قدرتمند در يک سيکل کلاک (ساعت) به اندازه کافي سريع است و مي‎تواند براي شما آزادي عملي را که احتياج داريد به منظور بهينه سازي توان مصرفي فراهم کند . ميکروکنترلر AVR بر مبناي معماري(RISCکاهش مجموعه‎ي دستورالعملهاي کامپيوتر ) پايه‎ گذاري شده و مجموعه اي از دستورالعملها را که با 32 ثبات کار مي‎کنند ترکيب مي‎کند . به کارگرفتن حافظه از نوع Flash که AVR ها به طور يکسان از آن بهره مي‎برند از جمله مزاياي آنها است.يک ميکرو AVRمي‎تواند با استفاده از يک منبع تغذيه 2.7 تا 5.5 ولتي از طريق شش پين ساده در عرض چند ثانيه برنامه ريزي شود يا Program شود.

ميکروهاي AVR در هرجا که باشند با 1.8 ولت تا 5.5 ولت تغذيه مي‎شوند البته انواع توان پايين نيز وجود دارند که بهLow Power معروفند.ويژگيهايي که سبب شد، AVRها جاي 8051 را بگيرند،عبارتست از:

  1. توان مصرفي پايين: توان مصرفي پايين آنها براي استفاده بهينه از باتري و همچنين کاربرد ميکرو در وسايل سيار و سفري طراحي شده که ميکروهاي جديد AVR با توان مصرفي کم از شش روش اضافي در مقدار توان مصرفي ، براي انجام عمليات بهره مي‎برند. اين ميکروها تا مقدار1.8 ولت قابل تغذيه هستند که اين امر باعث طولاني تر شدن عمر باتري مي‎شود. در ميکروهاي با توان پايين ، عمليات شبيه حالت Standby استيعني ميکرو مي‎تواند تمام اعمال داخلي و جنبي را متوقف کند و کريستال خارجي را به همان وضعيت شش کلاک در هر چرخه رها کند !
  2. حافظه ي فلش خود برنامه ريز با امکانات خاص
  3. قابليت دوباره برنامه ريزي کردن بدون احتياج به اجزاي خارجي
  4. بايت کوچک که به صورت فلش سکتور بندي شده اند
  5. داشتن مقدار متغير در سايز بلوک بوت
  6. خواندن به هنگام نوشتن
  7. بسيار آسان براي استفاده
  8. کاهش يافتن زمان برنامه ريزي
  9. کنترل کردن برنامه ريزي به صورت سخت افزاري
  10. استفاده از فيوزها و بيتهاي قفل
  11. ايزوله بودن نسبت به نويز که باعث کابرد آن در محيط صنعتي مي شود.

راههاي مختلف عمل برنامه ريزي :

ü موازي ياparallel يکي از سريعترين روشهاي برنامه ريزي.

ü خود برنامه ريزي توسط هر اتصال فيزيکي.

ü برنامه ريزي توسط هر نوع واسطي از قبيل TWIو SPI و غيره، دارا بودن امنيت صد درصد در بروزرساني و کد کردن.

ü : SPI واسطه سه سيمي محلي براي بروزرساني سريع ، آسان و موثر در استفاده.

ü واسط JTAG : واسطه اي که تسليم قانون IEEE 1149.1 است و مي‎تواند به صورت NVM برنامه‎ريزي کند يعني هنگام قطع جريان برق داده‎ها از بين نروند .

AVRهمچنينمجهزبهامکاناتديگرمانندتايمرواچداگومبدل‎هاي ADC و PWM است.

يکي از مهمترين بخشهاي AVR که کمتر در هر ميکروکنترلرهاي ديگر ديده مي‎شود مقايسه کننده آنالوگ با گين 1 و200 و ... مي باشد.لازم به ذکر است که در 8051 بايد از فلش(EEPROM) وADCو کريستال مولد ساعت به صورت بيروني استفاده مي‎کرديم اما در AVR اين امکانات به صورت دروني وجود دارد .

 

شامل ورد 55صفحه ای

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کامپیوتر , ,
:: برچسب‌ها: طراحی سیستم ضبط و پخش سیگنال , میکروکنترلر ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 578
نویسنده : کیا فایل

تحقیق درباره ی مباني پارتيشن مجيك

تحقیق درباره ی مباني پارتيشن مجيك

 

Partitcion Magic Basics مباني پارتيشن مجيك :

اين فصل شامل اطلاعات زير است:

1ـ پنجره ي اصلي partition magic

2- پنجره ي اصلي اضطراري

3ـ پردازش با مشاهده

4ـ انتخاب يك hard disk

5ـ انتخاب يك بخش

6ـ انتخاب يك عمل

7ـ لغو يك عمل

8ـ مشاهده در طي عمليات

9ـ اعمال تغييرات روي سيستم

10ـ سيستم فايل قابل پشتيباني

11ـ تغيير اولويت partition magic

12ـ استفاده صفحه كليدهاي بين المللي

13ـ يكجا كردن خضاله ي هاردديسك

14ـ استفاده از کمک

پنجره ي اصلي partition magic

پنجره اصلي شامل بيرون ريزي (انفجار) شيشه مشاهده درخت دیسک ها روي كامپيوتر شما است. نقشه هر ديسك و ليست بخشها روي ديسك انتخاب شده است. منوي bar و نوار ابزار در رأس پنجره ظاهر مي شوند. منوي bar به شما دسترسي به همه ي تركيبها (ساختارهاي) partition magic را مي دهد. هنگامي كه شما يك فرمان منو را انتخاب مي كنيد نوار وضعيت در پرده ي botton نشان مي دهد فرمان چه چيزي را انجام مي دهد. نوار ابزار به شما به طور عادي دسترسي سريع براي تنظيمات را مي دهدم. هنگامي كه شماره گر روي نوار ابزار است نوار وضعيت را نشان مي دهد كه دگمه چه چيزي را انجام دهد شما مي توانيد در نماي نوار ابزار نمايش درختي، دگمه هاي wizard ، راهنما و مقياس نقشه ديسك بوسيله صدا كردن فرمان روي منوي // ، رفت و برگشت كنيد. اگر شما partition magic را از ديسكهاي اضطراري ادامه دهيد نكته ي آن در پرده ي اصلي مختلف است. پنجره اصلي ديسك اضطراري در صفحه 16 .

بخش اطلاعات : در بخش ناحيه اجرا شده اطلاعات درباره ي انتخاب بخش هاردديسك است. آن شامل 2 ناحيه است: نقشه ديسك: كه اطلاعات گرافيكي را نشان مي دهد و بخش ليست كه بخش اطلاعات را از متن نمايش مي دهد.

Disk map (نقشه ي ديسك) : نقشه ديسك بخشهايي تقريباً مقياس دار (با مقياس) را نشان مي دهد و همچنين فضاهاي پراكنده (فضاهايي كه با هيچ بخشي تعيين نشده اند) را نشان مي دهد. همچنين ديسكهايي با مقياس (مقياس دار) را به وسيله ي كليك :

View ->scale Disk map اجرا كنيد. هر بخش بوسيله ي يك رنگ دلخواه و مختلف نمايش داده شده تا در سيستم فايل استفاده شود. اگر ديسك سخت كه شامل بخشهاي منظمي است انتخاب شده باشد بخشهاي منطقي در داخل يك بخش تجديد شده نمايش داده مي شود. هر بخش كُدرنگ دارد تا آن سيستم فايلي را كه استفاده مي شود استفاده و عدم استفاده فضاي داخل بخش را نشان مي دهد. توجه كنيد كه عملياتي كه شما مي توانيد روي قسمتهاي فرمت شده (سفيد) يا ناشناخته (زردرنگ) انجام دهيد محدودند. يك فهرست اجرا شده درست در بالاي نوار وضعيت پنجره ي partition magic تعيين محل شده است شما مي توانيد فهرست را استفاده كنيد تا به شما كمك كند تا بفهميد رنگهاي مختلفي كه در نمايش درختي، نقشه ديسك، و بخش ليست استفاده شده است. شما همچنين مي توانيد فهرست را اجرا يا مخفي كنيد. مخفي كردن ليست منطقه اجراي بخش اطلاعات را افزايش مي دهد. مقياس (سه گوش) از علامت وجود دارد كه تا حدود 2GB راه اندازي مي كند و در 1024 سيلندر محدود مي شود. مرز علامتها مي تواند به شما كمك كند به عنوان اينكه پارتيشني را ايجاد كنيد، حركت دهيد يا تغيير اندازه دهيد بنابراين شما مرز پارتيشنهاي اصلي را به صورت تصادفي نمي توانيد بسازيد.

براي اطلاعات اضافي درباره ي مرز boot يا understanding the BIOS 1024 cylinder در online helpروي خط كمك partition magic مراجعه كنيد.

ليست پارتيشن ها : ليست درايو اطلاعات زير را درباره ي هر بخش اجرا مي كند:

نام گرداننده، نماي براي ديسك، نوع سيستم فايل، اندازه، مقدار، فضاي قابل استفاده و غيرقابل استفاده در MB ، وضعيت و اينكه آيا بخش، بخش اصلي يا مخفي است. بخش اصلي (ابتدايي) برچسب درايو از چپ تخليه مي شود و به وسيله ي volom و volom name پيروي مي شود. بخش منطق در drive letter(گرداننده حروف) و volum lable (برچسب هاي صدا) برجسته هستند.

يك ستاره (*) در فضاي يك drive letter ظاهر مي شود براي : بخشهاي پنهان، بخشهاي توسعه يافته، بخشها (درايوهاي) توسعه ياته، بخشهايي كه با سيستم فايل به وسيله ي سيستم عامل فعال حمايت نشده، فضاهاي پراكنده.

Active: بخشي از راه انداز كامپيوتر

Hiden : بخشهايي كه drive letter ندارند. اين بخشها مي توانند بوسيله ي سيستم در حال عمل مخفي شوند (كه ممكن است همه ي بخشهاي اصلي به استثناء Active (فعال) مخفي مي شود يا شما مي توانيد با Partition magic بخشها را مخفي كنيد. windows هاي تحت xp/200 بين المللي، بخشهايي را كه محدود هستند كه drive letter داشته باشند را مخفي مي كنند.

None : بخشهايي كه فعال يا مخفي نيستند.

wizard : به شما كمك مي كند تا به سرعت و به آساني برخي كارهاي بخش (درايو) معمولي را كامل كنيد يا اجرا كنيد. Partition magic شامل اين wizard ها است:

ايجاد درايو جديد، توزيع فضاي پراكنده، تغيير اندازه درايوها، ادغام كردن درايوها، كپي كردن درايوها (بخشها). براي شروع يك wizard ، آيكنِ wizard را كليك مي كنيم. با يك فرمان رار روي منوي wizard انتخاب مي كنيم. براي اطلاعات بيشتر درباره ي استفاده يwizard ها، over viewرا در صفحه 70 ببینید. اگر شما Partition magic را از ديسكهاي اضطراري اجرا كنيد به wizard ها دسترسي نداريد.

پنجره ي اصلي ديسك اضطراري : پرده اصلي كه ظاهر مي شود مختلف است هنگامي كه شما از ديسكهاي اضطراري اجرا مي كنيد سپس آن اجرا مي شود هنگامي كه شما از پنجره هاي Partition magic اجرا مي كنيد.

نوار منو : به شما دسترسي به همه ي ويژگي هاي Partition magic را مي دهد.

نوار ابزار : به طور معمولي به شما دسترسي سريع براي استفاده از تنظيمات را مي دهد و به شما اجازه مي دهد تا ديسكي را كه شما مي خواهيد اجرا شود انتخاب كنيد.

بخش اطلاعات : هم يك visual و هم شرح متن بخشهاي روي ديسك را فراهم مي كند.

نوار وضعيت به شما چگونگي بخشهاي زيادي كه متكي هستند را نشان مي دهد. همچنين به طور متداول شامل يك تعريف مختصر از تنظيمات منتخب است.

فرآيند over view : براي كامل كردن كار. دنبال كردن اين پردازش (فرآيند) عمومي است.

1ـ انتخاب يك ديسك سخت و پارتيشن (بخش يا درايو) . مراحل براي انتخاب يك hard disk و بخش در اين قسمت راهنماي كاربر استفاده ي راهنما شامل مي شود. شما بايد اين مراحل را دنبال كنيد پيش از اينكه شما بتوانيد هر بخش را بدون Partition magic اجرا كنيد.

2ـ انتخاب يك بخش و وارد كردن داده ها درباره ي تغييري كه شما مي خواهيد اجرا شود.

3ـ اجراي تغييرات در سيستم شما. شما همچنين مي توانيد تعدادي از كارهايدر حال استفاده در wizard ها را اجرا كنيد. براي اطلاعات درباره ي wizard ها به over view در صفحه ي 70مراجعه كنيد.

انتخاب هاردديسك (ديسك سخت) : سه روش براي انتخاب يك هاردديسك وجود دارد:

1ـ در درخت view روي پنجره اصلي جانبي چپ، كليك icon براي ديسك.

2ـ روي نقشه ي ديسك، كليك در خط عنوان براي ديسك. اگر شما چندين هاردديسك ريو ماشين خود داشته باشيد شما ممكن است به فهرست طولاني در ناحيه نقشه ديسك نياز داشته باشيند.

3ـ از منوي disk ، ديسكي را كه مي خواهيد انتخاب كنيد.

 

شامل ورد 13صفحه ای

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کامپیوتر , ,
:: برچسب‌ها: مبانی پارتیشن مجیک , تحقیق , پارتیشن ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 573
نویسنده : کیا فایل

مترجم آدرسهاي شبكهِ ios  ِ سيسكو

مترجم آدرسهاي شبكهِ ios ِ سيسكو

 این تحقیق شامل ترجمه متن زیر میباشد

 

Cisco IOS Network Address Translation

 Overview

In its simplest configuration, the Network Address Translator (NAT) operates on a router connecting two networks together; one of these networks (designated as inside) is addressed with either private or obsolete addresses that need to be converted into legal addresses before packets are forwarded onto the other network (designated as outside). The translation operates in conjunction with routing, so that NAT can simply be enabled on a customer-side Internet access router when translation is desired.

Use of a NAT device provides RFC 1631-style network address translation on the router platform. The goal of NAT is to provide functionality as if the private network had globally unique addresses and the NAT device was not present. RFC 1631 represents a subset of Cisco IOS NAT functionality.

Cisco IOS NAT supports "bi-directional translation" through the simultaneous use of "inside source" and "outside source" translations.

Terminology


Inside

Set of networks subject to translation

Outside

All other addresses. Usually these are valid addresses located on the Internet.


Figure 2 
NAT Terminology « Inside Addressing»

  • Inside local: configured IP address assigned to a host on the inside network. Address may be globally unique, allocated out of the private address space defined in RFC 1918, or might be officially allocated to another organization
  • Inside global: the IP address of an inside host as it appears to the outside network, "Translated IP Address". Addresses can be allocated from a globally unique address space, typically provided by the ISP (if the enterprise is connected to the global Internet)


Figure 3 
NAT Terminology "Outside Addressing"

  • Outside local: the IP address of an outside host as it appears to the inside network. These addresses can be allocated from the RFC 1918 space if desired
  • Outside global: the configured IP address assigned to a host in the outside network

Simple Translation Entry

Translation entry that maps one IP address to another

Extended Translation Entry

Translation entry that maps one IP address and port pair to another

Main Features

  • Static Address Translation—Telnet 207.33.94.1
    The user can establish a one-to-one mapping between local and global addresses

Users can also configure Static address translations to the port level, and use the remainder of the IP address for other translations. Typically where you are performing Port Address Translation (PAT)

  • Dynamic Address Translation
    The user can establish dynamic mapping between the local and global addresses. This is done by describing the local addresses to be translated and the pool of addresses from which to allocate global addresses, and associating the two.
  • Match Host
    The ability to configure NAT to assign the same Host portion of an IP Address and only translate the Network prefix portion of the IP Address. Useful where you are using the host portion as a means to identify or number users uniquely
  • Port Address Translation (PAT)

Figure 4 
Basic Concepts of PAT

 

Figure 5
Unique Source Port per Translation Entry

Several internal addresses can be NATed to only one or a few external addresses by using a feature called Port Address Translation (PAT) which is also referred to as "overload", a subset of NAT functionality.

PAT uses unique source port numbers on the Inside Global IP address to distinguish between translations. Because the port number is encoded in 16 bits, the total number could theoretically be as high as 65,536 per IP address. PAT will attempt to preserve the original source port, if this source port is already allocated PAT will attempt to find the first available port number starting from the beginning of the appropriate port group 0-5111, 512-1023 or 1024-65535. If there is still no port available from the appropriate group and more than one IP address is configured, PAT will move to the next IP address and try to allocate the original source port again. This continues until it runs out of available ports and IP addresses.

  • Destination Address Rotary Translation
    A dynamic form of destination translation can be configured for some outside-to-inside traffic. Once a mapping is set up, a destination address matching one of those on an access list will be replaced with an address from a rotary pool. Allocation is done in a round-robin basis, performed only when a new connection is opened from the outside to the inside. All non-TCP traffic is passed untranslated (unless other translations are in effect).

This feature was designed to provide protocol translation load distribution. It is not designed nor intended to be used as a substitute technology for Ciscos LocalDirector product. Destination address rotary translation should not be used to provide web service load balancing because, like vanilla DNS, it knows nothing about service availability. As a result, if a web server were to become offline, the destination address rotary translation feature would continue to send requests to the downed server.

For additional information, please visit:

http://www.cisco.com/warp/public/732/Tech/ipservices/docs/algs.pdf

Configuration Commands

Interface Configuration Commands

ip nat { inside | outside }

Interfaces need to be marked whether they are on the inside or the outside. Only packets arriving on a marked interface will be subject to translation.

Global Configuration Commands

  • Defining a pool

ip nat pool <name> <start-ip> <end-ip> { netmask <netmask>

| prefix-length <prefix-length> } [ type { rotary } ]

Defines a pool of addresses using start address, end address, and netmask. These addresses will be allocated as needed.

  • Enabling translation of inside source addresses

ip nat inside source { list <acl> pool <name> [overload] |

static <local-ip><global-ip> }

The first form enables dynamic translation. Packets from addresses that match those on the simple access list are translated using global addresses allocated from the named pool. The optional keyword overload enables port translation for UDP and TCP. The term overload is equivalent to Port Address Translation (PAT), as used on the Combinet C7x0 product.

The second form of the command sets up a single static translation.

  • Enabling translation of inside destination addresses

ip nat inside destination { list <acl> pool <name> |

static <global-ip> <local-ip> }

This command is similar to the source translation command. For dynamic destination translation to make any sense, the pool should be a rotary-type pool.

  • Enabling translation of outside source addresses

ip nat outside source { list <acl> pool <name> | static <global-ip> <local-ip> }

The first form (list..pool..) enables dynamic translation. Packets from addresses that match those on the simple access list are translated using local addresses allocated from the named pool.

The second form (static) of the command sets up a single static translation.

Configuring translation timeouts

ip nat translation timeout <seconds>

Dynamic translations time out after a period of non-use. When port translation is not configured, translation entries time out after 24 hours. This time can be adjusted with the above command or the following variations:

ip nat translation udp-timeout <seconds>

ip nat translation dns-timeout <seconds>

ip nat translation tcp-timeout <seconds>

ip nat translation finrst-timeout <seconds>

When port translation is configured, there is finer control over translation entry timeouts, because each entry contains more context about the traffic using it. Non-DNS UDP translations time out after 5 minutes; DNS times out in 1 minute. TCP translations time out after 24 hours, unless a RST or FIN is seen on the stream, in which case it times out in 1 minute.

Exec Commands

  • Showing active translations

show ip nat translations [ verbose ]

  • Showing translation statistics

show ip nat statistics

  • Clearing dynamic translations

clear ip nat translation *

Clears all dynamic translations.

clear ip nat translation <global-ip>

Clears a simple translation.

clear ip nat translation <global-ip> &ltlocal-ip> <proto> <global-port> <local-port>

Clears a particular dynamic translation.

  • Debugging

debug ip nat [ <list> ] [ detailed ]

Configuration Examples

The following sample configuration translates between inside hosts addressed from either the 192.168.1.0 or 192.168.2.0 nets to the globally-unique 171.69.233.208/28 network.

ip nat pool net-20 171.69.233.208 171.69.233.223 netmask <netmask> 255.255.255.240

ip nat inside source list 1 pool net-20

!

interface Ethernet0

ip address 171.69.232.182 255.255.255.240

ip nat outside

!

interface Ethernet1

ip address 192.168.1.94 255.255.255.0

ip nat inside

!

access-list 1 permit 192.168.1.0 0.0.0.255

access-list 1 permit 192.168.2.0 0.0.0.255

The next sample configuration translates between inside hosts addressed from the 9.114.11.0 net to the globally unique 171.69.233.208/28 network. Packets from outside hosts addressed from 9.114.11.0 net (the "true" 9.114.11.0 net) are translated to appear to be from net 10.0.1.0/24.

ip nat pool net-20 171.69.233.208 171.69.233.223 netmask <netmask> 255.255.255.240

ip nat pool net-10 10.0.1.0 10.0.1.255 netmask <netmask> 255.255.255.0

ip nat inside source list 1 pool net-20

ip nat outside source list 1 pool net-10

!

interface Ethernet0

ip address 171.69.232.182 255.255.255.240

ip nat outside

!

interface Ethernet1

ip address 9.114.11.39 255.255.255.0

ip nat inside

!

access-list 1 permit 9.114.11.0 0.0.0.255

Feature Enhancements

  • More flexible pool configuration:

The pool configuration syntax has been extended to allow discontiguous ranges of addresses. The following syntax is now allowed:

ip nat pool <name> { netmask <mask> | prefix-length <length> } [ type { rotary } ]

This command will put the user into IP NAT Pool configuration mode, where a sequence of address ranges can be configured. There is only one command in this mode:

address <start> <end>

Example:

Router(config)#ip nat pool fred prefix-length 24

Router(config-ipnat-pool)#address 171.69.233.225 171.69.233.226

Router(config-ipnat-pool)#address 171.69.233.228 171.69.233.238

This configuration creates a pool containing addresses 171.69.233.225-226 and 171.69.233.228-238 (171.69.233.227 has been omitted).

  • Translating to interfaces address:

As a convenience for users wishing to translate all inside addresses to the address assigned to an interface on the router, the NAT code allows one to simply name the interface when configuring the dynamic translation rule:

ip nat inside source list <number> interface <interface> overload

If there is no address on the interface, or it the interface is not up, no translation will occur.

Example:

ip nat inside source list 1 interface Serial0 overload

  • Static translations with ports:

When translating addresses to an interfaces address, outside-initiated connections to services on the inside network (like mail) will require additional configuration to send the connection to the correct inside host. This command allows the user to map certain services to certain inside hosts.

ip nat inside source static { tcp | udp } <localaddr> <localport> <globaladdr> <globalport>

Example:

ip nat inside source static tcp 192.168.10.1 25 171.69.232.209 25

In this example, outside-initiated connections to the SMTP port (25) will be sent to the inside host 192.168.10.1.

  • Support for route maps:

The dynamic translation command can now specify a route-map to be processed instead of an access-list. A route-map allows the user to match any combination of access-list, next-hop IP address, and output interface to determine which pool to use:

ip nat inside source route-map <name> pool <name>

Example:

ip nat pool provider1-space 171.69.232.1 171.69.232.254 prefix-length 24

ip nat pool provider2-space 131.108.43.1 131.108.43.254 prefix-length 24

ip nat inside source route-map provider1-map pool provider1-space

ip nat inside source route-map provider2-map pool provider2-space

interface Serial0/0

ip nat outside

interface Serial0/1

ip nat outside

interface Fddi1/0

ip nat inside

route-map provider1-map permit 10

match ip address 1

match interface Serial0/0

route-map provider2-map permit 10

match ip address 1

match interface Serial0/1

  • "Extendable" static translations:

The extendable keyword allows the user to configure several ambiguous static translations, where an ambiguous translations are translations with the same local or global address.

ip nat inside source static <localaddr> <globaladdr> extendable

Some customers want to use more than one service provider and translate into each providers address space. You can use route-maps to base the selection of global address pool on output interface as well as an access-list match. Following is an example:

ip nat pool provider1-space ...

ip nat pool provider2-space ...

ip nat inside source route-map provider1-map pool provider1-space

ip nat inside source route-map provider2-map pool provider2-space

route-map provider1-map permit 10

match ip address 1

match interface Serial0/0

route-map provider2-map permit 10

match ip address 1

match interface Serial0/1

Once that is working, they might also want to define static mappings for a particular host using each providers address space. The software does not allow two static translations with the same local address, though, because it is ambiguous from the inside. The router will accept these static translations and resolve the ambiguity by creating full translations (all addresses and ports) if the static translations are marked as "extendable". For a new outside-to-inside flow, the appropriate static entry will act as a template for a full translation. For a new inside-to-outside flow, the dynamic route-map rules will be used to create a full translation.

  • Autoaliasing of Pool Addresses:

Many customers want to configure the NAT software to translate their local addresses to global addresses allocated from unused addresses from an attached subnet. This requires that the router answer ARP requests for those addresses so that packets destined for the global addresses are accepted by the router and translated. (Routing takes care of this packet delivery when the global addresses are allocated from a virtual network which isnt connected to anything.) When a NAT pool used as an inside global or outside local pool consists of addresses on an attached subnet, the software will generate an alias for that address so that the router will answer ARPs for those addresses.

This automatic aliasing also occurs for inside global or outside local addresses in static entries. It can be disabled for static entries can be disabled by using the "no-alias" keyword:.

ip nat inside source static <local-ip-address> <global-ip-address> no-alias

  • Host Number Preservation:

For ease of network management, some sites wish to translate prefixes, not addresses. That is, they wish the translated address to have the same host number as the original address. Of course, the two prefixes must be of the same length. This feature can be enabled by configuring dynamic translation as usual, but configuring the address pool to be of type "match-host":

ip nat pool fred <start> <end> prefix-length <len> type match-host

  • Translation Timeout Improvements:

The following new timeouts have been implemented for extended translation entries:

ip nat translation ?

icmp-timeout Specify timeout for NAT ICMP flows

syn-timeout Specify timeout for NAT TCP flows after a SYN and no further data

  • Translation Entry Limit:

Using the following command, Cisco IOS NAT can be configured to limit the number of translation entries it creates. The default is that there is no limit.

ip nat translation max-entries <n>

Frequently Asked Questions

For More Information

NAT

Visit the main CCO NAT Page.

Refer to the "Configure Network Address Translation (NAT)" section in the Configuring IP Addressing documentation.

RFCs

For information about the RFCs referenced in this document, see:

  • Primary and Secondary RFC Repositories, a Technical Tip that explains where and how to obtain RFCs.
  • List of Cisco-Supported RFCs, a list of RFCs supported by Ciscos system software as of release 10.0(1).
  • RFCs, Standards and Technical Publications, an index of requests for comment.

Additional Informaiton

http://www.cisco.com/pcgi-bin/Support/PSP/psp_view.pl?p=Internetworking:NAT

1 Group starts at 0 for ICMP, but 1 for all other applications. As of DDTS CSCdm05636 the number of Port groups changed from 4 to the 3 outlined above

 

 

 

مترجم آدرسهاي شبكهِ ios ِ سيسكو

 

مترجم آدرس شبكه در ساده ترين حالتش بر روي مسير يابي كه دو شبكه را به هم متصل مي‌كند عمل مي‌كند؛ يكي از اين شبكه ها (تعين شده بعنوان داخلي ) بصورت خصوصي يا غير متداول آدرس دهي مي‌شود كه بايد اين آدرس به يك آدرس قانوني و متداول تبديل شودقبل از اينكه بسته هاي اطلاعاتي به سمت شبكه ديگر(تعيين شده بعنوان شبكه بيروني ) فرستاده شود . ترجمه مرتبط با مسير يابي عمل مي‌كند ، بطوريكه اگر ترجمه مطلوب باشد مترجم آدرس شبكه براحتي مي‌تواند بر روي مسير ياب يك سرويس گيرنده اينترنت فعال شود .

استفاده از وسايل ترجمه در RFC 1631 ( request for comment ) ( درخواست براي توضيح ) آمده است - شيوه ترجمه آدرس در مسير ياب . هدف مترجم آدرس شبكه ايجاد يك عامليت براي شبكه خصوصي است كه عموماً آدرسهاي منحصر بفردي دارد و مترجم آدرس شبكه نيز در آن موجود نيست .RFC 1631 يك زير مجموعه از اصول مترجم آدرس شبكه هاي IOS سيسكو را ارائه ميكند .

مترجم IOS سيسكو ترجمه دوسويه را از طريق استفاده همزمان از منابع داخلي و خارجي ترجمه پشتيباني مي‌كند .

Terminology : واژگان فني

شكل 1 – مفاهيم مترجم آدرس شبكه :

Inside ( دا خلي ) :

مجموعه اي از مطالب شبكه براي ترجمه .

Outside ( خارجي ) :

تمام آدرسهاي ديگر .معمولاً اينها آدرسهاي معتبر در اينترنت هستند .

شكل 2 –

( واژه هاي فني مترجم آدرسهاي شبكه )

( NAT terminology ) « آدرس دهي داخلي » :

 

محلي داخلي (inside local ) :

آدرس IP پيكر بندي شده نسبت داده شده به يك ميزبان در داخل شبكه .آدرس ممكن است بصورت سراسري منحصربفرد باشد ، كه خارج از محدوده آدرس تعريف شده در RFC 1918 اختصاص يافته ، يا بايد رسماً به يك سازمان ديگر اختصاص داده شود .

 

سراسري داخلي ( Inside global ) :

آدرس IP يك ميزبان داخلي همانگونه كه در يك شبكه خارجي ظاهر مي‌شود، “ آدرس ترجمه شده “. آدرسها مي توانند از يك محدوده آدرس سراسري منحصر بفرد اختصاص داده شوند ، كه بطور نمونه بوسيله ISP فراهم مي‌شود ( اگر سازمان به اينترنت سراسري وصل شده باشد ) .

شكل 3 – ( واژه هاي فني مترجم آدرسهاي شبكه )

( NAT terminology ) « آدرس دهي خارجي » :

 محلي خارجي : آدرس IP ميزبان خارجي همانطور كه در داخل شبكه ظاهر مي‌شود . اين آدرسها اگر مطلوب باشند مي‌توانند از محدوده تعريف شده در RFC 1918 اختصاص داده شوند .

 سراسري خارجي : آدرس IP پيكربندي شده نسبت داده شده به يك شبكه در شبكه خارجي

مدخل ترجمه ساده :

مدخل ترجمه‌اي كه يك آدرس IP را به ديگري نگاشت مي‌كند .

مدخل ترجمه گسترده :

مدخل ترجمه‌اي كه يك جفت آدرس IP و پورت را به ديگري نگاشت مي‌كند .

ويژگيهاي اصلي :

 مترحم آدرسهاي ثابت ( ايستا ) – Telnet 207.33.94.1

يك كاربر مي‌تواند يك نگاشت يك به يك بين آدرسهاي محلي

وسراسري برقرار كند .

كاربران همچنين مي‌توانند ترجمه‌ هاي آدرس استاتيك را به

سطوح پورت پيكربندي كنند . و ساير آدرسهاي IP را براي

ترجمه‌هاي ديگر استفاده كنند .

 مترحم آدرسهاي پويا( محرك )

كاربر مي‌تواند نگاشت پويا بين آدرسهاي محلي و سراسري برقرار كند .

اين كار بوسيله توصيف آدرسهاي محلي كه ترجمه شده اند ومجموعه آدرسهاي

اختصاص داده شده محلي و سراسري انجام مي‌گيرد .

 ميزبان همتا ( نظير) :

توانايي پيكربندي مترجم آدرس شبكه براي اينكه قسمت ميزبان همسان ازآدرس

IP را انتساب دهد و فقط قسمت پيشوند شبكه از آدرس IP را ترجمه كند .اين

زماني مفيد است كه شما از قسمت ميزبان بعنوان مفهومي براي تشخيص دادن

استفاده مي كنيد و يا اينكه از تعدادي كاربر منحصربفرد استفاده مي‌كنيد

 مترحم آدرس پورت ( ‍PAT ) :

شكل 4 –

مفاهيم اسا سي ترجمه آدرس پورت :

 

شكل 5 –

پورت منبع منحصربفرد به ازاي هر مدخل ترجمه :

 

چندين آدرس شبكه مي‌تواند به يك يا تعداد كمي آدرس خارجي تبديل شود كه اين كار با استفاده از يك ويژگي بنام ترجمه آدرس پورت ( PAT ) انجام مي‌گيرد ، كه ارجاع به سربار شده است و يك زير مجموعه از عامليت مترجم آدرس شبكه است .

مترجم آدرس پورت در آدرسهاي IP سراسري داخلي از شماره پورت منبع منحصر بفردي استفاده مي‌كند ، براي اينكه بين ترجمه ها تمايز قائل شود . چون هر شماره پورت بصورت 16 بيتي رمز گذاري مي‌شود ، كل شماره مي‌تواند از لحاظ فرض علمي به اندازه 65535 براي هر آدرس Ip باشد .مترجم آدرس پورت سعي مي‌ كند پورتهاي منبع اصلي باقي نگه دارد ، اگر اين پورتهاي منبع اختصاص داده شده باشند مترجم آدرس پورت سعي مي‌كند اولين شماره پورت در دسترسي را كه از گروههاي پورت مناسبِ 0-5111, 512-1023 or 1024-65535 شروع مي‌شود پيدا كند . اگر هنوز هيچ پورتي از گروههاي مناسب در دسترس نباشد و بيش از يك آدرس IP پيكربندي شده باشد ، مترجم آدرس پورت به آدرس IP بعدي حركت مي‌كند وسعي مي‌كند پورت منبع اصلي را دوباره اختصاص دهد . اين روند تا زماني ادامه پيدا مي‌كند كه آدرس IP و پورت در دسترسي تمام شود .

  • ترجمه دوار آدرس مقصد :...

  

تصاویر در فایل اصلی موجودند

  شامل ورد 16 صفحه ای

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کامپیوتر , ,
:: برچسب‌ها: مترجم آدرس های شبکه ios سیسکو , سیسکو , شبکه ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 435
نویسنده : کیا فایل

طراحی و پیاده سازی وب سایت فروشگاه رسانه های صوتی و تصویری به صورت پویا

طراحی و پیاده سازی وب سایت فروشگاه رسانه های صوتی و تصویری به صورت پویا

 

عنوان

طراحی و پیاده سازی وب سایت فروشگاه رسانه های صوتی و تصویری به صورت پویا

نیاز اساتید به داشتن سایت های پویا، ما را بر آن داشت تا تحقیقات خود را در زمینه آشنایی با زبان های برنامه نویسی آغاز کنیم. پس از انجام بررسی های لازم و با توجه به قابلیت های زبان برنامه نویسی PHP، به خصوص ارتباط با سرویس دهنده MySQL و استفاده از وب سرور Apache، موجب شد تا زبان PHP و بانک اطلاعاتی MySQL را برای پیاده سازی این سایت انتخاب شود.

 

فرمت:word

 تعداد صفحه:120

 

توجه:در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل به بخش پشتیبانی سایت اطلاع دهید تا لینک دوباره برای شما ارسال ویا مبلغ به حساب شما بازگردانده شود.

  

توجه: سایت دارای نماد اعتماد الکترونیک می باشد، پس با خیال راحت و مطمئن خرید خود را انجام دهید. ضمنا اکثر محصولات سایت به مناسبت طرح تخفیف ویژه ، با تخفیف 50% به بالا و "محدود" همراه است. به علت بروز بودن سایت، از صفحات دیگر هم بازدید نمایید. سپاس

 

 


 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کامپیوتر , ,
:: برچسب‌ها: طراحی وب سایت فروشگاه , فروشگاه رسانه های صوتی و تصویری , زبانPHP , طراحی وب ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 494
نویسنده : کیا فایل

طراحی  سایت پروژه های دانشجویی

طراحی سایت پروژه های دانشجویی

 

استاد راهنما:

جناب آقای مهندس محمد رضا فراهانی

توسط:

سمانه خرمی فر

 

 فهرست مطالب

عنوان صفحه

چکیده 4

مقدمه5

برخي ويژگي‌هاي پلتفرم ASP.NET 2.0 7

برنامه چند لایه چیست؟ 10

مزیت های برنامه های چند لایه 11

طراحی پایگاه داده های پروژه 12

ابزار مدیریت سایت وب(WAT) 18

معماري و مدل Providerدر ASP.NET 2.0 20

ایجاد فرم Login 21

ایجاد فرم Registration 23

لايه نمايش و رابط بصري درASP.NET 2.0

  • نمونه‌سازي از صفحات و Master Page 24
  • كامپوننت‌هاي Source Data 29
  • ‌‌Themes 31

‌‌Configuration 32

لایه ی نمایش وب سایت

1- صفحات قابل دسترس مدیر سایت 33

2- صفحات قابل دسترس اساتید 37

3- صفحات قابل دسترس دانشجویان 41

  

چکیده:

این پروژه به منظور دسترسی دانشجویان به پروژه های قبلی و توسعه آنها و جلوگیری از دوباره کاری طراحی شده است که در آن هر استاد می تواند لیست عناوین پروژه های ارائه شده خود را وارد نماید و دانشجویان با مشاهده عناوین پروژه ها عنوان مورد نظر خود را انتخاب نمایند. همچنین امکان جستجو و دستیابی به نتایج پروژه های قبلی جهت استفاده از تجربیات قبلی وجود دارد.

برقراری ارتباط بین دانشجویان واساتید از طریق پیغام نیز از امکاناتی است که در این سایت قرار داده شده است.

در طراحی پروژه معماري سایت را مطابق با معماري معروف سه لايه٬ در نظر گرفته ایم، يعني ساختار نرم‌افزار سايت از لايه‌هاي نمايش ٬ موتور اصلی نرم افزار٬ و ارتباط با پایگاه داده ها تشکیل شده است.

صفحات سايت از طریق روش code behind برنامه نویسی شده اند به این صورت که کد هایی از آن که باید در سمت سرور اجرا شوند در یک فایل جداگانه ذخیره شده اند.

در این پروژه از امکانات جدید ASP.NET 2.0 نظیر MasterPage٬ کنترل های login Themes ، کنترل های لازم به منظور ايجاد منو و treeview و رويکرد جديد به data grid و غيره استفاده شده است.

 

 

فرمت:word

 تعداد صفحه:63

 

توجه:در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل به بخش پشتیبانی سایت اطلاع دهید تا لینک دوباره برای شما ارسال ویا مبلغ به حساب شما بازگردانده شود.

 

 

توجه: سایت دارای نماد اعتماد الکترونیک می باشد، پس با خیال راحت و مطمئن خرید خود را انجام دهید. ضمنا اکثر محصولات سایت به مناسبت طرح تخفیف ویژه ، با تخفیف 20% به بالا و "محدود" همراه است. به علت بروز بودن سایت، از صفحات دیگر هم بازدید نمایید. سپاس

 

 




:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کامپیوتر , ,
:: برچسب‌ها: پروژه طراحی سایت , پروژه دانشجویی , طراحی سایت ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 927
نویسنده : کیا فایل

پروژه طراحی مدرسه مجازی

پروژه طراحی مدرسه مجازی

 

فهرست

عنوان صفحه

مقدمه

فصل اول: مقدمه ای بر آموزش از راه دور

آموزشگاه های مجازی

آموزش از راه دور

فواید آموزش از راه دور

ابزارهای آموزش از راه دور

عوامل اصلی در فرایند آموزش از راه دور

کلاس های مجازی

فن آوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در آموزش

نیازمندیهای کلاس های مجازی

نتیجه گیری

فصل دوم: توصیف کلی نیازمندیهای سیستم

ایده ها

تحلیل نیازمندیها

نمودار نهای کلی سیستم

توصیف گزارش کار سیستم و DFD سیستم

توصیف تعریف مدیر سیستم

اختصاص دادن امکانات مورد نیاز مدیر سایت

توصیف امکان استفاده دانش آموزان از سایت

فصل سوم: نحوه پیاده سازی سیستم

نیازمندیهای سیستم جهت پیاده سازی

ASP.NET

C#

SQL SERVER 2000

برقراری ارتباط و امنیت در سایت SQL SERVER

ساختار سایت

مراجع

 چکیده

با توجه به نیاز مبرم دانش پژوهان به سایت هایی که جنبه علمی داشته باشد و دارای قابلیت هایی نظیر در اختیار قرار دادن تست و برقراری آزمون های ON LIN باشد و بتواند در ارتقاء سطح علمی دانش آموزان مؤثر باشد این سایت طراحی شده است عملکرد این سایت به صورت زیر می باشد. کاربر پس از ورود به سایت برای استفاده ازا امکنانات موجود باید عضو شود و یا اینکه از طرف آموزشگاه عضو شده باشد که پس از آن می تواند LOGIN کند.

اعضای سایت و کاربران مجاز می توانند از بخش آزمون استفاده کنند.

 

هدف فصل:

شناخت کلی در خصوص آموزش از راه دور و آموزشگاه مجازی

 

فصل اول

 

مقدمه

برنامه‌های توسعه منابع انسانی یكی از مهمترین چالش‌های دولت‌ها در استقرار نظام‌های جامع مبتنی بر فناوری ارتباطات و اطلاعات می‌باشند. همان گونه كه فناوری ارتباطات و اطلاعات مكمل بازآفرینی سازمان‌ها در بسیاری از فرآیندهای كاری روزمره خود بوده است كه نمونه‌های آن شامل بانكداری الكترونیكی، تجارت الكترونیكی، پست الكترونیكی، دولت الكترونیكی و ... می‌شود، حوزه یادگیری الكترونیكی یا آموزش الكترونیكی نوید بخش اجرائی شدن آرمان‌های به نظر دور از دسترس تا دو دهه قبل می‌باشد. حذف محدودیت زمان، مكان و سن آموزش‌گیرنده كه به عنوان آرمان‌های دوردست مطرح بوده است، امروزه دیگر محدودیت‌‌های بزرگی به نظر نمی‌رسند. از سوی دیگر نیازهای گسترده مهارتی جوامع دانائی محور و مبتنی برفناوری اطلاعات با ادامه استفاده از روش‌های سنتی نظام آموزشی قابل پاسخگویی نمی‌باشد. اگرچه نظام آموزش سنتی نیز دارای ویژگی‌هایی است كه نادیده انگاشتن آن ویژگی‌ه، اثربخشی یادگیری را كاسته و عامل بروز ناهنجاری‌های بسیاری می‌گردد.

فناوری‌های یادگیری مبتنی بر كامپیوتر، یادگیری مبتنی بر وب، دانشگاه مجازی، كلاس مجازی بر خط كه در سایه توسعه شبكه‌های گسترده جهانی ا مكان‌پذیر گشته‌اند، راه را بر ظهور شیوه‌های نوین آموزش هموار ساخته‌اند. امروزه روند رشد سرمایه‌گذاری جهانی در نظام‌های سنتی كاملاً رو به افول و در سال 2003 به مبلغ هفت میلیارد دلار رسیده، حال اینكه سرمایه‌گذاری در نظام‌های آموزش الكترونیكی دارای رشد روزافزون بوده و در سال 2003 به رقم 6 میلیارد رسیده است.

 e-learning چیست؟

تعریف لغوی:

به مجموع فعالیت‌های آموزشی اطلاق می‌گردد كه با استفاده از ابزارهای الكترونیك اعم از صوتی، تصویری، رایانه‌ای شبكه‌ای، مجازی صورت می‌گیرد.

تعریف مفهومی:

یادگیری فعال و هوشمندی است كه ضمن تحول در فرآیند یاددهی و یادگیری و مدیریت دانایی، در گسترش، تعمیق و پایدار نمودن فرهنگی ICT نقش اساسی و محوری خواهد داشت.

سیر پیدایش و تحول آموزش مجازی

تاریخ تفكر آموزش از راه‌دور را باید در اواسط قرن بیستم جستجو كرد. ایده آموزش غیرحضوری كه پیشینه تاریخی آموزش اینترنتی یا دانشگاه مجازی قلمداد می ‌شود، به طرح دانشگاه آزاد (open university) كه از سوی كشور انگلیس مطرح گردید، مربوط می‌شود. براساس این طرح، متقاضیان با استفاده از برنامه‌های تلویزیونی، آموزش‌های علمی لازم را می‌گذراندند و سپس مدرك دریافت می‌كردند. همچنین با ابداع مفهوم ”كلینیك آزاد“ در ایالات متحده آمریكا (در دهه 1960) و با راه‌اندازی كارگاه مشورتی و كرسی‌های آموزشی در داخل این كشور، گام عملی بزرگتری در این زمینه برداشته شد. در دهه هفتاد میلادی با توجه به دسترسی گسترده و عمومی به كامپیوتر در آمریكا، تدریس غیرحضوری با استفاده از شیوه‌ای تحت عنوان «modem bulletin board» رایج شد و برای اولین بار، ارائه واحدهای درسی به صورت «on line» در اوایل دهه 1980 توسط یكی از بنیانگذاران دانشگاه مجازی در ایالات متحده آمریكا ابداع گردید. در سال 1988 برای اولین بار یك برنامه نرم‌افزاری قدرتمند كه بیانگر تحول انقلابی در سیستم الكترونیكی بود، تحت عنوان «استاد دیجیتالی» (Digital-Prophessor) كه یكی از موارد استفاده اولیه از كامپیوتر تلفنی در امور آموزشی را پیشنهاد می‌كرد، در آمریكا مورد استفاده قرار گرفت. از آن زمان تاكنون، دانشگاه مجازی تحولات زیادی را پشت‌سر گذاشته است؛ از جمله در سال 1995 مراكز علمی ـ آموزشی آمریكا با ایجاد تغییراتی در این سیستم و تقویت آن، به امكان گسترش شیوه آموزش الكترونیكی به سراسر دنیا دست یافته‌اند. اگرچه در ابتدای كار، افكار عمومی، كمپ‌ها و وب‌سایت‌های جهانی، از جمله سایت‌های مربوط به آموزش مجازی را هوس زودگذر «‍Passimg fad» تلقی می‌كردند، اما امروزه شاهد ایجاد صدها سایت آموزشی با قابلیت ارائه بیش از پانصد عنوان درسی كم هزینه بر روی اینترنت جهانی هستیم كه موضوعات بسیار گسترده و متفاوت علمی را تحت پوشش خود قرار داده‌اند. طبق یك برآورد آماری، بیش از یك میلیارد نفر در سراسر دنیا به اینترنت دسترسی داشته و به آن ملحق شده‌اند و یك میلیون نفر از آنها به سیستم آموزشی الكترونیكی دانشگاه‌های معتبر دنیا پیوسته و از این طریق به ادامه تحصیل پرداخته‌اند. بنابراین می‌توان ادعا كرد كه در سطح بین‌المللی و با استفاده از تكنولوژی مدرن ارتباطات، یك مجمع جهانی یادگیری ایجاد شده است كه نه تنها مراكز مختلف علمی، بلكه استادان و حتی دانشجویان رشته‌های مختلف علمی را با یكدیگر آشنا می‌كند و توان علمی ـ آموزشی آنان را بدون محدودیت زمانی و مكانی مورد استفاده مشترك قرار می‌دهد. بی‌تردید، در آینده نزدیك، آموزش غیرحضوری بیشترین فضا را در اینترنت اشغال خواهد كرد.

 

آموزشگاه های مجازی

اگر تا دیروز آموزش تنها از معلمان و مربیان سود می برد و کتاب به عنوان اصلی ترین منبع اطلاعاتی در امر آموزش محسوب می گشت. امروزه آموزش با روش ها و ابزارها و محیط های جدید ارتباطی روبه رو شده است. پیشرفت های اخیر در صنعت رایانه و اطلاع رسانی؛ ورود و ظهور شبکه های اطلاع رسانی محلی، ملی، منطقه ای و بین المللی و به ویژه اینترنت چن رسانه ای ها؛ فن آوری های ارتباطی ، ابزارها و روش های جدید را پیش روی طراحان، برنامه ریزان و مدیران و مجریان برنامه های آموزشی قرارداده است. نفوذ فن آوری های جدید اطلاعاتی به مراکز آموزشی (از مدارس تا دانشگاه ها) و حتی منازل، روابط ساده معلمی و شاگردی را به طور کلی دگرگون ساخته است به این ترتیب، الگوهای سنتی یادگیری متحول شده اند و کاربران با حجم گسترده ای از اطلاعات و دانش مواجه هستند.

 

در حال حاضر بسیاری از کشورهای پیشرو در زمینه ارتباط از راه دور، در حال ایجاد و راه اندازی دانشگاه ها و کلاس های مجازی یا توسعه نظام های سنتی خود هستند. ایجاد و اداره این مؤسسات علاوه بر فواید بسیار آن از قبیل افزایش تعداد دانشجو، حذف بسیاری از موانع فیزیکی و جغرافیایی، دسترسی سریع و مؤثر به منابع اطلاعاتی دنیا، امکان برقراری ارتباط بیشتر و گسترده تر بین اساتید و دانشجویان، جذب اساتید و نیروی انسانی زبده و متخصص مورد نیاز از سراسر دنیا، حذف یا کاهش موانع و محدودیت های دست و پاگیر اداری، مشکلات و چالش هایی را نیز به همراه خواهد داشت. اما آنچه مسلم است، دانشگاه های مجازی محل مناسبی برای ظهور و بروز استعدادها، خلاقیت و نوآوری ها خواهند بود. فن آوری اطلاعات موجب افزایش فرایند آموزش می گردد و از مهمترین دستاوردهای آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

- افزایش کیفیت یادگیری و آموخته های دانش آموزان و دانشجویان؛

- سهولت دسترسی سریع و به موقع اطلاعات در زمان بسیار اندک؛

- کاهش برخی هزینه های آموزشی؛

- بالا بردن کیفیت، دقت و صحت مطالب درسی و علمی؛

- ارتقای علمی دانش آموزان و دانشجویان؛

درحال حاضر، نظام هاي آموزشي دستخوش تغييرات شگرفي شده اند. كارتويگ و مايكل ميلوف در سال 1998 وضعيت در حال تغيير آموزش را در ايالات متحده مورد بررسي قرار دادند كه البته اين بررسي تا حد زيادي با وضع موجود اروپا مشابهت دارد. آنها در مواجه با گرايش ها و توسعه فن آوري به ديدگاهي از يك زير ساخت آموزش جهاني رسيدند كه در آن نقش مدارس و دانشگاه ها به نحو مؤثري تغيير خواهد يافت. به عبارتي، يك تغيير بنيادين در نظام آموزش به وجود خواهد آمد. تويگ و ميلوف، اين گرايش ها را ملاحظه كردند:

- تعداد دانش آموزان ودانشجويان درحال افزايش هستند.

- گروه مختلفي از دانش پژوهان طالب آموزش هستند. از سوي ديگر مشاركت زنان، تعداد دانشجويان بزرگ سال و اقليت هاي مذهبي در حال رشد است. از طرفي دانشجويان تجارب مختلفي را به همراه دارند.

 

- كار و تحصيل به گونه اي فزاينده در هم تنيده اند و اين امر منجر به ايجاد تمهيداتي در آموزش جهت انعطاف پذيري بيش تر شد ه است.

- عموم گرايش به آموزش مادام العمر است.

- آموزش مادام العمر منجر به تأكيد بر آموختن يا فراگيري آموزش مي شود.

- به دليل تفاوت هاي ميان دانشجويان، نياز به تطبيق و تنظيم شيوه هاي مختلف آموزش و روش هاي آموزشي جايگزين وجود دارد.

- در تدوين دوره ها بايستي تجارب و پيش زمينه هاي مختلف دانشجويان را به حساب آورد.

 

- مؤسسات آموزش عالي براي يك مدت طولاني انحصار فراهم ساختن آموزش را دردست داشته اند، اما به تدريج شركت ها و نهادهاي عمومي نيز از دانش برخوردار شده اند كه مي توانند براي اهداف آموزشي به كار بروند.

- آموزش تحت فشار دائمي بودجه قرار دارد. بنابراين، آموزش مؤثرتر و كاراتر مورد نياز است.

- دانشجويان هرچه بيش تر شبيه به مصرف كنندگاني رفتار مي كنند كه مي خواهد انتخاب هاي آگاهانه اي از چگونكي و محل آموزش خود داشته باشند. اين حاكي از آن است كه دانشجويان ديگر به يك مؤسسه متعهد نيستند.

- آموزگاران رفتاري از خود نشان مي دهند كه نشان دهنده اميد بيش تر آنها به شغل شان نسبت به سابق است.

- افراد ترك تحصيل كرده بسيار زيادي در نظام آموزشي مجازي وجود دارند.

به نظر اين دو نظريه پرداز، محيط هاي آموزشي آينده به صورت زير خواهد بود:

- دانشجو محور؛

- متعامل و پويا؛

- برخوردار از قابليت كار گروهي در خصوص مسائل جهان واقعي؛

- قادر ساختن دانشجويان به تعيين روش هاي آموزشي مورد نظر خودشان؛

- تأكيد بركاركردهايي نظير دانش اطلاعات براي حمايت از آموزش مادام العمر.

لزوم استفاده از اطلاعات با توجه به گستردگي و تنوع اطلاعات توليد شده در دنيا و نيز ضرورت دستيابي مؤثر به اطلاعات مورد نياز، نيازمند كسب مهارت ها و دانش هاي جديدي است. امروزه هر فرد تحصيل كرده مي بايستي داراي نهارت هاي لازم جهت كسب اطلاع و اطلاع يابي باشد. در واقع، سواد اطلاعاتي اساس يادگيري مادام العمر است و بين همه رشته ها، در همه محيط هاي يادگيري و در كليه سطوح آموزشي امري لازم و مشترك به شمار مي آيد. يك فر با سود اطلاعاتي كسي است كه اين ويژگي ها را داشته باشد:

 

- اطلاعات مورد نياز را تشخيص دهد؛

- دسترسي مؤثر و كارآمد به اطلاعات مورد نياز داشته باشد؛

- اطلاعات و منابع را ارزيابي كند؛

- اطلاعات گزينش شده را به مجموعه دانش پايه اش اضافه كند؛

- موضوع هاي اجتماعي، قانوني و اقتصادي را كه در پيرامون حوزه استفاده از اطلاعات است، درك و از اطلاعات با رعايت ابعاد اخلاقي و قانوني بهره برداري كند.

 

شامل ورد 55صفحه ای

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کامپیوتر , ,
:: برچسب‌ها: پروژه طراحی مدرسه مجازی , طراحی مدرسه مجازه , پروژه , آموزشگاه مجازی ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 528
نویسنده : کیا فایل

تندآموز مفاهيم شبكه‌هاي كامپيوتري

تندآموز مفاهيم شبكه‌هاي كامپيوتري

 

تندآموز مفاهيم شبكه‌هاي كامپيوتري

چکيده

فصل اول

شبکه کامپیوتری چیست ؟

مدل های شبکه

اجزا ءشبکه

انواع شبکه از لحاظ جغرافیایی

ریخت شناسی شبکه

پروتکل های شبکه

مدل Open System Interconnection OSI

ابزارهای اتصال دهنده

فصل دوم

مفاهيم مربوط به ارسال سيگنال و پهناي باند

كابل شبكه

كارت شبكه

عملكردهاي اساسي كارت شبكه

نصب كارت شبكه

تنظيمات مربوط به ويندوز براي ايجاد شبكه

شبكه هاي بي سيم

مفاهيم و تعاريف

پارامترهاي مؤثر در انتخاب و پياده‌سازي يك سيستم WLAN

جمع‌بندي

فهرست منابع فصل اول و دوم

 

چکيده

 استفاده از شبکه های کامپیوتری در چندین سال اخیر رشد فراوانی کرده وسازمانها وموسسات اقدام به برپایی شبکه نموده اند . هر شبکه کامپیوتری باید با توجه به شرایط وسیاست های هر سازمان ، طراحی وپیاده سازی گردد. در واقع شبکه های کامپیوتری زیر ساخت های لازم را برای به اشتراک گذاشتن منابع در سازمان فراهم می آورند؛در صورتیکه این زیر ساختها به درستی طراحی نشوند، در زمان استفاده از شبکه مشکلات متفاوتی پیش آمده و باید هزینه های زیادی به منظور نگهداری شبکه وتطبیق آن با خواسته های مورد نظر صرف شود.

در زمان طراحی یک شبکه سوالات متعددی مطرح می شود:

-برای طراحی یک شبکه باید از کجا شروع کرد؟

-چه پارامترهایی را باید در نظر گرفت ؟

-هدف از برپاسازی شبکه چیست ؟

- انتظار کاربران از شبکه چیست ؟

- آیا شبکه موجود ارتقاء می باید ویا یک شبکه از ابتدا طراحی می شود؟

-چه سرویس ها و خدماتی برروی شبکه ارائه خواهد شد؟

 بطور کلی قبل از طراحی فیزیکی یک شبکه کامپیوتری ، ابتدا باید خواسته ها شناسایی وتحلیل شوند، مثلا در یک کتابخانه چرا قصد ایجاد یک شبکه را داریم واین شبکه باید چه سرویس ها وخدماتی را ارائه نماید؛ برای تامین سرویس ها وخدمات مورد نظر اکثریت کاربران ، چه اقداماتی باید انجام داد ؛ مسائلی چون پروتکل مورد نظر برای استفاده از شبکه ، سرعت شبکه واز همه مهمتر مسائل امنیتی شبکه ، هریک از اینها باید به دقت مورد بررسی قرار گیرد. سعی شده است پس از ارائه تعاریف اولیه ، مطالبی پیرامون کاربردهای عملی آن نیز ارائه شود تا در تصمیم گیری بهتر یاری کند.

این مطلب در اصل بعنوان یک پروژه کارشناسی ارشد در زمینه آسان سازی مفهومهای شبکه برای دانشجویان در دانشگاه تهران در سال 1382 اجرا شد.

 

فصل اول

شبکه کامپیوتری چیست ؟

اساسا یک شبکه کامپیوتری شامل دو یا بیش از دو کامپیوتر وابزارهای جانبی مثل چاپگرها، اسکنرها ومانند اینها هستند که بطور مستقیم بمنظور استفاده مشترک از سخت افزار ونرم افزار، منابع اطلاعاتی ابزارهای متصل ایجاده شده است توجه داشته باشید که به تمامی تجهیزات سخت افزاری ونرم افزاری موجود در شبکه منبع1(Source) گویند.

در این تشریک مساعی با توجه به نوع پیکربندی کامپیوتر ، هر کامپیوتر کاربر می تواند در آن واحد منابع خود را اعم از ابزارها وداده ها با کامپیوترهای دیگر همزمان بهره ببرد.

" دلایل استفاده از شبکه را می توان موارد ذیل عنوان کرد2" :

1 - استفاده مشترک از منابع :

استفاده مشترک از یک منبع اطلاعاتی یا امکانات جانبی رایانه ، بدون توجه به محل جغرافیایی هریک از منابع را استفاده از منابع مشترک گویند.

2 - کاهش هزینه :

متمرکز نمودن منابع واستفاده مشترک از آنها وپرهیز از پخش آنها در واحدهای مختلف واستفاده اختصاصی هر کاربر در یک سازمان کاهش هزینه را در پی خواهد داشت .

3 - قابلیت اطمینان :

این ویژگی در شبکه ها بوجود سرویس دهنده های پشتیبان در شبکه اشاره می کند ، یعنی به این معنا که می توان از منابع گوناگون اطلاعاتی وسیستم ها در شبکه نسخه های دوم وپشتیبان تهیه کرد ودر صورت عدم دسترسی به یک از منابع اطلاعاتی در شبکه " بعلت از کارافتادن سیستم " از نسخه های پشتیبان استفاده کرد. پشتیبان از سرویس دهنده ها در شبکه کارآیی،، فعالیت وآمادگی دایمی سیستم را افزایش می دهد.

4 - کاهش زمان :

یکی دیگر از اهداف ایجاد شبکه های رایانه ای ، ایجاد ارتباط قوی بین کاربران از راه دور است ؛ یعنی بدون محدودیت جغرافیایی تبادل اطلاعات وجود داشته باشد. به این ترتیب زمان تبادل اطلاعات و استفاده از منابع خود بخود کاهش می یابد.

5 - قابلیت توسعه :

یک شبکه محلی می تواند بدون تغییر در ساختار سیستم توسعه یابد وتبدیل به یک شبکه بزرگتر شود. در اینجا هزینه توسعه سیستم هزینه امکانات وتجهیزات مورد نیاز برای گسترش شبکه مد نظر است.

6 - ارتباطات:

کاربران می توانند از طریق نوآوریهای موجود مانند پست الکترونیکی ویا دیگر سیستم های اطلاع رسانی پیغام هایشان را مبادله کنند ؛ حتی امکان انتقال فایل نیز وجود دارد".

در طراحی شبکه مواردی که قبل از راه اندازی شبکه باید مد نظر قرار دهید شامل موارد ذیل هستند:

1 - اندازه سازمان

2 - سطح امنیت

3 - نوع فعالیت

4 - سطح مدیریت

5 - مقدار ترافیک

6 - بودجه

مفهوم گره " Node" وایستگاههای کاری " Work Stations "]1] :

" هرگاه شما کامپیوتری را به شبکه اضافه می کنید ، این کامپیوتر به یک ایستگاه کاری یا گره تبدیل می شود.

یک ایستگاه کاری ؛ کامپیوتری است که به شبکه الصاق شده است و در واقع اصطلاح ایستگاه کاری روش دیگری است برای اینکه بگوییم یک کامپیوتر متصل به شبکه است. یک گره چگونگی وارتباط شبکه یا ایستگاه کاری ویا هر نوع ابزار دیگری است که به شبکه متصل است وبطور ساده تر هر چه را که به شبکه متصل والحاق شده است یک گره گویند".

برای شبکه جایگاه وآدرس یک ایستگاه کاری مترادف با هویت گره اش است.

 

 

مدل های شبکه[2]:

 

در یک شبکه ، یک کامپیوتر می تواند هم سرویس دهنده وهم سرویس گیرنده باشد. یک سرویس دهنده (Server) کامپیوتری است که فایل های اشتراکی وهمچنین سیستم عامل شبکه که مدیریت عملیات شبکه را بعهده دارد - را نگهداری می کند.

برای آنکه سرویس گیرنده " Client" بتواند به سرویس دهنده دسترسی پیدا کند ، ابتدا سرویس گیرنده باید اطلاعات مورد نیازش را از سرویس دهنده تقاضا کند. سپس سرویس دهنده اطلاعات در خواست شده را به سرویس گیرنده ارسال خواهد کرد.

سه مدل از شبکه هایی که مورد استفاده قرار می گیرند ، عبارتند از :

1 - شبکه نظیر به نظیر " Peer- to- Peer "

2 - شبکه مبتنی بر سرویس دهنده " Server- Based "

3 - شبکه سرویس دهنده / سرویس گیرنده " Client Server"

 

 مدل شبکه نظیر به نظیر:

در این شبکه ایستگاه ویژه ای جهت نگهداری فایل های اشتراکی وسیستم عامل شبکه وجود ندارد. هر ایستگاه می تواند به منابع سایر ایستگاه ها در شبکه دسترسی پیدا کند. هر ایستگاه خاص می تواند هم بعنوان Server وهم بعنوان Client عمل کند. در این مدل هر کاربر خود مسئولیت مدیریت وارتقاء دادن نرم افزارهای ایستگاه خود را بعهده دارد. از آنجایی که یک ایستگاه مرکزی برای مدیریت عملیات شبکه وجود ندارد ، این مدل برای شبکه ای با کمتر از 10 ایستگاه بکار می رود

مدل شبکه مبتنی بر سرویس دهنده :

در این مدل شبکه ، یک کامپیوتر بعنوان سرویس دهنده کلیه فایل ها ونرم افزارهای اشتراکی نظیر واژه پرداز ها، کامپایلرها ، بانک های اطلاعاتی وسیستم عامل شبکه را در خود نگهداری می کند. یک کاربر می تواند به سرویس دهنده دسترسی پیدا کرده وفایل های اشتراکی را از روی آن به ایستگاه خود منتقل کند

مدل سرویس دهنده / سرویس گیرنده :

در این مدل یک ایستگاه در خواست انجام کارش را به سرویس دهنده ارائه می دهد وسرویس دهنده پس از اجرای وظیفه محوله ، نتایج حاصل را به ایستگاه در خواست کننده عودت می دهد. در این مدل حجم اطلاعات مبادله شده شبکه ، در مقایسه با مدل مبتنی بر سرویس دهنده کمتر است واین مدل دارای کارایی بالاتری می باشد.

 

 شامل ورد 45صفحه ای

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کامپیوتر , ,
:: برچسب‌ها: مفاهیم شبکه , شبکه های کامپیوتری , آموزش شبکه ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 627
نویسنده : کیا فایل

طراحی وبسایت املاک

طراحی وبسایت املاک

 

چکیده

وب، اينترنت، سايت و ... كمتر كسي است كه امروزه با اين لغات آشنا نباشد يا حداقل آنها را نشنيده باشد، مفاهيمي كه تا چندي پيش تنها براي افراد محدودي جا افتاده و با معنا بود. اينترنت روز به روز در حال گسترش است و گويي وب، تارهاي عنكبوتيش را به همه جاي اين هستي گسترانده است، اگر چه به كشور ما كمي دير رو آورده ولي اينجا هم بسرعت در جاده توسعه قدم بر مي دارد.

در كشورهاي صنعتي، با وجود اين پديده، ديگر كمتر كسي است كه براي خريد روزمره عازم بازار شود، كمتر كسي است كه براي پيدا كردن كتاب مورد نظر خود، كليه خيابانهاي شهر را زير پا بگذارد، يا براي جابجايي حسابهاي مالي خود روانه بانك شود و هزاران هزار فعاليت ديگر كه خروج افراد از منازل يا محل كار خود را از بين مي برد كه اين خود سر منشاُ ميلياردها ميليارد صرفه جويي مالي و از همه مهمتر صرفه جويي در كالايي كه قيمتي براي آن نيست، زمان .... كه باز متاٌسفانه يكي از عوامل عقب ماندگي كشورهاي جهان سوم از جمله كشورمان، عدم توجه به همين طلاي نامرئي است.

دانشگاههاي يك كشور هميشه سمبل برداشتن اولين قدمها در راه پيشرفت و توسعه مي باشد در دانشگاهي كه سالها علم كامپيوتر تدريس مي شود، هر دانشجو در شروع ترم بايد درگير كاغذ بازي براي انتخاب واحد و ثبت نام باشد و در پايان هر ترم نيزبا صرف هزينه هاي مالي و تلف كردن وقت خود، راهي ساختمان دانشگاه مي شود تا بتواند استاد خود را بيابد و اعتراض خود را نسبت نمره ي اعلامي به وي ابلاغ نمايد و همه اين تلفات مالي و زماني هنگامي به اوج خود مي رسد كه بخواهد پروژه يا تكليفي را تحويل استاد نمايد.

حضور به موقع در راٌس ساعت تعيين شده براي تحويل پروژه، ساعتها انتظار براي رسيدن نوبت وي، تجمع در ميان سالن مجاور كلاسهايي كه در همان لحظه افراد ديگري مشغول فراگرفتن علم در آنجا مي باشند و مشكلاتي از اين قبيل...

چرا عليرغم گسترش ارتباطات جهاني كه بواسطه آن امروزه دهكده ناميده مي شود و در دانشگاهي كه حدود 10 سال در آن اينترنت تدريس مي شود اينچنين مشكلاتي بايد وجود داشته باشد؟

امروزه كه هر فردي با داشتن يك خط تلفن و يك كامپيوتر مي تواند به اقصي نقاط جهان متصل شود و اطلاعات مورد نياز خود را برداشت نمايد يا دانسته هاي خود را به ديگران ابلاغ نمايد، وجود چنين مشكلاتي مضحك مي نمايد.

يكي از راههاي مفيد و مقرون به صرفه در جهت حل مشكلات مذكور، ايجاد يك سايت اختصاصي براي هر كدام از اساتيد دانشگاه است. محيطي نرم افزاري بر روي شبكه جهاني اينترنت كه هر يك از مدرسين مي توانند اطلاعات مورد نياز دانشجويان را بدون مراجعه مستقيم آنان در اختيارشان بگذارد.

 

فرمت:word

تعداد صفحه:33

توجه:در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل به بخش پشتیبانی سایت اطلاع دهید تا لینک دوباره برای شما ارسال ویا مبلغ به حساب شما بازگردانده شود.

 



 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کامپیوتر , ,
:: برچسب‌ها: طراحی وب , وبسایت , وب سایت املاک , وبلاگ ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 514
نویسنده : کیا فایل

دانلود پروژه طراحی سایت مجتمع عالی و آموزشی و پژوهش

دانلود پروژه طراحی سایت مجتمع عالی و آموزشی و پژوهش

 

چکیده:

 در دنیای امروز که رفته رفته تمامی اعمالی که بشر انجام می دهد به صورت مجازی و از طریق اینترنت به منظور سهولت کار انجام می شود ، سایت های اینترنتی خود را به عنوان یکی از نیاز های انسان روز به روز بیشتر پیدا می کنند و هر شرکت ، نهاد ، مجموعه و هر شخصی برای نمایاندن خود به دیگران و گام برداشتن در جهت پیشرفت خویش ، نیازمند در اختیار داشتن وب سایتی می باشد .

 امروزه سایت های اینترنتی در حال جایگزین شدن به جای مغازه ها و بازار های فیزیکی و تبلیغات مختلف می باشند چرا که بشر امروزه به درستی معنی وقت طلاست را درک می کند و از تلف کردن وقت در رفت و آمد های مکرر و بی مورد به سطوح آمده است .

 اما نکته ای که در این میان خود نمایی می کند و بیش از پیش به چشم میآید لزوم حفظ مفهوم حفاظت اطلاعات در چهار چوب الکترونیکی جدید است و اینکه استفاده از امکاناتی که نهادی که سایتی را در اینترنت جهت استفاده ی عده ای خاص قرار می دهد ؛ فقط محدود به همان عده باشد . به عبارتی دیگر اجازه ی استفاده از آن امکانات را خود آن سایت برای کاربران تعیین کند .

 در چنین شرایطی است که نیاز به مجوز ها تحت وب ( ( Web Permissionsاحساس می شود. به همین منظور بر آن شدم تا این مفهوم نسبتا تازه را در قالب مجتمع عالی آموزشی و پژوهشی خراسان پیاده سازی نمایم .

 در طراحی این سایت علاوه بر پیاده سازی مفهوم Permission ها ، موارد دیگری از جمله برنامه نویسی های جاوا ، صفحات داینامیکی که متون آن های از بانک اطلاعاتی فراخوانی می شود و پیکر بندی آنها با استفاده از زبان های Server Side صورت می پذیرد و ... نیز استفاده شده که هر یک در جای خود جای بحث دارد که به اختصار در مورد آنها در ادامه توضیح داده خواهد شد .

 

منابع :

http://www.macromediax.com

http://www.irandevelopers.com

http://www.javascript.ir

http://www.etvto.ir

http://www.anfyteam.com

 

 فایل:word

صفحه:96

 

توجه:در صورت هر گونه مشکل در دریافت فایل به بخش پشتیبانی سایت اطلاع دهید تا لینک دوباره برای شما ارسال ویا مبلغ به حساب شما بازگردانده شود.

 اغلب محصولات به واسطه طرح تخیف ویژه ارزانتر از قیمت واقعی خود هستند

 

 

 





:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کامپیوتر , ,
:: برچسب‌ها: طراحی سایت مجتمع , دانلود پروژه , طراحی سایت مجتمع آموزشی ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 626
نویسنده : کیا فایل

تحقیق بازنشستگی

 

فرمت فایل: ورد(word) _ قابل ویرایش و بخشی از متن تحقیق - , Image result for word 

( -- قابل ویرایش 

 

تعداد صفحه : 2
تعریف بازنشستگی : عدم اشتغال به کار بیمه شده با سبب رسید ن به سن بازنشستگی مقرر در قانون دلایل با اهمیت شدن صندوقهای بازنشستگی افزایش درآمد و ثروت افزایش عمر جبران خدمات کارکنان ( معافیت مالیاتی ) انواع طرح های بازنشستگی : طرح بازنشستگی با سهم تعریف شده طرح بازنشستگی با مزایای مشخص طرح بازنشستگی تلفیقی ساختار تأمین اجتماعی درایران : الف : نظام مشارکتی ب : نظام حمایتی ( غیر مشارکتی ) ج : مؤسسات حمایتی و خیریه نظام مشارکتی : توسط صندوقهای مستمری و سازمان های دولتی مختلف اداره می شود . و به 5 دسته تقسیم می شود : سازمان تأمین اجتماعی سازمان بازنشستگی کشوری صندوق بازنشستگی نیروهای مسلح سازمان بیمه خدمات درمانی انواع دیگر طرح های بازنشستگی تأمین اجتماعی در دیگر کشورها تأمین اجتماعی در اردن تأمین اجتماعی در ایرلند تأمین اجتماعی در اردن : منابع درآمدی از محل مشارکت بیمه شده و کارفرما تآمین می شود و دولت هر گونه کسری احتمالی را از محل منابع عمومی تأمین می کند . سهم هر کدام به شرح زیر است : بیمه شده 5/5 درصد درآمد ناخالص کارفرما 9 درصد از لیست دسمزد میزان حق بیمه بیکاری و خویش فرما 5/14 درصد درآمد است . تأمین اجتماعی در ایرلند با توجه به درآمد نرخ های متفاوتی وجود دارد . منابع درآمدی توسط سه گروه تآمین می شود : درآمد هفتگی کمتر از 287 یورو ، حق بیمه تعلق نمی گیرد . به درآمد هفتگی کمتر از 356 یورو ، به ازای 127 یورو حق بیمه تعلق نمی گیرد و مابقی 4 درصد تعلق می گیرد به درآمد هفتگی بیش از 356 یورو ، به ازای 127 یورو 2 درصد و باقیمانده 6 درصد تعلق می گیرد .

 




:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کامپیوتر , ,
:: برچسب‌ها: بازنشستگی , تحقیق بازنشستگی ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 759
نویسنده : کیا فایل

پارک ساعی

 

این متن شامل 98 صفحه می باشد 

 

مجموعه اي را كه پيش رو داريد شامل يك سلسله اطلاعات واقعي در ارتباط با پارك ساعي تهران مي‌‌باشد كه در چندين بخش تقسيم گرديده است. از آنجاكه بررسي فضاي سبز موجود در يك پارك از ديدگاه زيست محيطي در اولويت نگرش به آن قرار دارد در اولين مطالعات درون اين پايان نامه به بررسي فضاي سبز موجود در پارك پرداخته شده است. فضاي سبز پارك مورد مطالعه در قالب درختان ، درختچه ها، گلها و گياهان علفي جاي گرفته است كه بنا بر اهميت بالاتر درختان و درختچه ها در مطالعات زيست محيطي به اين دسته از گياهان عنايت بيشتري شده است و انواع موجود، آمار و پراكندگي درختان و درختچه ها تعريف گرديده است. پس از آن گلها و گياهان علفي ذكر شده است كه در نهايت فضاي سبز موجود در پارك را تشكيل داده است. بعد از اين فعاليتها اجزاي تشكيل دهنده پارك به لحاظ داشتن وسعت مطلب در دو گروه خدمات ضروري و خدمات رفاهي و تفريحي پارك تقسيم شده است و بررسي هركدام از زير مجموعه هاي اين دو گروه بر حسب امكانات موجود و مطالعات صورت پذيرفته بخش عمده مطالعات را به خود اختصاص داده است .همان طور كه مي‌‌دانيد بعد از هر كار صورت پذيرفته اي ، ارزيابي و چگونگي پيشرفت و يا رشد نزولي آن از عمده فعاليتهاي لازم براي بررسي صحت عملكرد آن مي‌‌باشد. در اين پايان نامه نيز تا حدودي به اين امر پرداخته شده است . ارزيابي پارك از جهات مختلف و نتيجه اين مطالعات به همراهي بررسي تعارضات موجود در پارك از جمله فعاليتهاي صورت گرفته است. با توجه به نتايج حاصله از ارزيابي و بررسي تعارضات موجود از ديدگاه زيست محيطي و طراحي منظر در نهايت به ارائه پيشنهادات اصلاحي در راه حل و يا بهبود تنگناها و مشكلات موجود در پارك پرداخته شده است. هدف عمده از ارائه اين پيشنهادات بالا بردن كيفيت استفاده از پارك، آموزش بهينه استفاده كردن پارك براي مسئولان امر، رضايت خاطر بازديدكنندگان و ساختن محيط زيستي سالم و سبز بوده است.

بدان اميد كه مجموعه تقديمي‌‌كه براي نخستين بار در زمينه فضاي سبز شهري در قالب پايان نامه دانشجويي در مقطع كارشناسي رشته مهندسي محيط زيست تنظيم يافته است همواره گام كوچكي در راه اعتلاي سبز بودن، سبز انديشيدن، طبيعت گرايي و انسان دوستي بردارد. عشق به سبز بودن، عشق به طبيعت، عشق به روشني آبها و عشق به آفتاب پر فروغ زندگي تقديم بر رهروان راستين سبز زيستن باد.

 

مقدمه

آنچه كه بررسي زيست محيطي ناميده مي‌‌شود در نگاهي عميقتر فراتر از آن است كه بتوان در مدتي كوتاه به صورت كامل به آن دست پيدا كرد . در تهيه اين پايان نامه مسائل و دشواريهاي خاصي از جمله كمبود منابع كتابخانه اي، دقيق نبودن آمار و اطلاعات ارائه شده از طرف سازمانهاي مرتبط و پراكندگي و عدم انسجام گزارشات موجود در ارتباط با پارك سبب گرديد كه كار طولاني تر شود. همكاريهاي مسئولين پارك و ارائه آماري كه به دست آوردن آنها بسيار وقتگير و مشكل بود و از همه مهمتر كمك بي‌دريغ آنها در مطالعات ميداني از جمله محاسن كار محسوب مي‌‌گردند. در اين پايا ن نامه به بررسي اجزاي تشكيل دهنده پارك پرداخته شده و سپس به ارزيابي و در نهايت بررسي تعارضات و ارائه چندين راهكار اصلاحي پرداخته شده است.

  

فصل اول

 كليات

  

1-1- هدف از انجام تحقيق

با عنايت به نيازمنديهاي روز افزون جامعه به توسعه فضاهاي سبز شهري لزوم آگاهي و شناخت عميقتر نسبت به اين قبيل اماكن از كليه جهات بر انسانها مفروض است. همانطور كه بر همگان واضح است شناخت و داشتن آگاهي بيشتر در بارة يك پارك سبب ايجاد انگيزه و علاقه در ارتباط با آن پارك مي‌‌گردد و بازديد كنندگان امكان استفاده بهينه از پارك را مي‌‌يابند و اين نكته از آنجا اهميت بيشتري پيدا مي‌‌كند كه سبب ارتقاء سطح كيفي و بهبود آن مي‌‌گردد. در اين ارتباط هدف اساسي از كالبد شكافي و تشريح اجزاي پارك ساعي به عنوان يك الگوي بارز و قابل تعميم در ساير پاركهاي شهري در قدم اول، ايجاد شور و انگيزه مضاعف و تشديد احساس مسئوليت‌پذيري در كليه آحاد جامعه در امر شناخت، حفظ، نگهداري و پاسداري از اين كانونها به عنوان باغها و سرمايه هاي ملي بوده و در قدمهاي بعدي با توجه به بروز يك سلسله از توهمات نسبت به حقيقت ذاتي و موجوديت پاركهاي شهري ، ركود و يكنواختي حاكم بر جو و بافت بازديدكنندگان و به خصوص كمبود مراكز فرهنگي و تفريحي، تشويق و ترغيب اولياي امور نسبت به بررسيهاي همه جانبه و تدوين برنامه‌هاي اصولي در راه غني سازي اين كارگاههاي فرهنگساز كشور مطمع نظر مي‌باشد. با اميد به آنكه بتوان با ساخت محيطهايي هرچند كوچك در بناسازي پايه هاي يك جامعه سالم شريك بود.

 

1-2- پيشينه تحقيق

پارك ساعي تهران تنها يادگار ايده درختكاري در تپه هاي شمالي شهر تهران مي‌‌باشد كه توسط مرحوم مهندس ساعي در چندين دهه پيش ارائه گرديد. در آن زمان هيچگونه بررسي و يا تحقيق بيشتري در ارتباط با شرايط آن موقع پارك صورت نگرفته بود و بعدها پس از تحويل پارك به شهرداري تهران در چگونگي بهره برداري از پارك تغييراتي صورت گرفت و بنابراين تنها آمار و ارقام تقريبي از آن در صورتجلسه هاي موجود ثبت گرديده است.بررسيهاي گسترده تر در ارتباط با اين پارك‌ تنها گزارشات پراكنده اي را از وضعيت پارك در سازمانهاي مرتبط از جمله شهرداري منطقه 6 و سازمان پاركها و فضاي سبز شهر تهران نشان مي‌‌دهد كه آن هم به صورت دستنويس هاي غير رسمي‌‌مي‌‌باشد و ساير اطلاعات در حد نقل قول مسئولين سازمانهاي مذكور 
مي‌‌باشد در اين ميان تنها گزارش رسمي‌‌موجود گزارش نگرشي بر پارك ساعي تهران مي‌‌باشد كه با همكاري اركان مختلف موجود در شهرداري منطقه 6 تهيه و تنظيم گرديده است كه مربوط به سال 77 مي‌‌باشد. لذا آنچه در اين مجموعه خوانده مي‌‌شود نتيجه يك بررسي كلي و تدوين اطلاعات مختلف از منابع گوناگون دولتي و

 


 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: پارک ساعی , تهران ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 1102
نویسنده : کیا فایل

آفت‌كشها

 

این متن شامل 172 صفحه می باشد 

- تحقيق در زمينه ايجاد بانك اطلاعات سموم كشور و گياهان آفت كشها

2- تحقيقات در زمينه شيمي مايكوتوكسينها به منظور شناسايي و اندازه‌گيري انواع آن و بررسي روشهاي توكسين‌زائي

3- ارائه و اجراي طرحهاي تحقيقاتي در زمينه تعيين باقيمانده سموم روي محصولات كشاورزي و تعيين دوره كارنس آنها

4- تعيين ميزان مجاز و حداكثر اغماض باقيمانده سموم روي محصولات كشاورزي

5- ارائه و اجراي طرحهاي تحقيقاتي در زمينه فرمولاسيون سموم امولسيفايرها و مواد حامل با توجه به شراط اقليمي كشور

6- ارائه و اجراي طرحهاي تحقيقاتي در زمينه زيست سنجي سموم و بررسي ايجاد مقاومت به آفت‌كشها

7- ارائه و اجراي طرحهاي تحقيقاتي در زمينه تاثير مواد موثره گياهي روي آفات و بيماريهاي گياهي و علفهاي هرز

8- تحقيق در زمينه عصاره‌گيري، استخراج و فرمولاسيون مواد موثره گياهي

9- تحقيق در زمينه روشهاي مختلف سمپاشي و تعيين بهترين روش مبارزه شيميايي با آفات و بيماريهاي گياهي و علفهاي هرز

10- تحقيق در زمينه ماده تكنيكال سموم مورد مصرف در كشور

11- تحقيق و اجراي طرحهاي مربوط به روشهاي سمپاشي به منظور كاهش سم مصرفي و كاهش آلودگي محيط زيست.

12- هماهنگي امور آزمايش و ثبت سموم جديد

13- تهيه گزارش طرحهاي انجام شده

14- ارائه نتايج طرحهاي تحقيقاتي و چاپ و انتشار آنها به صورت مقاله تحقيقي

15- عنداللزوم ساير موارديكه در ارتباط با كاربرد سموم كشاورزي به بخش ارجاع گردد.

اصول كروماتوگرافي لايه نازك Thin lyer chromatography

تعدادي از تركيبات هم خانواده، به طور عمده در قسمت ليپيدها وجود دارد كه با كروماتوگرافي كاغذي نمي‌توان به نتايج دلخواه رسيد، بنابراين احتياج به روش ديگري داريم كه آنها را خوب از هم جدا كند، براي مثال اسيدهاي چرب بسيار شبيه را به آساني و سادگي مي‌توان با كروماتوگرافي لايه نازك به طور دقيق از هم جدا كرد. همانطور كه آمينواسيدهاي بسيار شبيه را به وسيله كروماتوگرافي كاغذي از هم جدا مي‌كنيم.

با توسعه كروماتوگرافي لايه نازك، معلوم شد كه اين روش در مقايسه با كاغذ مزيتهايي دارد. كروماتوگرافي كاغذي در حقيقت كروماتوگرافي روي لايه نازكي از سلولز است كه متكي به خود مي‌باشد، در صورتي كه كروماتوگرافي لايه نازك ممكن است روي لايه‌هاي نازك انواع وسيعي از مواد معدني پودر شده مثل سيليكاژل، سيليت و آلومينا، و روي مواد آلي مثل سلولز و سلولزهايي كه به طور شيميايي تغيير يافته‌اند، انجام گيرد. بنابراين مي‌توان لايه ماده مخصوصي را انتخاب كرد كه آن ماده براي جداسازي گروهي از تركيبات از بقيه مناسب‌تر باشد.

بعلاوه زمان لازم براي جداسازي رضايت‌بخش به طور قابل ملاحظه‌ در TLC كوتاهتر است.

تفكيك خوب است، لكه‌ها به طور كلي خيلي متراكمتر هستند مقادير خيلي كم (در مقياس زير ميكروگرم) جدا مي‌گردند و به آساني بازيابي مي‌شوند، واكنشگرهاي مكانياب با قدرت خورندگي زياد، مثل سولفوريك اسيد را مي‌توان روي صفحات سيلكا و آلومينا پاشيد بدون اينكه به پوشش آن اثر بكند و اين لايه براي بازيابي مواد جذب شده از لكه يا نوار بوسيله شستشو به راحتي با يك اسپاتول ظريف تراشيده مي‌شود.

كروماتوگرافي لايه نازك چيست؟

اساساً كروماتوگرافي لايه نازك روشي براي جداسازي و شناسايي مواد شيميايي با حركت حلال روي لايه نازك از جاذب مناسب است؛ اين جاذب عموماً با يك چسباننده روي صفحه‌اي از شيشه يا ديگر مواد كه براي لايه بعنوان يك حامل بي‌اثر است گذاشته مي‌شود. لايه با ساختن يك دوغاب از ماده‌اي با ذرات ريز با يك مايع مناسب، مثل آب، و ريختن آن روي صفحه شيشه‌اي و سپس پخش كردن آن در لايه نازك يا هر لايه ديگر و خشك كردن آن تهيه مي‌شود. جاذبهاي خشك شده به صفحه مي‌چسبند.

چون روش ساختن دوغاب و مايع معلق بكار رفته به ماده مخصوص لايه نازك مصرف شده بستگي دارد بنابراين، شرح كامل روش درست كردن لايه، متنوع خواهد بود.

هر چند از اين نقطه به بعد، اين روش با روش كروماتوگرافي كاغذي صعودي يكسان است، يعني ابتدا لكه گذاشته شده، سپس خشك مي‌شود، صفحه را به طور عمود يا تقريباً عمود در يك حلال مناسب قرار مي‌دهيم.

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: آفت کش ها , آفت کش ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 561
نویسنده : کیا فایل

بررسي وضعيت پرندگان باغ وحش تهران

 

این متن شامل 78 صفحه می باشد 

 

پرندگان و حيوانات از دير باز مورد توجه خاص و احترام ايرانيان بوده اند ، به نحوي كه در روزگار هخامنشيان، برخي از آنان حتي جنبه تقدس يافته و هنرمندان تصوير آنها راروي ديوار كاخها و معابد نقش مي‌كردند . علاوه بر آن، تصاوير اين حيوانات و پرندگان به اصطلاح مقدس راگاه از سنگ ، نقره ، طلا ومفرغ مي‌ساختند ، يا تصوير آنها را بر آثار هندي خود نقش مي‌كردند . عقاب و شاهين به خاطر بلند پروازي و تيز هوشي و تيز جنگي ، غالباّ به صورت تك تك و زماني باهم ، در يك اثر هنري جلوه گري مي‌كنند . با پيشرفت علوم و پي ريزي دانش اكولوژي و توسعه آن كه نقش و اهميت و جايگاه ويژه كليه مجموعه حياتي طبيعت و تاثيرات آنها را بر يكديگر آشكارتر گرداند ، نقش پرندگان در زندگي انسان اهميت بيشتري يافت . مطالعه در زمينه كنترل بيماريها و آفات كشاورزي توسط پرندگان ، اهميت آنها رادو چندان كرده ، زيرا به طوري كه آشكار شده ، پرندگان در زمره مهمترين عوامل كنترل كننده آفات نباتي قرار دارند . پرندگان علاوه بر دانه خواري و نتيجتاّ كنترل علفهاي هرز ، ناقلين بيماريها و بسياري از حشرات مضر را نيز كنترل مي‌كنند . ذكر اين مطلب ضروري است كه بسياري از پرندگان دانه خور ، خساراتي هم به مزارع وارد مي‌كنند، ولي بر خلاف تصور عموم ، حتي اگر شواهد متعددي در مورد نقش زيانبار پرندگان براي محصولات زراعي بيش از آنچه موجود است در دست باشد، باز هم نمي‌توان از ارزشهاي بي شمار آنها چشم پوشيد . اصولأّ در مقايسه با ارزشهاي متعدد پرندگان در زمينه سالم سازي محيط زيست خسارات آنها جداّ قابل اغماض است . از طرف ديگر ، اهميت اقتصادي پرندگان وحشي و اهلي براي انسان به عنوان منبع تامين پروتئين ، آنچنان روشن است كه بي نياز از توضيح است . تنها با توجه به نقش پرندگان در طبيعت است كه مي‌توان به ارزش وجودي و اهميت واقعي آنها پي برد .

انسان شهر نشين امروز ، براي جبران دست كم برخي از زيانكاريها و لطمات هولناكي كه به طبيعت وارد آورده است ، مي‌بايست دست به تمهيدات براي حفظ تنوع زيستي زده و سعي در نگهداري بازمانده هاي طبيعت داشته باشد. ايجاد باغ وحش ها ، از جمله اين تمهيدات است . متاسفانه ، شناخت و آگاهي مردم ايران از باغ وحش ها بسيار اندك است .

در باغ وحش تهران ، حدود 30 گونه پرنده وجود دارد كه در شرايطي كه چندان هم مناسب نيست به حيات خود ادامه مي‌دهند . اميد است كه با ارائه مطالبي در زمينه وضعيت پرندگان باغ وحش تهران ، باتوجه به اهداف حفاظتي ، تحقيقاتي ، آموزشي و تفريحي باغ وحش ها ، شرايط مساعدي براي نگهداري پرندگان فراهم گردد.

  

فصل اول

 

كليات

 1-1- هدف

پرندگان كه گروه عظيمي‌از جانوران مهره دار را تشكيل مي‌دهند ، داراي نقش و اهميت ويژه اي در طبيعت هستند . در حقيقت پرندگان باز گوكننده و نمايانگر وضعيت اكولوژي محيط زيستشان هستند . بنابراين يك پرنده شناس بايد يك محيط شناس خوب نيز باشد و اينجاست كه پيوستگي مسائل زيست محيطي روشن مي‌گردد . وجود گونه هايي از پرندگان در باغ وحش تهران و شرايط زيستي آنها در اسارت ، نگارنده را بر آن داشت تا پژوهش خود را بر اين اساس قرار دهد. با اين اميد كه كارشناسان علاقه مندان و دست اندركاران محيط زيست به باغ وحش ها، به عنوان مكاني مهم و حساس براي حفظ و بقاي گونه هاي مختلف جانوري توجه داشته باشند.

 

 1-2- پيشينه تحقيق

در تابستان 1378 ، خانم مهندس علي عسگري ، وضعيت باغ وحشهاي ايران را از زمان پيدايش تا كنون مورد بررسي قرار دادند ، غير از اين ، هيچگونه پيشينه تحقيقي در رابطه با اين موضوع موجود نمي‌باشد .

 1-3- روش كار و تحقيق

بازديد چند مرحله اي از باغ وحش تهران و مراجعه به كتابخانه ها ، روش جمع آوري اطلاعات براي انجام اين پروژه بوده است . كتابخانه ها و سازمانها و مراكز مراجعه شده ، شامل موارد زير مي‌باشد :

- اداره كل منابع طبيعي استان تهران

- كتابخانه موزه آثار طبيعي و حيات وحش دارآباد

- كتابخانه سازمان حفاظت محيط زيست

- كتابخانه دانشكده منابع طبيعي دانشگاه تهران

- باغ وحش تهران

 

 

فصل دوم

 معرفي باغ وحشها و اهداف آنها

 2-1- باغ وحش و سابقه تاريخي آن

نخستين باغ وحشي كه تاريخ به آن اشاره مي‌كند ، باغ شعور است كه 1100 سال قبل از ميلاد به وسيله نخستين پادشاه سلسه چو در چين ايجاد شد . در قرن هاي بعد نيز باغ وحش هايي به عناوين و اشكال گوناگون از جمله پاركهاي پادشاهان و رجال ، كارناوال و سيرك به وجود آمده است ، ظهور باغ باغ وحش به شكل عمومي‌و عام المنفعه آن از زماني آغاز شد كه محققين مبتكر ، جانوران عجيب و غريبي را از كشورها و مناطق ناشناخته به همراه مي‌آورند و مردم براي ارضاي حس كنجكاوي به تماشاي آنها مي‌شتافتند . البته اين سيستم به يك موزه زنده شبيه تر بود تا به باغ وحش به معناي امروزي آن ، در اين باغ وحشها حيوانات را در قفس هايي كه فقط به اندازه جثه آنها گنجايش داشت نگهداري مي‌نمودند . امروزه اينگونه قفس ها تقريباّ از ميان رفته است و تمايل عمومي‌بر آن است براي كليه جانوران محيطي فراهم شود ، كه به زادگاه و زيستگاه طبيعي آنها شباهت داشته باشد ولي اين منظور هنوز در اكثر باغ وحش ها بيشتر به وسيله تزئينات مصنوعي و اشكال معماري و بعضاّ با گياهان گوناگون تامين مي‌شود و در نتيجه گرچه بعضي از تماشاگران اين محيط را طبيعي و مناسب تشخيص مي‌دهند ولي براي حيوانات درون آن همچنان به منزله قفس است . براي نگهداري از حيوانات صرفاّ تغذيه مناسب و بهداشت كافي نيست بلكه بايد پا به پاي آن براي ارضاي عادات بيولوژيكي حيوانات مثلاّ از لحاظ گروه بندي ، خوابيدن ، تميز كردن و پاسداري قلمرو نيز وقت كافي مبذول گردد .

 




:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: پرندگان باغ وحش , باغ پرندگان , باغ وحش ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 573
نویسنده : کیا فایل

پایان نامه کارگاه مهارتهای عمومی مدیریت

 

این متن شامل 62 صفحه می باشد 

 

جلسه یکی از مؤلفه های اصلی و مهم در کسب و کار است. اما برگزاری جلسه مستلزم صرف زمان و هزینه است. که صد البته هر دو بسیار ارزشمند هستند. بنابراین بهتر است فقط زمانی تشکیل جلسه بدهیم که ضرورت داشته باشد و باید همیشه جلسات مختصر و مفید باشند.

جلسه چیست؟

یک جلسه کاری عبارت است از گروههای عده ای از افراد که با هدف مشکلات یا اخذ تصمیمات کاری انجام می شود. اکثر جلسات کاری جنبه رسمی دارند و بایستی زمان و مکان آنها از قبل مشخص شده باشد. تعداد افراد شرکت کننده معمولاً بیشتر از دو نفر است ولی میتواند بین دو نفر هم باشد. جلسه دارای هدف مشخصی است که در دستور جلسه ذکر می شود و قبل از تشکیل جلسه بین شرکت کنندگان توزیع می شود.

بررسی هزینه ها :

بهترین جلسات آنهایی هستند که فقط با حضور افراد مرتبط با موضوع، تشکیل می شوند و ضمن صرفه جویی در وقت و هزینه ها دانش ایشان برای دست یابی به یک هدف مشخص مورد استفاده بهینه قرار میگیرد:

آگاهی از اهداف

معمولاً هدف از برگزاری نشست های کاری در یکی از مقوله های زیر است

  • انتقال اطلاعات یا ارائه توصیه ها و رهنمودهای کاری؛
  • صدور دستورات ؛
  • رسیدگی به گلایه ها و شکایات یا انجام قضاوت؛
  • اتخاذ یا اجرای تصمیمات کاری؛
  • دستیابی به ایده های نو؛
  • ارائه یک طرح پیشنهادی جهت بررسی و به تصویب رساندن آن.
  • تنظیم وقت

پس از اتخاذ تصمیم در مورد هدف اصلی تشکیل جلسه، تاریخ و زمان برگزاری جلسه متناسب با وقت کلیه افرادی که حضورشان ضروری است تنظیم می گردد/

  • تأکید بر اهداف

اهداف را بایستی بصورت کلی و جزئی خلاصه کرد تا کلیه شرکت کنندگان آنها را بخاطر داشته باشند تا چنانچه از مسیر اصلی بحث دور شدند آنها را متوجه دستور جلسه کرد.

نکته : اگر بدون تشکیل جلسه میتوان موضوعی را حل و فصل کرد، حتماً همین کار را انجام دهید.

جلسات رسمی

قوانین مربوط به برگزاری نشستهای رسمی ممکن است بسیار پیچیده و از کشوری به کشور دیگر، یا سازمانی به سازمان دیگر متفاوت باشد. از جلسات رسمی عبارتند از : جلسات هیئت مدیره، جلسات عمومی، کنفرانسها ، جلسات خارجی، مجامع عمومی سالیانه، جلسات کمیته های دائمی.

نکته : استفاده از ارتباطات مجاری مثل کنفرانسهای تلفنی، ویدیویی، اینترنت، پست الکترونیک و پیام های اینترنتی در برگزاری جلسات بسیار مفید است.

عوامل مؤثر بر برگزاری جلسه

1)انتخاب نوع جلسه : رسمی یا غیر رسمی باشد.

2)تعداد شرکت کنندگان : معمولاً جلسات شش تا نه نفره با کارایی بیشتری همراه است.

3)با گذاشتن یک ساعت مچی روی میز : تنظیم وقت جلسه

4)دستور جلسه : از قبل آماده و کاملاً مطابق آن جلسه را پیش برود.

  • مقدمات تشکیل جلسه

بایستی فرصتی را به فراهم کردن مقدمات تشکیل جلسه اختصاص دهیم، با اینکار به هیچ وجه اتلاف وقت نیست. نتیجه فعالیتها و هماهنگی های قبل از نشست باید به گونه ای باشد که افراد کلیدی حتماً در زمان و مکان مناسب در جلسه حضور یابند و در نهایت تصمیمات منطقی و درستی را اتخاذ کنند.

  • انتخاب شرکت کنندگان

- کسانی را بایستی انتخاب کرد که حضور آنها ضروری و بتوانند با استفاده از مهارت یا پیشنهادات خود نقش مفیدی ایفا کنند.

- نقش شرکت کنندگان ارزیابی شود و نام آنها در دستور جلسه کنار مورد مربوطه یادداشت شود.

  • اطلاع دادن به شرکت کنندگان

تاریخ، زمان، مکان و هدف از تشکیل جلسه را دقیقاً به اطلاع شرکت کنندگان برسانید و گاهی اوقات راحت ترین کار این است که از شرکت کنندگان بخواهید در همین جلسه زمان تشکیل جلسه بعدی را مشخص و قطعی کنید.

  • تهیه و دستور جلسه

گرد آوری مفاد دستور جلسه فهرستی از موارد و موضوعاتی است که قرار است در طول جلسه مطرح شوند و مورد بحث و بررسی قرار گیرند.

دستور جلسه بایستی کوتاه، ساده، و واضح و روشن باشد. (نمونه دستور جلسه ص 22)

تنظیم – دستور جلسه باید حاوی عناوین مورد بحث و جزئیات مربوط به تاریخ، زمان، مکان و هدف باشد.

توزیع – پس از تهیه پیش نویس باید آنرا به تأیید شرکت کنندگان رسانده و در صورت تغییر در آن دیگران بایستی مطلع شوند.

  • تعیین محل جلسه

مکان بایستی از نظر شرکت کنندگان راحت و مناسب باشد (حداقل سر و صدا و نور و دما و تهویه مطلوب باشد) و نیز با اهداف جلسات سازگاری داشته باشد مثلاً اگر هدف آشنایی دو گروه با هم می باشد بهتر است در فضایی آرام در خارج از شهر باشد.

- انواع محل های برگزاری جلسه: دفتر شما – دفتر یکی از دبیرستان – اتاق جلسات شرکت – اتاق جلسه خارج از شرکت مرکز کنفرانس – محل های خارج از شهر

  • محل نشستن شرکت کنندگان

از قبل در مورد محل نشستن افراد تصمیم بگیرید. در جلسات تک به تک سه روش حمایتی (نسبت به طرف مقابل با یک زاویه قائمه بنشینید) مشارکتی (در کنار او بنشینید) رودر رو( در طرف دیگر میز روبروی او بنشینید)

در جلسات گروهی سه روش مخالفت رودر رو (افراد دارای نقطه نظرات مخالف در دو طرف یک میز مستطیلی می نشینند) رعایت سلسله مراتب (رئیس جلسه سر یک میز مستطیل و بقیه به ترتیب ارشدیت در کناره های میز مستطیل شکل می نشینند ) بحث آزاد ( از میر گرد استفاده می شود)

  • فراهم کردن تمهیدات لازم

_ آماده سازی محل تشکیل جلسه مثل مرتب کردن میز و صندلی ها و چک کردن وسایل سمعی بصری یا توزیع دستور جلسه ، تهیه نوشت افزار، تنظیم اوقات استراحت.

  • حضور در جلسه

تلاش در جهت دست یابی به اهداف یک جلسه مسئولیت تک تک شرکت کنندگان در آن است. لذا لازم است حتماً از قبل خود را آماده کنید و فعالانه مشارکت داشته باشید. به وضعیت ظاهری و شیوه سخن گفتن و نیز گوش دادن به صحبتهای دیگران توجه خاصی کنید.

  • تنظیم صورت جلسه

توسط منشی جلسه تهیه می شود و شامل خلاصه مذاکرات و تصمیم گیریی هایی است که به صورت مکتوب جزو سوابق نگهداری شوند. در متن صورتجلسه باید زمان و مکان، اسامی شرکت کنندگان، مفاد

 


 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: مهارت های مدیریت , مهارت های عمومی مدیریت , مدیریت , پایان نامه ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 526
نویسنده : کیا فایل

پایان نامه بررسی تاثیرات آلودگی محیط زیست بر رفتار

 

این متن شامل 75 صفحه می باشد 

 

درفصل اول مقدمه ای جهت آشنایی با اهداف این تحقیق آورده شده، وسپس مفهوم آلودگی بیان گردیده است.

درفصل دوم، آلودگی هوا وبرخی آلاینده های موجود درهوای آلوده، ازنظرتاثیرشان برسلامت رفتارو روان مورد بررسی قرارمی گیرد.

ابتدا فلزات سنگین، که یکی ازمهم ترین آلاینده های زیست محیطی محسوب می شوند، معرفی شده و سپس به بررسی تاثیرات سرب به عنوان یکی ازفراوانترین وسمی ترین فلزات سنگین برروی رفتار کودکان وهمچنین رفتارهای ضد اجتماعی پسران جوان بررسی شده است. نتیجه این بررسی ها نشان می دهد که درکودکانی که درمعرض تماس با سرب قرارمی گیرند، کاهش ضریب هوشی، ناتوانیهای گفتاری، کاهش حافظه کوتاه مدت، کاهش سرعت عکس العمل ها، بیش فعالی، تحریک پذیری زیاد و سایررفتارهای منفی را می توان مشاهده کرد. همچنین براساس این تحقیقات، رفتارهای ضد اجتماعی در پسرانی که نسبت به پسران دیگر بیشتر درتماس با این آلاینده بودند، افزایش بیشتری را نشان می دهد.

ازآنجا که مواد موجود درسیگارمی توانند باعث آلودگی هوا شده وازاین جهت سلامت جسم و روان را تهدید می کنند، بحثی درمورداثرات سیگارکشیدن مادران دردوران بارداری برروی سلامت رفتارهای کودکان آنها بیان شده است، که نشان می دهد کودکانی که مادران آنها دردوران بارداری مصرف زیاد سیگارداشته اند،کودکانشان دچاراختلالات رفتاری بیشتروتمایلشان برای ارتکاب اعمال مجرمانه وضد اجتماعی ، بیش ازسایرکودکان می باشد. البته این نتایج را نمی توان به تمام این کودکان تعمیم داد.

پلی کلرید بی فنیل (PCB ) یکی دیگر ازآلاینده های زیست محیطی محسوب می شود که نقش آن در رفتارکودکان وهمچنین تاثیرات آن همراه با سرب بررفتار رت ها مورد توجه قرارگرفته است. نتایج نشان می دهد، کودکان آلوده شده با (PCB) دچارمشکلات حرکتی، گفتاری،اختلالات شخصیتی، ونیز کاهش حافظه خواهند بود.علاوه براین بررسی این ماده به همراه سرب برروی رتها و نوزادان نارس نشان می دهد، تاثیرات این دوماده بربدن بسیارمشابه هم بوده واحتمال می رود، مواد موجود دراین دو ترکیب از طریق فرایندهای مشابهی تاثیرات خود را اعمال می کنند.

یکی از آلاینده های دوران جنگ تحمیلی، گازخردل بود که با گذشت زمان نسبتا طولانی ازآن دوران همچنان تاثیرات مخرب آن بر جانبازان شیمیایی باقی مانده است، که در این فصل مختصری درمورد این تاثیرات ازجنبه روانی ورفتاری صحبت شده است. با انجام آزمایشاتی که برروی جانبازان جنگ تحمیلی صورت گرفته است، مشخص شده است که آن دسته ازجانبازان که با گازهای سمی که به طور عمده گازخردل می باشد مسموم شده اند، نسبت به دیگرجانبازان دچاراختلالات روانی و رفتاری مانند اختلالات اضطرابی،افسردگی و کاهش کیفیت بیشتری درزندگی روزمره خود می باشند.

بعد ازبحث آلاینده ها به بحث درباره سموم پرداخته شده است ومتیل مرکوری(MeHg) به عنوان یکی ازاین سموم معرفی و تاثیرات عصبی- رفتاری آن برنوزادان و حیوانات گفته خواهد شد. مطالعات بر روی اثراین ماده برانسان وحیوان نشان می دهد، متیل مرکوری به عنوان یکی ازخطرناکترین آلاینده های موجود در محیط زیست می تواند سبب بروزمشکلات حسی – رفتاری وعقب ماندگیهای ذهنی در کودکان شود. ازاثرات دیگر آن می توان کاهش وزن زمان تولد را نام برد.

درپایان این فصل، تاثیرات آلودگی هوا برحشرات انگل گیاهی مورد بررسی قرارگرفته است.حشرات انگل گیاهی برای گیاهان آفت به عنوان یک کنترل کننده بیولوژیکی حائزاهمیت می باشند، اما آلاینده های موجود درهوا به خصوص اوزون باعث کاهش رفتارهای انگلی دراین حشرات شده، و در نهایت باعث کاهش مبارزه طبیعی با گیاهان آفت خواهد شد.

درفصل سوم به بررسی آلودگی صوتی، به عنوان یکی ازشایعترین آلودگیهای زیست محیطی خواهیم پرداخت. بعدازتعریف آلودگی صوتی ، آلودگی صوتی محل کار وتاثیر آن برکارکنان این مکانها مورد بررسی قرار خواهد گرفت. افرادی که درمکان های پرسروصدا مانند برخی ازکارخانجات مشغول به کارمی باشند، با خطر کاهش شنوایی غیر قابل جبران روبرو خواهند بود. علاوه براین بسیاری ازاین افراد دربرخوردهای روزمره خود با دیگران دچارمشکل می باشند. درواقع آلودگی صوتی با تاثیر بر روان وکاهش سلامت روانی، سلامت رفتاری این افراد را نیزدچاراشکال می کند.

یکی ازمکان های حساس به سروصدا بخش مراقبت های ویژه نوزادان می باشد،بنابراین دراین فصل سعی شده است تاثیرات آلودگی صوتی دراین بخش، برروی نوزادان مورد ازریابی قرارگیرد. باتوجه توجه به این نکته که شنوایی انسان در بدو تولد کامل است، نوزادان قادرخواهند بود صداهای اطراف خود را شنیده ونسبت به آن واکنش نشان دهند. بنابراین هرگونه آلودگی صوتی دراین بخش،می توانند باعث ایجاد تنش درنوزادان شود.

اثرات مخرب آلودگی صوتی تنها شامل انسان ها نمی شود، بلکه حیوانات و دیگرموجودات نیزازاین تاثیرات درامان نیستند. بنابراین تاثیرصداهای زیرآب بررفتار پستانداران دریایی وبه عنوان نمونه بر رفتاردلفین ها مورد بررسی قرارگرفته است. موجودات زیرآب ها می توانند امواج صوتی که به عمق آب می روند را دریافت کنند. بسیاری ازاین صداها برای این موجودات آزاردهنده بوده و باعث بروز واکنشهای متفاوتی درآن ها خواهد شد. یکی ازپستانداران آبزی دلفین ها می باشند که با آزمایشاتی که در رابطه با رفتار خودکشی آنها صورت گرفته است، مشخص شده که عامل اصلی این رفتار، آلودگی صوتی موجود درآبها می باشد.

درفصل چهارم، آلودگی آب ها وآلاینده هایی که موجب آلودگی آب می شوند، مورد بررسی قرارگرفته است.

با صنعتی شدن شهرها و گسترش کارخانجات این تهدید بیشترشده است. حلال های شیمیایی که توسط انسان ساخته می شوند، درصورت ورود به آبها باعث آلودگی آن ها خواهند شد، بنابراین دراین فصل به بررسی تاثیر این مواد بررفتارپرداخته شده است.

سپس تاثیرات استات سرب برسیاه ماهی قنات وتاثیرات مس برموجودات آبزی، به عنوان دومورد از آلاینده های آب بیان شده است. تاثیر استات سرب برسیاه ماهی قتات نشان داد که غلظت مشخصی ازاین ماده باعث رفتارهای غیرنرمال مانند چرخشهای سریع وبی تابی دراین موجود خواهد شد.

درمورد آلودگی آب با مس و بررسی دو رفتارشناگری ونورگرایی درگونه پلانکتونی به نام Nauplii Barnacl این نتیجه به دست آمد که غلظت مس بیش ازحد مجازبراین دو رفتاراثرات منفی و مخربی خواهد گذاشت.

درفصل پنجم آلودگی نوری مورد بررسی قرار گرفته است. این آلودگی نسبت به دیگر آلودگیها تقریبا ناشناخته مانده و به آن توجه کافی نشده است. در این فصل اثر این آلودگی برانسان، حیوانات وگیاهان بیان شده است.درمورد انسان این تاثیرات به صورت به هم خوردن ساعت بیولوژیک بدن و درنتیجه تغییرات مختلفی که درچرخه های خواب و بیداری و تنظیم حرارت بدن و... اتفاق می افتد خواهد بود

حیوانات براثراین آلودگی قوه جهت یابی خود را ازدست خواهند داد و در پیدا کردن مسیردچارمشکل خواهند شد وگاهی براثربرخورد با موانع احتمال کشته شدنشان وجود دارد.

 

 

 



 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: آلودگی محیط زیست , آلودگی و تاثیر آن بر رفتار ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 515
نویسنده : کیا فایل

دانلود مقاله مورفولوژی وریخت شناسی گیاه ذرت(پاورپوینت )

دانلود مقاله مورفولوژی وریخت شناسی گیاه ذرت(پاورپوینت )

 

عنوان فایل : دانلود مقاله مورفولوژی وریخت شناسی گیاه ذرت

نوع فایل : پاورپوینت

حجم فایل : 7 مگ

تعداد صفحات : 58 ص

شرح مختصر :

ذرت((corn با نام علمی Zea mays یکی از غلات گرمسیری و از خانواده گندمیان (گرامینه) متعلق به گیاهان تک لپه می‌باشد. گیاه ذرت ، تنها غله‌ای است که در کشور مکزیک و گواتمالا تکامل یافته است. ذرت پرمحصول‌ترین غله دنیا به حساب می‌آید و از لحاظ مقدار تولید ، پس از گندم و برنج قرار می‌گیرد. امروزه ذرت در تغذیه بسیاری از مردمان دنیا نقش اساسی دارد.

فهرست مطالب :

مقدمه

منشا و تاريخچه ذرت

مشخصات گياهشناسي ذرت

ساختار ريشه

انواع گل

گل نر و ماده

گرده افشانی

عمليات كشاورزي

ضدعفوني كردن بذر

تاريخ بذر كاري

عمق كاشت

رشد ذرت

شرایط لازم برای رشد گیاه

دما ، آب ، خاک و زمان كاشت گیاه

کود

ماشين الات مورد استفاده در كاشت ذرت

ردیف کار و بذر کار

برداشت محصول

جمع آوري كاه و كلش

طبقه بندي ذرت

انواع ذرت

ذرت بوداده

ذرت سخت يا چخماقي

ذرت دندان اسبي

ذرت نرم يا آردي

ذرت شيرين

ذرت مومي

موارد استفاده ازذرت

اهميت اقتصادی ذرت

خواص داروئي

خواص درماني كاكل ذرت

کشورهای تولید کننده

متوسط ترکیبات شیمیائی دانه خشک ذرت

تركيبات شيميايي

سهم ذرت در غذا

آفات و بیماریهای ذرت

حشرات

علفهاي هرز ذرت

 عکس از فایل :

 

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: ذرت قرمز , گیاه ذرت خوشه ای , ماشین آلات در کاشت ذرت , اهمیت اقتصادی ذرت , مورفولوژی گیاه ذرت ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 1157
نویسنده : کیا فایل

اصول و طراحی کارخانجات

 

این فایل شامل آموزش  جامع درس اصول وطراحی کارخانجات  می باشد که شامل 133 صفحه می باشد و بصورت جز به جز روش های طراحی کارخانه را همراه با مثال ذکر کرده است(محتوا بسیار عالیست).

 



 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: اصول طراحی کارخانجات ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 828
نویسنده : کیا فایل

دانلود جزوه ی سم شناسی محیط (pdf)

دانلود جزوه ی سم شناسی محیط (pdf)

 

عنوان فایل : دانلود جزوه ی سم شناسی محیط

نوع فایل :pdf

حجم فایل : 14.7 مگ

تعدادصفحات : 275 ص

توضیحات :

این فایل برای دانشجویان رشته های کشاورزی ،منابع طبیعی ،بهداشت و پیراپزشکی مناسب است .

فهرست :

فصل اول : سم شناسی (Toxicology) و شاخه های آن

راه های تماس با مواد سمی

ورود آلوده کننده ها به محیط

تفاوت زهر – دارو وغذا

مسمومیت حاد ومزمن

تقسیم بندی مسمومیت ها و میزان سمیت سموم

برچسب آفت کش ها مطابق با استاندارد EPA

راه های ورود مواد شیمیایی وسموم به بدن انسان

مسمومیت های گوارشی، تماسی ، تنفسی و تزریقی

طبقه بندی مخاطرات شیمیایی محیط

عوامل فیبروتیک دستگاه تنفس

آلرژن و خفه کننده ها و محرک ها

سموم متابولیک

موتاژن ، تراتوژن و سرطانزاها

سرنوشت مواد شیمیایی محیطی بعد از ورود به بدن انسان

انتشار سموم در بدن

سینرژیسم وپیش برنده

فصل دوم : آفت کش ها و تقسیم بندی آن ها

فرمولاسیون آفت کش ها

تاریخچه استفاده از سموم حشره کش

نحوه اثرسموم ارگانوکلره و اورگانوفسفره

اندوسولفان ، کلردان ، لیندین ، ددت

دیازینون ، مالاتیون ، پاراتیون و فنیتریتیون

نحوه اثرسموم فسفره آلی در بدن

کارباماتها ، کارباریل ، پروپوکسور

نحوه اثرسموم کارباماته در بدن

نحوه اثرسموم پیروتروئید

دلتامترین ، سایفلوترین ، بیوآلترین ، تترامترین

پرمترین ، سی هالوترین ، برومتالین

باقیمانده سموم در فرآورده های حیوانات

موش کش های آنتی گواکولانت

حشره کشها و جونده کش های تدخینی (فومیگانت) ومعدنی

فستوکسین ، آلومینیوم فسفاید ، منیزیم فسفاید

سینرژیست ها ، روغن امولسیون شونده (ولک)

میزان مصرف آفت کش ها در کشورهای مختلف

فصل سوم : آفت کش ها وسلامتی انسان

آفت کش ها و سیستم تولید مثل در انسان

اثرات آفت کش ها در ایجاد ناهنجاری مادرزادی

آفت کش وبیماری عصبی ، تنفسی وپوستی وسرطان

فاجعه ناشی از مصرف سموم دفع آفات در ایران وجهان

بروز مقاومت در آفات در اثر کاربرد سموم

اثرات سم در کارگران ،غذا و میوه

نحوه استفاده آفت کش شیمیایی

معیار تعیین مقدار سم در غذا

دوره کارنس وانباشت زیستی

اندازه گیری وزیست سنجی آفت کش ها

سرنوشت آفت کش ها در محیط زیست

جذب ،پخش و تجمع آفت کش ها در گیاهان

خطرات وزیان های آفت کش برای انسان و طبیعت

آزمایش سمیت وارزیابی خطرات

فصل چهارم : عناصر وترکیبات شیمیایی آلوده کننده محیط

فسفر ، فرم آلدهید ، حلال ها ، بنزن ، فنل ، متانول

ترکیبات نیتروژن وسولفید هیدروژن

آلودگی های احتمالی زیست محیطی ومحیط خانه

اثرات سم دیوکسین در انسان، آبزیان وحیوانات آزمایشگاهی

مسمویت ناشی از لباس و رنگ آن در انسان

رنگ های مصنوعی موی سر وسرطان

فصل پنجم : فلزات سمی و آثار آن ها بر روی موجودات محیط زنده

منابع کلی انتشار

سرب ،نیکل ، کادمیوم ، روی ، سلنیوم

نقره ، آرسنیک ، کرم ، جیوه

فصل ششم : تاریخچه سلاح های شیمیایی

گاز خردل و گازهای جنگی اعصاب

سلاح های هسته ای – عناصر رادیو اکتیو

نیمه عمر ایزوتوپ های اورانیوم

رادون

فصل هفتم : سموم طبیعی

سموم غذایی و سموم طبیعی قارچی

آفلاتوکسین ها

قارچ ها وجلبک های سمی

گیاهان سمی

شوکران ، بید انجیل یا کرچک ، هندوانه ابو جهل ، تاج الملوک

گل انگشتانه ، نرگس ، سرخدار ،بادام تلخ ، تاجریزی ،فرفیون

نیکوتین ، چریش ، خشخاش ، شاهدانه ، زعفران پاییزی

دیفن باخیا ، تاتوره ،خر زهره وعلف های هرز جنگلی

آرسین ها

فصل هشتم : سموم طبیعی جانوری

مارهای زهری

ویژگی های ریختی مارهای سمی ایران

علائم ونشانه های مارگزیدگی

گزش مارمولک سمی ژیلا

گزش حشرات وسایر بند پایان

زنبور زدگی

گزش سن های آبزی ،عنکبوت و رتیل ها

گزش کژدم ، کنه – فلج بالا رونده

تقسیم بندی ترکیبات سمی بند پایان

فصل نهم : اثرات آلودگی محیط در تغییر آب وهوا و کیفیت شیمیایی بارش ها

بارش اسیدی واثرات آن در محیط زیست

منابع مهم ایجاد بارش های اسیدی

اثر بارش های اسیدی بر طبیعت

روش های کنترل باران های اسیدی

گازهای گلخانه ای

فصل دهم : استفاده از حیوانات آزمایشگاهی در مطالعات سم شناسی

راهنمای اخلاقی پژوهش برحیوانات

موش سفید و رت سفید آزمایشگاهی

دافنی یا خاکشی (خاکشیر )

راسته یک روزه ها

راسته سنجاقک ها و آسیابک ها

راسته بال موداران

منابع مورد استفاده

عکس از فایل : 

 

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: گیاهان سمی , باران اسیدی , سم شناسی محیطی , انواع سم , سم کشنده , سم شناسی صنعتی ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 607
نویسنده : کیا فایل

دانلود مقاله الگوی كاشت مناسب در اراضی شور(word)

دانلود مقاله الگوی كاشت مناسب در اراضی شور(word)

 

عنوان فایل :دانلود مقاله الگوی كاشت مناسب در اراضی شور

Word :عنوان فایل 

تعداد صفحات : 33 ص

شرح مختصر :

بخش بزرگي از خاكها و حجم چشمگيری از كل منابع آبي موجود كشوربه درجات مختلف مبتلا به شوری هستند. بديهی است كه راه حل قطعی و دراز مدت برای خاكهای شور چيزی جزء بهسازی آنها از طريق آبشويی نيست.ليكن از آنجايي كه دستيابي به اين هدف در بسياري از موارد مستلزم احداث شبكه هاي زه كشي است. به دليل هزينه بري فراوان ممكن است در عمل تحقق نيابد. در مورد آبهاي شور نيزمخلوط كردن آنها با آبهاي با كيفيت بهتر(باشوري كم)به عنوان يك راه حل همواره مطرح بوده است.ولي معمولا در جاهايي كه شوري آب مسئله ساز است . يا منابع آبي كم شور اندك است و يا امكان اختلاط وجود ندارد.بنابر اين در چنين شرايطي كه طبيعت تصميم گيرنده است .چاره اي جزء كنار آمدن با آن وجود ندارد و براي دسترسي به عملكرد مطلوب پس از شناخت ويژگي هاي آب و خاك اطلاع ازرفتار گياهان مختلف و واكنش آنها به شوري امري بنيادي است.

فهرست :

مقدمه

تعریف خاک های شور

منابع و علل شور شدن خاك

تاثير شوري بر فعاليت هاي فيزيولوژيكي گياهان

اثرات كلي شوري بر رشد و عملكرد

تاثير شوري برغلات

مصرف روي در زمين هاي شور

مصرف پتاسيم در زمينهاي شور

اثرات جانبي شوري بر خاك

آماده سازي زمين در اراضي شور

روشهاي كاشت در زمين هاي شور

كشت رديفي با ايجاد جوي و پشته و كاشت روي پشته

کشت پنبه بر روی پشته و باقی ماندن نمک بر روی پشته ها

 روش كشت رديفي با ايجاد جوي و پشته و كشت در كف جوي

کشت ذرت در داخل پشته و باقی ماندن نمک بر روی پشته ها

كشت رديفي بدون جوي و پشته ( نواري)

مزاياي كشت نواري

معايب روش كاشت نواري

روش كشت سنتي ( كرتي)

مزایا ومعایب آن

روشهاي آبياري

نشتي

غرق آبی

آبياري غلام گردشي

آبياري هاي نوين

كاشت گياهان مقاوم به شوری

گياهان مقاوم به شوري تابستانه ( صيفي)

بهترين روش كشت يونجه در مناطق شور

استفاده از كود در اراضي شور

كودهاي زير شخم

روش استفاده از کود سرک

ميزان بذر

 عکس از فایل :  

 

 

اردشیر کهنسال, استفاده از كود در اراضي شور, بهترين روش كشت يونجه, تاثير شوري بر فعاليت هاي فيزيولوژيكي گياهان, روش كشت سنتي ( كرتي ), روشهاي آبياري, روشهاي كاشت در زمين هاي شور, زوش استفاده از کود سرک, شوری خاک, كاشت گياهان مقاوم به شوري, كشت در كف جوي, كشت رديفي با ايجاد جوي و پشته, كشت رديفي بدون جوي و پشته, گياهان مقاوم به شوري تابستانه, مزاياي كشت نواري, مصرف پتاسيم در زمينهاي شور, مصرف روي در زمين هاي شور, معايب روش كاشت نواري, منابع و علل شور شدن خاك, ميزان بذر،در زمین شور چه بکاریم،کاشت گیاه در خاک شور،اصلاح خاک شور،گیاهانی که در خاک شور رشد می کنند،بهترین کود برای زمین های شور،درختانی که در خاک شور رشد می کنند،کاشت یونجه با اب شور،درختان میوه سازگار با خاک شور، کالارگراس گیاهی مناسب برای کشت در اراضی شور و سدیمی کاشت و تغذیه گندم در اراضی شور ، اصلاح اراضي شور باير با شستشو و كشت جو، كشاورزي در اراضي شور،بررسی اراضی شور ، روشهای شورشدن آنها، الگوی كاشت و پیشنهاد الگوی ، چه گیاهانی در آب‌های شور می‌توانند رشد کنند؟ ، راه‌های غلبه بر شوری خاک و آب درکشاورزی ،بهترین کود برای زمین های شور،کاشت گیاه در خاک شور،گیاهان زراعی مقاوم به شوری،گیاهان دارویی مقاوم به شوری،درختانی که در خاک شور رشد می کنند،رشد گیاه در خاک شور،در زمین شور چه بکاریم،درختان میوه مقاوم به شوری اب،

 




:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: روش های کاشت , نواری , گیاه مقاوم به شوری , بهترین کود , آبیاری , آماده سازی زمین شور ,
تاریخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397
بازدید : 773
نویسنده : کیا فایل

هيستوسول‌ها

هيستوسول‌ها

 

فهرست مطالب

 

مقدمه2

مفهوم‌ها و تعريف‌هاي خاك. 3

فرآيندهاي تشكيل خاك‌هاي هيستوسول‌. 6

شرح هيستوسول‌ها9

كاربرد هيستوسول‌ها10

طبقه‌بندي هيستوسول‌ها11

خاك‌هاي آلي (هيستوسول‌ها)14

مواد آلي براي محيط‌هاي گلداني. 15

ماده آلي خاك. 16

ته نشست‌هاي آلي. 17

توزيع و تجمع پيت‌ها18

انواع پيت‌ها18

حفظ اراضي مرطوب.. 19

نتيجه‌گيري نهايي. 19

منابع. 21

  

مقدمه

مفهوم‌ها و تعريف‌هاي خاك

ما بايد راههاى گوناگون تفكر درباره خاكها را در نظر بگيريم. براى مثال، خاك به عنوان محيطى براى رشد گياهان زمينى تعريف شده است. يك چنين تعريفى براى هدف‌هاى ما رضايت‌بخش است، زيرا به چيز ديگرى غير از خاك وابسته است. درياچه‌ها، اقيانوسها، خزه اسفاگنوم، يخچال‌ها و حتى پوست انسان نيز محيط‌هاى براى رشد كپك‌ها، جلبك‌ها، گلسنك‌ها، خزه‌ها و برخى گياهان عالى به شمار مى‌روند. نيكى فراف (1999) خاك را به عنوان پوست تحريك شده پوست زمين تعريف مى‌كند. خاك موجوديى ناپايدار است. گردابى است از ماده آلى و معدنى با حركت كند.

زمين‌شناسان ممكن است خاك را به صورت واحد پوستي از پيكره زمين شناختى مواد بپندارند كه از آن راه همه ماده‌ها مى‌بايد در چرخه فرسايش از سنگ به ته‌نشست‌ها گذر كنند. شيميدان‌ها ممكن است خاك را به صورت شيشه يا لوله آزمايشى بنگرند كه ماده‌هاى كانى به وسيله نيروها و عامل‌هاى طبيعي در آن قرار داده شده و براى تامين عنصرهاى غذاى مورد نياز گياه، كود به آن افزوده شده است. از ديد بوم‌شناسان خاك بخشى از محيط است كه زير تاثيز جانداران قراردارد و به نوبه خود بر جانداران اثر مى‌گذارد. براى ديرين شناسان يا انسان شناسان، خاك يكى از چندين مدرك گذشته است. هنرمندان و فيلسوفان در خاك آميخته زيباى از نيروهاى زندگي و مرگ را مي‌بينند. با اينكه خاك به عنوان جزء اصلي «مادر زمين» مي‌نگرد، ما براي هدف‌هاي خود خاك را به صورت پيكره طبيعي درنظر مي‌گيريم كه در واكنش با آب و هوا و جانداران تغيير مي‌كند. ما به اين دگرگوني‌ها پيدايش خاك مي‌گوييم.

 

 

هيستوسول در رده‌بندي خاك به خاك‌هايي كه از مواد آلي تشكيل شده‌اند و از 12 تا 18 درصد وزني كربن عالي دارد، گفته مي شود. (histos به معني بافت و solum به معني خاك) مواد آلي ياد شده از بافت‌هاي گياهي و جانوري و مواد به دست آمده از تجزيه آنها به وجود آمده است. عامل اصلي پايداري اين گونه مواد به مدت طولاني تا عمق بيش از 40 سانتيمتر، وجود وضعيت بي‌هوازي در حالت اشباع يا آب پيش از عمليات زهكشي است. در هر كجا كه آب به اندازه كافي فراهم بوده و اساساً چه در مناطق معتدل و چه در درون مناطق قاره‌اي و يا ساحلي و يا حتي در صحاري و مناطق استوايي و قطبي، هيستوسول‌ها در طي دوران هلوسن (ده هزار سال گذشته) تشكيل شده‌اند.

هيستوسول‌هايي كه در مناطق گود زمين تشكيل مي‌شوند به اقليم وابسته نمي‌باشند. در حالي كه ديگر هيستوسول‌ها وابسته به اقليم و بارندگي‌ هستند و براي تامين آب و عناصر غذايي به جريان رودخانه‌ها وابسته‌اند نه تراوشهاي زيرزميني. هيستوسول‌هايي كه در مناطق كوهستاني وجود دارند. بجز چند روز بعد از بارندگي سنگين هيچگاه از آب اشباع نيستند. آنها يا كم عمق‌اند يا كاملا سنگلاخي، ‌و ريشه گياه تنها در ماده آلي رشد مي‌كند.

توزيع هيستوسول‌ها در سطح كره زمين 3/1 مليون كيلومتر مربع يا 1 درصد سطح زمين است كه 61 درصد آن در روسيه 11 درصد آن در فنلاند،‌ 10 درصد آن در آمريكا (شامل آلاسكا و هاوايي)، 8 درصد در كانادا 3 درصد در سوئد و 5/2 درصد در ايرلند قرار دارد.

هيستوسول‌ها چه در وضعيت طبيعي به وجود آمده باشند و يا بر اثر مديريت انسان تشكيل شده باشند، ساكن وايستا نمي‌باشند. دگرگوني‌هاي شيميايي، فيزيكي و بيولوژيكي كه جمعاً توسط خاك شناسان هلندي به رسيدن معروف است تركيب شيميايي زيادي را توليد مي‌كنند. مطالعه خاك‌هاي آلي مستلزم بررسي پروفيل‌هاي خاك و الگوهاي خاك‌ نما و اكوسيستم‌هاست.

كاربرد هيستوسول با تعريف كمي آن از نظر واژه‌هاي زيادي كه براي زمين‌هاي تر به كار مي رود، داراي اهميت بوده است. بسياري از افراد تمايزي ميان خاك‌هاي معدني تيره رنگ مانند هوم اكوپت، آمبراكوالت، هوم اكواد و خاك‌هاي تيره درنظر نمي‌گيرند. كتاب واژگان جديد مربوط به خاك‌ها و زمين‌هاي آلي 184 واژه را در اين زمينه فهرست كرده است. چند نمونه از آن عبارتند از ماير، مور، باگ، پيت لند، ماسكگ، فن، مار و وسوامپ. واژه‌هاي ياد شده نشانه‌هايي براي اكوسيستم‌ها يا زمين‌ نماهاي خاص هستند كه با ويژگي‌هايي از جمله جمعيت زيستي خاص و رژيم‌هاي هيدرولوژيكي و سرد، واكنش (pH)، وضعيت غذايي و الگوهاي پستي و بلندي كوچك و بركه‌ها مشخص مي‌شوند.

بيشتر هيستوسول‌ها وزن مخصوص ظاهري كمتر از 1 گرم بر سانتيمتر مربع دارند. فرن‌ها و فايني وزن مخصوص‌هاي 06/0 بر سانتيمتر مكعب بر اساس وزن خشك را نيز گزارش كرده‌اند. وزن مخصوص با انجام عمل تجزيه افزايش مي‌يابد. مقدار مواد كاني و نوع پوشش گياهي كه در تشكيل هيستوسول‌ها مشاركت دارد، سبب تغييرات عمده‌اي در وزن مخصوص آنها مي‌شود. هيستوسول‌ها معمولاً از آب اشباع بوده و ظرفيت نگهداري آب آنها (هم به صورت وزني و هم حجمي) بسيار بالاست. بيشتر آب در روزنه‌هاي درشت (آب ثقلي) و يا در روزنه‌هاي ريز كه براي رشد گياه قابل استفاده نيست، قرار دارد. لذا ميزان آب قابل استفاده گياهان (به صورت حجمي) در خاك‌هاي آلي كاملاً تجزيه شده زياد نمي‌باشد. از آنجايي كه هيستوسول‌ها در شرايط خشك به مقدار قابل ملاحظه‌اي چركيده مي‌شوند، خصوصيات رطوبتي آنها بر اساس حجم مرطوب يا اندازه‌گيري در جا بيان مي‌شود.

ظرفيت تبادل كاتيوني هيستوسول‌ها از گروه‌هاي كربوكسيل، فنولي و گروه‌هاي فعال ديگر بدست مي‌آيد. با پيشروي عمل تجزيه، تعداد گروه‌هاي فعال افزايش مي‌يابد و براي تعدادي از مواد آلي ظرفيت تبادل كاتيوني برابر 200 ميلي اكي‌والان بر 100 گرم يا بالاتر گزارش شده است. اينها بارهاي الكتريكي وابسته به pH مي‌باشند و ديده شده كه ظرفيت تبادل كاتيوني خاك‌هاي آلي از 10 تا 20 ميلي اكي‌والان بر صد گرم در pH خاك حدود 7/3 (در عصاره 1:1) تا بيشتر از 100 ميلي‌اكي والان بر 100 گرم در pH 7 تغيير مي‌كند.

فرآيندهاي تشكيل خاك‌هاي هيستوسول‌

نخستين فرآيندي كه هيستوسول‌ها بوسيله آن شكل مي‌گيرند. انباشتگي زياد مواد آلي كه Paludization نام دارد. افزايش حجم مواد آلي از پايين به بالا و با افزايش ماده‌هاي آلي در سطح صورت مي‌گيرد. بررسي‌هايي كه در ايالت ورمونت توسط اشياك و ورلي انجام شده، نشان مي‌دهد كه بيوماس خزه اسفاگنون براي ميانگين توليد بخش هوايي 370±330 گرم وزن خشك در مترمربع 16 درصد افزايش داشته است. اين نصف مقداري است كه در جنگل‌هاي شمالي سرد تشكيل مي‌شود، 3/1 مقداري است كه در جنگل‌هاي معتدل شمالي بوجود مي‌آيد، 4/1 مقداري است كه در جنگل‌هاي حاره‌اي وجود دارد، اما 3/1 برابر خلنگزارهاي نواحي بلند، 2/2 برابر مراتع سرد مرتفع، 4 برابر نواحي بياباني، 5/1 برابر رودخانه‌ها و سه برابر اقيانوس‌هاست.

مطالعات انجام شده در اسكاتلند نشان داده است كه پيكرده هيستوسول‌ها در دوره زماني 5 تا 10 سال در حال ترميم و رشد مجدد است، اما چنين حالت ترميمي در ايالت مينه سوتا كه گياه دم گربه (با عملكرد 33 تن در هكتار در سال) به عنوان يك گياه بيوانرژي بعد از خارج كردن ماده آلي مورد آزمايش قرار گرفت، ديده نشده است.

توسعه هيستوسول‌ها از پايين به سمت بالا انجام مي‌شود و اين موضوع بوسيله 14C به اثبات رسيده است. در برخي از هيستوسول‌هاي باتلاق‌هاي ايالات فلوريدا، ماده آلي واقع در چند سانتيمتري بالاي سنگ آهك حدود 4300 سال و موادي كه در 26/1 متري بالاي سنگ آهك قرار داشتند، حدود 1250 سال سن داشتند. از آنجا كه پيدايش هيستوسول‌ها به ته نشست ماده آلي وابسته است، فرآيند زمين‌سازي بيشتر از فرآيند خاكسازي مطرح مي‌باشد. با آگاهي از اين موضوع مي‌توان ته نشست اوليه مواد آلي را به عنوان ماده مادري درنظر گرفت كه هيستوسول‌ها از دگرگوني شكل‌هاي آلي شناخت‌پذير (برگ، ساقه و مانند آن) تا مواد تجزيه شده و از لايه‌ها تا توده‌هاي بدون ساختمان تا افق‌هايي با ساختمان‌هاي دانه‌اي، منشوري و مكعبي بوجود مي‌آيند. ذره‌هاي مغناطيسي كه در هيستوسول‌هاي بريتانيا و ايرلند يافت شده و باران‌هاي راديواكتيو اتمسفري نسبت داده مي‌شوند. اين ذرات در لايه‌هاي آلي تشكيل شده از آغاز انقلاب صنعتي به ميزان 2 تا 3 برابر افزايش يافته است.

تجزيه مواد آلي توسط چندين عامل وابسته به هم كنترل مي‌شود كه مهمترين آن عبارتند از: ميزان رطوبت، دما، ته نشست، اسيديته، فعاليت ميكروبي و زمان. دگرگوني‌ها و واكنش‌هايي كه در طي تجزيه رخ مي‌دهد، بسيار زياد و پيچيده است و تنها بخشي از آن شناخته شده است.

در هلند پژوهشگراني ملاحظه كرده‌اند كه به محض ورود هوا به درون مواد آلي، فعاليت‌هاي ميكروبي افزايش يافته و تشكيل هيستوسول‌ها آغاز مي‌گردد. آنها به فرآيندهاي پيچيده رسيدن فيزيكي شيميايي و بيولوژيكي اشاره كرده‌اند. رسيدن فيزيكي سبب كاهش حجم مي‌شود. مقدار رسيدن فيزيكي به سرشت بقاياي گياهي مقدار مواد كاني و ارتفاع سطح ايستايي وابسته است. رسيدن شيميايي بيانگر تجزيه شميايي مواد آلي است. اين فرآيندها دربر گيرنده تجزيه كامل بخشي از مواد آلي و تبديل (جزئي) مواد به تركيبات پيچيده حد واسط مي‌باشد كه نسبت به تجزيه پايدارتر بوده و به آنها هوموس گفته مي‌شود.

در نقاطي از خاك‌هاي آلي شمال ايالت مينه سوتا كه بر اثر عوامل اقليمي بوجود آمده‌اند، از ديدگاه هيدرولوژيكي پروفيل‌هاي هيستوسول از دو افق اصلي تشكيل شده‌اند:

  1. لايه كلفت 25 تا 50 سانتيمتر بالايي با سطح ايستايي نوساندار كه تهويه دوره‌اي را امكان‌پذير مي‌سازد و رسانايي هيدروليكي غالباً عمودي است.
  2. افق ياد شده روي لايه آلي با تجزيه بيشتر و وضعيت بي‌هوازي قرار گرفته كه در آن رسانايي هيدروليكي در راستاي افقي دو تا سه برابر سريعتر از حركت عمودي آن است. رسانايي در حالت اشباع زياد و غيرقابل انتظار در اين سه حالت (حدود 5*10-3cm/s) ممكن است نتيجه كانال‌هاي ايجاد شده اطراف ريشه و قطعه‌هاي چوب باشد. رسيدن بيولوژيكي دربرگيرنده كاهش اندازه ذره‌ها و آميزش ماده آلي توسط موجودات زنده مي‌باشد.

شامل ورد 21صفحه ای

 

 



:: موضوعات مرتبط: فنی و مهندسی , کشاورزی و منابع طبیعی , ,
:: برچسب‌ها: هیستوسول ها , خاک , خاک های آلی ,
فروشگاه فایل کیا؛ منبع جامع انواع فایل... چنانچه فایل مد نظرشما در بین فایل های بارگذاری شده در سایت موجود نبود،می توانید از طریق دایرکت پیج اینستاگرام@kiyafile.ir سفارش دهید.

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان منبع جامع انواع فایل و آدرس kiyafile.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.











RSS

Powered By
loxblog.Com
مدیر سبز، آموزش بازاریابی

TOOLS BLOG

TOOLS BLOG